Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.09.2020 12:12 - Сезонно инвестирани в омраза
Автор: lexparsy Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1434 Коментари: 4 Гласове:
18

Последна промяна: 21.09.2020 21:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Страстта на лятото ти е фалшива,
есенната изповед - мълчание!
след зимата ти хленчещо сълзлива,
пролетно цвети́ш чужди терзания.

Сезонният ти цикъл безболезнен,
е плод кървяща болка, с чужда съвест!
А ден след нощ твориш се безполезен,
вменен в лика на други, вечно съдещ.

Адаптираш се сезонно за омраза,
и консумираш други чрез страдания!
Инвестираш се подобно чрез зараза,
и обвиняваш жертви с оправдания!

_______
   Като намеря кондиция на време, ще Ви разкажа с Радостина до какъв извод стигнахме. Само накратко...
   Ами понеже цикличната изповрдност на психопата си работи  по вселенските закони. И след издайническата им заинтересованост от вселенноста ни, стана ясно, че и взаимните Сметки обвързващи хейтърите, са с такива мащаби.
   Затова Любовническата ми теория, обвързваща хейтърите с мълчаливия имКвестор, остава само комерсиален розов отенък на новия вселенски неземен сюжет на първи сезон на "Мъже и Жени в Черно".
   Започнах да пиша сценария, но той ще следва реалистично поведението на самите кандидати за актьорско присъствие. Всеки има избор дали да участва, или в примирено мълчание да чака на страхуваната си планета, кулминациите със сценичната поява на мистичния главен мълчител д"Арт Нийнв Квестор. Да обясня само.., че бащиното му име е от рода Ний, които сме му наследство, както и мини вселенката Blog. bg

П. П. Първичния Проект на сюжета може да зърнете в сънуваната изповед на един от главните герои Кал ди"Блян. ( image
image
А той за сега е надянал гумения образ на друг, така че го издават неземният му нос и очички. Споко! Него специално щр го гримираме!

___
   Но и на продуцента му стана много интересно, как може тези очевидно грозни същества, с толкова примитивни средства да оставят неизгонени човешките, в уж любимият им блог!  И зомбирани, и от страх и примирение даже не съзнават, че публичното унижение на който и да е от техния род е непростима обида и към самите тях.
   И аз се съгласих с него и вече ме е гнус даже и да си мисля за този блог, докато заедно и със съпричастните актьори, не уточним човешките инвесптиции и правните проучвания, спрямо вселенските! 




Гласувай:
18



1. mihala - Здравей,
20.09.2020 14:26
Вчера гледах един филм, но беше извънземен и нищо не разбрах, но перфектно направен холивудски. Ако трябва да гледаме такива спирам телевизора окончателно. А мъжете бяха поне добри интерпретатори. Весел ден и успех в сценария.
цитирай
2. lexparsy - Даже не прочетох какво си писал 'Постольоффф, защото трябва някой да ми плаща като на тебе да си развалям настроението и защото си имам по-позитивни занимания д
20.09.2020 17:32
   Само си отбелязах да си добавя към анализа на психопатите, че ако им дадеш свобода на простотията и право да се изказват, никога не разбират кога е време да поспрат за малко даже...
   Понякога се страхуваме даже да изпълним собствените им желания, както Апостол иска "да дойда да го ритна". Сигурен съм че ако правим поне това редовно, ще им е достатъчно, защото винаги сами си го просят...
   И така докато уж ги жалим като неразбрани миличките, педерастите, а вече и джендърите, навлязоха навсякъде в социалния ни живот. А тевече празнуват победата на свободията си, докато ги пази полицията, а те поучават децата ни да ги имитират защото е модерно...
   А едно друго племе, което се е самообявило за елита на всички останали, даже и на своите си нормални хора, от хилядолетия тероризира, ограбва и даже избива човешкия род, и постоянно реве, и ни обвинява че ние му го правим!

   Защото естествената природа не търпи безкрайност бе тъпаци, и всеки излишък се превръща в своята противоположност, обикновено чрез анихилация, в която не знам защо и ние трябва да участваме?
цитирай
3. lexparsy - :-)
20.09.2020 19:07
mihala написа:
Вчера гледах един филм, но беше извънземен и нищо не разбрах, но перфектно направен холивудски. Ако трябва да гледаме такива спирам телевизора окончателно. А мъжете бяха поне добри интерпретатори. Весел ден и успех в сценария.

   Аз отдавна не гледам телевизия защото ми е писнало от очевидните демагогия и натрапена простотия, към която съм чувствителен, но явно и към някакъв неадекватен честотен резонанс от който бързо ми се гади :-))) Е май преувеличавам, нарочно, за да чатнат и хейтърите даже... :-))
   Въпреки световната подигравана вече пощенска холивудската простотия и наглост, аз се заглеждам по техните "супер" продукции! Защото освен изопачената ни Вяра история култура и житейска реалност даже, не пропускат да вмъкват и послания към своята скрита елейна раса. Затова аз обичам да ги гледам на компютъра или ако мога на player където мога да спирам картини и фрази, даже и на хубавите филми които гледам... :-)
   Благодаря ти че споделихме Михала. Приятна и споделена неделна вечер ти пожелавам!
цитирай
4. lexparsy - :-))) усмихна ми утрото Луупчо Глупчо
22.09.2020 10:14
loop1 написа:
За нищо не ставаш.

защото ти превеждам Ника, като първа експериментална серияна тези които циклят едно и също от прихванатите инструкции на инвестиралия в него блогов Квестор... :-)))
По-интересното е че с инвестициите на толкова стара и непотребна техника може да се управлява, контролира и зомбира цял блог!
А ако не си ми толкова виртуален и искаш постоянно да ме пипкаш за да ми става за менталните ти мастурбации..., уффф, Абе няма да разбереш... Абе нещо като да ти обърна полюсите на цикъла и да ти дам нови инструкции... Може пък и да ставаш за нещо... :-)))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lexparsy
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1363401
Постинги: 484
Коментари: 4222
Гласове: 7375