Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.12.2018 21:30 - ИЗГУБИЛИ ЛИ СМЕ ВЕЧЕ НАЦИОНАЛНОТО СИ ЧУВСТВО?
Автор: planinitenabulgaria Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1288 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 09.12.2018 21:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

   ИЗГУБИЛИ  ЛИ  СМЕ  ВЕЧЕ  НАЦИОНАЛНОТО  СИ  ЧУВСТВО?

 

     Според мен, да! Ще посоча първо две от причините, а след това ще дам и пример - микроминималният интерес към мой постниг за жестоката съдба на българите в Босилеградско. Системно тровени от питейната вода, голяма час от тях болни отрак, защото галериите изоставени рудници по планината Бясна кобила са превърнати в депо за отровни отпадъци от промищшлеността.

      Ето първата причина:

      Отнемането на собствеността на хората, „благодарение” на което те изгубиха свободата си да работят отговорно, да са свободни, защото от собствеността им, от оттношението им към нея и уменията им да работят с нея зависеше живота им, на нас, българите, бе нанесен поразяващ ни удар.  Загубихме устоите на това, което ни свързваше като хора в една държава – етноса, вярата, трудовите навици, уменията, придобивани с векове, ценностната си система, закодирана в чипа ни. В освободеното място в сърцето ни след отпадането й, а с нея и добродетелите ни,  вече можеха да проникват и да се настаняват трайно всякакви вируси, да остават там и да се плодят. За да бъде този процес на проникване на вирусите в освободеното за тях място в сърцето ни катализиран имаше и система, разработена в Центъра, тогава носещ името НКВД. Малцина удържаха да не бъдат заразени с този вирус, не по-малко жесток от Бледата сирохета, който аз наричам Брадата спирохета на Маркс.  Заразените с нея  носят заразата си и не могат да се освободят от нея. Колкото по-прости и продажни по душа са заразените, толково по-крепко носят те заразата си, а с начина си на живот, дикгуван им от вируса в тях, те я предават и на децата си.

   Към темата трябва да добавя и още нещо - за съветските инструктори, специализирани в НКВД по времето на Сталин за изява в различни области като богоборци, налагащи атеизъм и подмяна на вярата в Бог с вяра в зли гении, като инструктори-расстрелячи на интелектуалци, на несъгласни с новата идеология, като съветници в икономиката, войската, милицията, идеологията, образоватието, изкуството.

   Това бе първият етап, който ни порази жестоко, сега започна втори, наричан Хибридната война. Ако някога мозъкът на тези човеконенавистни проработки бе НКВД, новият Център, от където тръгва тази нетова война срещу хората, завладявайки ума и  сърцата на необразованите, на опростачените от първия етап, носи името ГРУ.     

     Тук искам да отбележа, че голяма част от поразените през първия етап - от окупацията ни приз 1944 г. от СССР до 1989 г.-  не са виновни за състоянието, до което са докарани. Подхванали са ги още от детската градина, научили са ги на всичко за Ленин, нищо за реалния живот, който трябва да бъде изживян творчески в рамките на естественото Божие употребление на човка при изминаване на земния му път. Толова е просто, всичко различно от това култивира идиоти. В тези хора са вкарани грешни команди в чипа им, за част от тях – да ги нарека с промитите им мозъци – обратният път към нормалното не е възможен.

     Хибридната война, която поразява опростачените /не само у нас!!!!!!!/ е нещо ужасно. Тя се води целенасоочено в социалните мрежи, подема се от цървулите и разпоретините, които не различават фалшивите от истинските новини, както и не правят разлика между фалос и дигигус – толкова е интелектът им. Така фалшвите новини, изработени от прфесионалните центрови политпроститути се разпространяват, подобно на Арията на клеветета от операта Севилския бръснар.

