Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.09.2013 23:30 - Нима ПЛОВДИВ е най-извратения град в България?
Автор: danailvdimitrov Категория: Лични дневници   
Прочетен: 4111 Коментари: 1 Гласове:
7

Последна промяна: 23.09.2013 15:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Един от любимите ми градове Пловдив, направи "силна" заявка за европейска столица на извратеността.
Той вече е горд собственик на първата у нас статуя на педерасти * поставена на видно място в центъра на града. Това е статуята на император Адриан и неговият интимен приятел красяща езическия римски стадион за гладиаторски игри и развлечения. Какво е значението на този гей-другар на императора за града не е ясно, но от анонса по БиТиВи-то на културата стана ясно,че провинциалната гордост на Пловдив се състои в това,че тези отношения се вече на показ и у нас, също както и в САЩ-центъра на световната хомофилия и педерастия. Водещата репортажа (П.Дикова) за малко да не припадне от "регионална гордост", че и ние вече се приобщихме към извратения Запад, но превъзбудата и не го позволи. Тя не можеше да говори нормално а подвикваше в такъв екстаз,че всеки бой-скаут или пионер на манифестация би и завидял.

Не знам дали дори в годините на най-големия разврат в Рим са били правени общи статуи на гей-двойки но през 2013г. в Пловдив, България този пропуск вче е поправен. 
Следва да бъде издигната статуя на Калигула със сестра му и няколко пеленачета, с които е споделял леглото. Все пак човекът е имал свое протеже (Реметалк III) по тези земи и заслужава също паметник.

Въобще България е странна страна. Тя мазохистично се забавлява да издига паметници на своите агресори и душмани: след паметника на Съветската армия, блести като ярка звезда подготвения паметник на американската армия бомбардирала София , също този на Филип Македонски завзел Пловдив (макар,  той поне да не е чуждоземец а просто друг един трак).Сега имаме и паметник на един император построил стадион на който за негово забавление са пращани роби от Тракия и Дакия да се колят като добитък.

Палмата или по скоро "джанката на първенството" държи обаче прекръщаването на гр.Кутловица съответно на гр. Фердинанд заради въстанието срещу него от 1923г.,после на гр.Михайловград в чест на комунистите, а от там на гр.Монтана по името на римския наказателен легион и неговия военен лагер- Монтенезиум, направен за усмиряване на бунтовните мизи. Като наказание за непрекъснато бунтуващите се одриси пък градът им два пъти е преименуван, съответно на Филипополис и на Тримонциум.

Единствената надежда остана във "феновете" на "Ботевъ"-Пловдив които като едни истински хуни ще разрушат езическите и педерастки статуи в центъра на своя "окупиран" от гейове град!


*btvnews.bg/video/video/news/plovdiv-stava-otnovo-nai-golyamata-stsena-na-otkrito.html




Гласувай:
7



1. hatanasov - АМИ СЛЕД КАТО НИ УПРАВЛЯВАТ...
21.09.2013 23:41
...ТОЛКОВА ГОДИНИ ИЗВРАТЕНИ КОМУНИСТИ И АГЕНТИ НА ДС...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: danailvdimitrov
Категория: Забавление
Прочетен: 658946
Постинги: 302
Коментари: 397
Гласове: 1297
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031