Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.08.2014 13:48 - ШЕСТ СИМПТОМИ НА РАК, КОИТО МОЖЕТЕ САМИ ДА РАЗПОЗНАЕТЕ!!!
Автор: leididi1 Категория: Хоби   
Прочетен: 5923 Коментари: 1 Гласове:
49


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

Научете се как да разпознаем възможните симптоми на рак, с цел да предпазите себе си навреме .Разбира се, възможно е и да се касае за някоя по-лека болест, но е важно навреме да реагирате незабавно да проверите какво не е наред.

Метеоризъм

Подуването на корема със сигурност е познато на много жени, особено около времето на менструация. Но ако тя не изчезва, а продължава няколко седмици, е възможно да се касае за рак на яйчниците. Други симптоми на тази болест включват болка в корема и таза, рязко усещане за уриниране, чувство на ситост, дори когато малко сте яли.

Промяна на зърната

Зърната са още една част от женското тяло, който може да променят посоката. Ако са били изпъкнали, а след това са станали вдлъбнати, или обратното, не забравяйте да се свържете с вашия лекар. Не е задължително да е рак на гърдата, но по-добре е да бъдете сигурни.

Необичайно кървене

Кървенето между двата периода или след менопаузата ако се е появило представляват някои от честите признаци на рак на ендометриум, въпреки че не е задължително. Необичайно кървене, също така включва и кървене от ректума, което може да се предположи за  рак на дебелото черво. Кръв в урината може да бъде признак за рак на пикочния мехур или бъбреците.

Неочаквано отслабване

Неочакваното отслабване, когато не спазвате диета или не тренирате повече от обичайното, може да бъде знак за няколко здравословни проблеми. Става дума за загуба на няколко килограма в срок от един месец или повече дни. Възможно е да се предположи за рак или хипертиреоидизъм.

Висока температура

Високата температура, когато имате настинка или грип, може да бъде опасен знак, който не трябва да пренебрегваме. Треската е сигнал, че има възпаление в организма, а точно така може да започне левкемията. Разбира се, треската е симптом на всяка болест или инфекция, но ако тя е упорита и без други симптоми трябва да вземете мерки.

Неудържими кашлица

Непрестанна кашлица се определя с продължителност от четири до осем седмици или по-дълго, а ако отсъстват настинка, алергия или грипа, е възможно да се предположи за рак на белите дробове.




Гласувай:
49



1. valve - Интересен пост, определено тези ...
29.08.2014 22:20
Интересен пост, определено тези неща е хубаво да ги знае човек.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: leididi1
Категория: Хоби
Прочетен: 416258
Постинги: 53
Коментари: 169
Гласове: 4293
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930