      Целта на тази хибридна война, която Центъра /говорим Центр, понимаем Путина, говорим Путин, понимаем Центра/  води е да причини забавяне на развитието на напредналите страни, като опростачи необразованата част от хората им, обърка ги, направи ги агресивни и в резултат на това дистанцията между напредналите страни и страните-примати намали темпа си. „Надежда всяка вие тука оставете!”, казвам аз. Пораженията върху хората обаче, срещу които се води хибридната война са много.

     Тук ще направя едно отклонение. Хибридната война срещу напредналите държави е в основата на подмяната на исканията на хората, когато те протестират, за насилията и вандалщините, които дават надежда на Путин, че без да има електорална подкрепа в някоя страна, чрез хаоса, чиито спящи клетки създават, яхналите протестираащите негови хора могат да поемат властта в нея. С всички отвратителни последици след това…  

    Пораженията върху хората от тази хибридна война срещу напредналите държави са различнии за различните страни, като уточнявам, че в категорията наппеднали страни има много за изфъргване от този списък. В много от тези ужнапреднали страни, макар някога с висока култура, в тях хората са се опростачили, забравили са минолото си, други са отишли още по-далеч, иизръдили са се физически, умствено и духовно. Има една такава островна държава в Европа, няма да я осветлявам.

    Напредналите страни подценяват хибридната война, просташките партии в тях пък виждат в опростачените своя електорат. Така възникнаха популистките партии, като връх на този тип партии е тази на циганина Орбан в Унгария, наречена национал-популистка. Но не е само тя. Опростачените в Италия се сдобиха с властта, опостаченият електорат на Австрия помогна те да имат недоправен като изправен питекантроп президент, опростачените допринесоха с глъсчетата си България, Унгария, Чехия и Полша да имат президенти, работещи не за страните си , а за завоевателната политика на Путин, трън в очите на света.

    Опростачването на хората, наричано популизъм води до промени в линията, която светътът следва като геостратегия. Давам пример с опростачените в Гърция, които ги обединява стремежът им към паразитиране спрямо останалите страни. Всичките им стачки, организирани от водачите им популисти са адресирани към ЕС - повече кредити да им дават и да ги преструкрурират, което означава гърците да не ги връщат.  Въпреки това опроставане обаче гърците запазват националното си чувство.

   По различен начи протича опростачването в Сърбия. Те се считат за център на културата на балканите, мъжете им са от типа курецкаогредо, жените – пичикаоями. Прилагам поетичен превод на това определение за събкините на руски език: В ее пизду пропала бы конница Чапаева. Сърбите ги обединява простащината, външен облик на която дава сръбско-циганската им чалга и плЕскавиците. Това е идеологическото им оръжие на Балканите, много ефективно срещу нас. Националното им чувство обаче е много силно, те са дори шовинисти.

   Руснаците, опростачвани вече трето поколение са още по-зле. Да се намери руснак с непромит мозък е по-трудно отколкото да се намри български гражданн с редовен превозен документ по автобусна линия 79. Те като сърбите също са шовинисти, имат национално чувство, обединява ги желанието им да се борят срещу злите сили от целия сват, който им завижда, че те са най-щастливите хора на земята.

    При нас опростачвонето е постиигнало небивали върхове, защото субпродукти на опростачването са на най-високите върхове.  Цитирам най-високопоставения ни опростачен, президента ни, но да не е сам, тургам до него едно стъпалце по-долу министъра ни на отбраната. Президентът ни няма национално чувство, той служи на интересите на една чужда страна, няма да осветлявам коя. Тези качества на най-първия преминават в хората, разбира се опростачените, тЕЯ, дето гласуваха за него. Те разсъждават така:

    Щом той не се грижи за българите, значи така трябва!

    Тези хора не разбират обаче, че деянията не президента ни не са продукт на опростачването му, а са му надиктувани от Центъра и той ги отправя като послания,  към кого обаче. Стига съм повтарял думата опростачените. Те не осъзнават, че този санктасимплицитасник освен рефлексите да връща законите, да разделя нацията, да подклажда противопоставяне и хаос, да служи на една партия, името й не осветлявам, друго не може. До тук са му умствените невъзможности.

