Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.06.2015 18:46 - ИСТИНАТА ЗА ПОРОБВАНЕТО НИ!!!!!
Автор: kostas Категория: Други   
Прочетен: 5683 Коментари: 0 Гласове:
13


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Това няма да го видите, чуете и/или прочетете по нито една българска телевизия, радио, вестник или електронна медия! МВФ, ЕЦБ, ЕК, политици от ФРАНЦИЯ, ГЕРМАНИЯ И НИДЕРЛАНДИЯ= МЕЖДУНАРОДНИ ПРЕСТЪПНИЦИ И ИЗМАМНИЦИ

image

На 04.04.2015г. в Гръцкия парламент бе създадена Комисия за истината за държавния дълг, която имаше задача да разследва по какъв начин е натрупан този дълг, от кога, каква сума, кой го е натрупал и пр.?
В комисията участват учени, специалисти, депутати, нобелови лауреати от Гърция, Германия, Франция, Испания, Великобритания, Русия, Аржентина, Китай, Португалия, Италия, Бразилия, ООН (Организация на Обединените нации) и др., които помагат със своите знания, разследвайки детайлно от 1980г. до 2015г. БВП и „дълг“ на Гърция, търговски и военни сделки, сключвани от Гърция с други държави, организации и юридически лица, създаване, нарастване на дълга, кредитите, отпуснати от Тройката кредитори: Международният валутен фонд (МВФ), Европейската централна банка (ЕЦБ) и Европейската комисия (ЕК). В доклад от 9 глави в директно заседание, излъчвано на живо от телевизията на Гръцкия парламент и чужди телевизии- вчера от 11:00 до 15:00ч. и днес от 12:00 до 17:30ч. беше представен подробно от различните експерти с правни доказателства- съгласно вътрешното право на Гърция, Правото на Европейския съюз и Международното право, научни аргументации и анализи на специалистите от различни области на науката, с превод на английски, френски и испански език, наблюдавано и следено от милиони хора по целия свят... В момента има пресконференция на тази комисия с медии от всички контитенти, които излъчват директно.
Заключение: Гръцкият държавен дълг Е НЕЗАКОНЕН, не е държавен и не е гръцки!!! В следствие, на което Гърция няма да плаща чужди задължения. Дългът е частен, създаден чрез международна престъпна икономическо-финансова група от френски, немски и нидерландски банки със съучастието на МВФ, ЕЦБ, ЕК, политици от висшите етажи на властта във Франция, Германия и Европейския съюз чрез измама, подправяне на документи, подкупи на политици от доста държави ( от гръцка страна- Нова демокрация и ПАСОК), служители на международни финансови организации, обучаване в семинари и плащане на ЖУРНАЛИСТИ от Гърция и всички държави, които са взели заеми от МВФ (почти всички държави в света, вкл. и България). Тези журналисти чрез медиите, където работят са имали задачата, така да бъде преставена кризата в Европа и особено в Гърция, че да се създаде впечатление у хората, граждани на Европейския съюз, че Гърция е натрупала този дълг с годините, тъй като взимала заеми, които не е погасявала, че е жизнено важно да се сключат първото и второто споразумение (договор) с Тройката кредитори за „спасяването“ на Гърция и ЕС от фалит. Проблем не е имало, създаден е изкуствено, за да се платят чужди дългове чрез Гърция (предполага се, че и чрез Португалия, Испания и Ирландия- в тези държави също са заинтересовани и също имат желание да създадат подобни комисии и да получат този доклад от Гръцката комисия, за да започнат и те разследване). Например: Жан Клод Юнкер, председателят на ЕК, който постоянно укоряваш Гърция, че трябва да си плаща задълженията и пр., се оказва, че е доста замесен в тази престъпна международна организация, още от времето, когато беше министър-председател на Люксембург. Той лично е съдействал на мултинационални фирми и организации, действали в държави от ЕС, вкл. Гърция, Испания, Италия, Португалия, Ирландия, дори и България, да избегнат данъчно плащане и заплащането на данъци в Люксембург, т..е. изнасяване на пари от тези държави. Действията, които са извършели, според едни специалисти се квалифицират като престъпления срещу човечеството. Отделно, всички договори и споразумения за кредитите с Тройката кредитори са незаконни и противоречат на Международното и гръцкото право, поради което те няма да произведат никакво правно действие!!!
Това е, което мога да Ви споделя, за сега... Нещата са много сложни. В Европа се чудят, как да прикрият престъпленията си, освен чрез медийно затъмнение и манипулавция чрез техните медии. Гърция иска да излезе, а Европа не я пуска... Защо ли? Вече има няколко варианта за отговор..


Йордан Георгиев



Гласувай:
13


Вълнообразно


Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kostas
Категория: Други
Прочетен: 3274117
Постинги: 1970
Коментари: 3540
Гласове: 5324
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031