Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.06.2013 11:33 - Aрмада на неизвестни обекти
Автор: zahariada Категория: Други   
Прочетен: 16401 Коментари: 2 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Aрмада на неизвестни обекти   Дата публикация: 23 юни2013

image

 

Тя не винаги е на НЛО се появи в небето на нашата планета сама. И преди много векове, и в днешно време хората гледания цялата ескадрила на неидентифицирани обекти, бавно се носеше над земята. Понякога космически кораби различни цивилизации влезе в ръкопашен бой помежду си, вдъхване на страх в сърцата на своите свидетели, със силата на оръжието непознати за нас.

В старите ръкописи са многобройни записи за това как жителите на нашата планета в небето наблюдава появата на цели групи от неидентифицирани обекти. Не винаги, те се носеше мирно в небето. Понякога възникнали между истинска битка.

 

image

 

През лятото на 1355 в небето над Англия, както се споменава в древните хроники, голям брой обекти под формата на топки от светлина. Част от топките светеше със синя светлина, а някои - червен. Жителите излязоха на улицата и гледах като ескадрони избухна между съперник ръкопашен бой. Победен, обекти синьо набързо напусна "бойното поле".

През април 1561 жители на Нюрнберг (Германия), хвърлят неща, изтича на улицата, привлечени от появата в небето летящи с различни размери и форми. Има въздухоплавателни средства под формата на "плочи", пресича огромен размер на цилиндри, сфери и дискове на червено, синьо и черно. В очите на жителите на града на цилиндрите лети много топки. С присъединяването си към битката,

 

 image

 

направени обекти в небето немислими маневри от обстрела помежду си. На пожар отломки падна на град структура.

Август 1566. В небето над Базел (Швейцария), имаше големи обекти като "наклонените тръби", а не бяга от тях - набор от обекти сферична черни. Присъединявайки се към мястото, те са с висока скорост се сблъскват един с друг. Понякога един обект, превръщайки светло поглъщане противник.

 

image

 

През септември 1851 в небето над намира в сърцето на Хайд Парк в Лондон, хората забелязали стотици светещи дискообразни обекти. Излетяха от изток и север. Събрани в голяма армада, обектите отлетя.

През август 1883 година мексиканския астроном Хосе Бонила успя да заснеме няколко групи летящи обекти. Имаше кръгло и с формата на пура, се премества ясни системи на еднакво разстояние един от друг. Общо 283 Бонила брои обект. На следващия ден той се наблюдава още 116 обекти плаващи в небето. Приблизително разстояние, на което те профуча покрай Земята е около 300 хиляди километра.

 

image

 

През 1910 г., много светещи обекти около продължение на три часа кръжащи в небето над Ню Йорк. Очевидци са стотици хиляди жители.

Белязани от масови наблюдения на НЛО и по-наскоро.

 

image

 

През 1955 г. в небето над САЩ се появи с формата на диск UFO армада, които представляват повече от петстотин обекти. Безшумно те ​​свободно прелитащи над зона с ограничен достъп, в която се помещава на атомните електроцентрали (Ню Мексико). Те наблюдаваха жителите на малък град Фармингтън (San Juan County, New Mexico).

1964 - 1959 години. В участъка от групите НЛО номерационните 100-125 обекти на Рим, Сардиния и Пескара (Италия).

 

image

 

1965. Масата полет на няколко ескадрили на НЛО от Юта до мексиканската граница. Очевидци, хиляди жители на осем държави в САЩ.

1990. UFO армада е надвиснала над столицата на Мексико Мексико Сити и градовете Тепик, Nayarit и Леон (Мексико).

 

image

 

Записите избухването на непознати летящи обекти, и над територията на Русия.

28 Ноември 1987 на източния бряг на Primorye лети тридесет и три НЛО. Полетът се състоя на ниска надморска височина. Обектите са под формата на цилиндри, пури и топки. Свидетелите са жителите на 12 общини от пет области на Приморие.

 

image

В периода от декември 2007 г. до октомври 2008 г., един от жителите на града Березовски (Свердловска област) многократно заснет група от десетки неидентифицирани обекти, които прелитат над територията, когато единиците на стратегическите сили ракети. Обектите са под формата на цилиндри, бонбони, топки и "триножник". Автентичността на кадри потвърдиха специалисти на Урал аеронавигационно обслужване.

image

 

Както се вижда от по-горе, на извънземните пилоти на въздухоплавателни средства не ми пука, че полетът на техните превозни средства гледам много хора на планетата. Възможно е, че те са съзнателно ни покаже силата, броя и възможностите на своите космически кораби. Но след това има разумен въпрос: каква цел го правят? И отговорът на този въпрос, ние не знаем все още.

Източник: http://repin.info/



Тагове:   обекти,   неизвестни,   армада,


Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
1. bojinkata - Просто си вършат тяхната работа и не ...
30.06.2013 12:24
Просто си вършат тяхната работа и не им пука за това ние какво си мислим.
цитирай
2. leonleonovpom - Връщах се от командировка в София ...
30.06.2013 14:37
Връщах се от командировка в София през нощта. Излязох в коридора и гледах през прозореца. Влакът беше празен. Забелязах светещ обект, който се движеше със скоростта на влака. Взех го за спътник и друг път съм наблюдавал. Но изведнаж той спря и под ъгъл 90 градуса промени посоката си и с голяма скорост се насочи към Стара планина. Изтичах в купето. Успях да зърна как прехвърля Шипка. Това за по-малко от десетина секунди. Беше НЛО, никакво съмнение. След няколко дена в " Работническо дело" с няколко реда отбелязоха наблюдаването на НЛО в този район
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39934577
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31039
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930