    Това поведение на президеента ни, но и на много наши политици, цитирам Кааракачанът, Воленчо, Нинова – тЕЯ стигат – води до възникване на едно качество у българите, наречено нихилизъм, което все по-силно се проявява у нас. Това качество се изразява в неуваение и дезинтерес към сънародниците ни у нас и тези, които живеят в чужди държави. Това е нещо ужасно зда една страна и подготвя края й. Давам крещящ пример:

    Сънародниците ни по Босилаградско са тровени от депонираните отрови в минните галерии над града, отровите от които чрез подземната вода изтичат в Босилеградско, където хората масово са болни /в резултат на това/ от рак, после чрез река Драговищица навлизат в Струма и тровят и нас. Които живеят по Босилеградско или пък по Струма, те да си вземат мерки, какво ни интересува нас другите, които живеем напр. по р. Места. Така разсъждават хората без национално чувство, с ръководители, част от които цитирах.

   Никоя държава няма да допусне такъв идиотизъм спрямо сънародниците си в света, убеден съм в това. Давам пример с Армения и сънародниците й в Нагорных Карабах. Ето го резултатът от хибридната война при нас. Българи биват тровени, разболяват се от рак, загиват, останалите българи не се интересува от тях. Аз писах постинг на тази тема, двама души и половина са го прочели.  Ако обаче напишат постинг от две изречения най-първите блогъри, идват ми на ум Блекю и Кушело, ще се изтепат да ги четат, макар написаното от тях в нито един техен постинг да не прави смисъл. Такава стока се търси днес, а не статии, които описват хала на нещастните ни сънародници в Босилеградско, заточени в собствените им имоти. Обяснението – защото тЕЯ двамцата нямат цел в блога, а задача, която до тук добре изпълняват. Такива има и във вестниците, цитирам един Георги Атанасов и Кеворк. Те са винагиса  в комбинация, като единият е тип коронка, който се изейякулира орално от пиедестала на опростачените, другият е тип плодник, чиито орални изцръквания идват от пиедестала на опростачввателите. 

    Ще приложа отново линк от постинга ми за трагедията на нашите сънародници в Босилеградско. Които имат интерес към този край, в който са планините Бясна Кобила, Кървав камик и Милевската планина, нека отворят блога ми, където могат да видят красотиите му.  

 

http://planinitenabulgaria.blog.bg/turizam/2018/12/05/dostoino-za-viarvane-li-e-tvyrdenieto-na-predsedatelkata-na-.1637531

 

     За това трагично положение на българите по Босилгардско, които биват разболявани от рак, информирахе по линията на обществените организации президента ни, а също и за разрушавенето на природата на Западните български покрйнини във връка със строителството от сръбските строителни мафии на МВЕЦ-ове. Отговор нямаме.  Спомням си по този повод, когато някой не желае да помогне как го нариичат по страната. В Източните Родопи му казват гьонсурат. Тук по Софийската планина пък казват, дреме му к.ро! Май не само на него дреме най-важната част организЪма му, но също и на мининстра на МОСВ. Отрови от р. Драговищица навлизат в  България, неговите приоритети обаче са други. Той знае за Орбан повече отколкото аз за Ленин. Излезе с инициатива този санктасимплицитасник да защитим Орбан срещу опастността да се отнеме гласа на Унгария в Европарламента. Миниистър на екологията, отрови навлизат в страната ни, той с какви простотии се занимава, пледира за каузата на националпопулиста, циганина Орбан.

   Президентът ни санктасимплицитасник, този министър санктасимплицитасник, да се чудм ли защо такива станахме и ние. Обяснението е просто, казал го е Гьоте:

   Всеки народ заслужаваа ръководителите си!

  




Гласувай:
7



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12150876
Постинги: 4533
Коментари: 10748
Гласове: 18293
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031