Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.11.2013 20:19 - ОКУПАТОРИТЕ В АЛМА МАТЕР - ПАРТИЙНИ СТИПЕНДИАНТИ!! Автор: kolevm38
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 5360 Коментари: 4 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Партийни мишоци изпълзяха в безпрецедентната окупация на Софийския университет, продължаваща вече 2 седмици. Оказа се, че едни от главните защитници на студентския бунт и участници в него са се обърнали срещу старите си благодетели. Блогърът Димо Господинов, пръв съратник на протестъра кришнар Асен Генов, е бил стипендиант на БСП, научи първо „Всеки ден“.

Флагманът на окупацията в Ректората, който използва всяка възможност за телевизионно участие в защита на бунта, всъщност е бил 6 месеца на специализация в Брюксел по правистка линия и е бил финансиран директно от пленума на левицата. Той заминал за европейската столица преди 2 години, докато все още се мъчел да изкласи в специалността „Право“ в Софийския университет. Запознати с биографията му твърдят, че той е прекъсвал няколко пъти следването си заради слаб успех. „Всеки ден“ вече писа, че основните лица от окупацията всъщност са двойкаджии и никога не са били любимци на преподавателите си заради кръшкането от лекции.

Христо Христев

 

Господинов пък закъсвал с образованието си заради няколко опита да се внедри в различни партии и да оглави структури. Освен че се намърдал в БСП преди време и дори пишел в партийния вестник „Дума“, той се е пробвал да пробие и в Българската левица. А преди мадам Йес Меглена Кунева да обяви създаването на партията си, е бил голям радетел на идеите, докато „България на гражданите“ все още бе само граждански проект.

Димо Алексиев

 

В началото на всичките си партийни вливания Господинов е бил в една група с друг основен протестър и окупатор в първата комсомолска организация на БСП – Българската социалистическа младеж, която бе създадена на 41-вия конгрес на Столетницата. Христо Христев – дясната ръка на Господинов и негов гуру, наскоро се изяви като един от вързалите веригите на портите на Ректората. Той дори е бил член на БСП, поканен лично от преподавателя си и бивш депутат от левицата Георги Близнашки.

 

Напуснал през 2007 г., но не заради въвеждането на плоския данък, както твърди, а защото не му уредили висок пост в партията. Оттогава Христев започнал да гравитира около десните, а днес вече се пише като пръв приятел на лидера на ДСБ Радан Кънев, твърдят негови колеги в СУ. „Всеки ден“ вече писа и за друг партиен мишок – Христиан Даскалов. 24-годишният окупатор и бивш служител в канцеларията на президента Росен Плевнелиев, също бил стипендиант на БСП, разкриха доверени източници на „Всеки ден“.

 Важни Новини, no comments


vsekiden.com




Гласувай:
2



1. moitehora - Трябва!
08.11.2013 13:06
Да се протестира срещу безбожните комуноиди трябва, всякога и със всякакви средства!
цитирай
2. grigorsimov - Трябва да се протестира, не срещу "комуноидите", а срещу масоноидите!
08.11.2013 19:58
Защото, на практика, всички значими партии са масонски (т.е. - юдейски), вкл. "комуноидските" (както вие ги наричате), вкл. либералните, вкл. националистическите... А масонството е мафиотски, сатанински инструмент на юдейството.
А юдейството, от хиляди години, цели да натрапи на всички народи - "Глобализма" или, както както са го записали в "тайните си протоколи": – "фантастичен деспотизъм" или - юдейско царство на антихриста, където всеки евреин щял да е цар, а всеки "гой" - роб!
И днес, целта им е, да се премахне всяка видима власт;да остане само подмолната; да се изведат напреди и да се се толерират, единствено - анархистите и анархистичните изстъпления. Да се предизвика Трета Световна Война и световно "грандиозно социално сътресение", или – Световна перманентна революция, което на по-ясен език означава – световен непрестанен терор, когато за абсолютното мнозинство от хората, умишлено няма да има, не само - ред и сигурност, но няма да има и хляб, и ток, и вода, и гориво, и транспорт, а и възможности за елементарно безопасно придвижване - по улиците и шосетата...
Ето това се цели с изкуствено предизвикваните, и подклаждани, и хвалени от властите, протести на "умните" храненици на НПО-тата – т.е. на лихварите - банкери - юдеи, които уж "умните" искат да свалят от власт!?
цитирай
3. socialismus - И аз съм смутен
21.11.2013 23:04
Дали пък водена от китайската поговорка, че не е важен цветът на котката, а това дали лови мишки БСП не наема пепелянки за лов на домашния гризач?
цитирай
4. moitehora - Значи комунягите и техните госп...
01.12.2013 21:59
Значи комунягите и техните господари световните терористи са открили Perpetuum mobile?!
Тъй като всяка революция ги обслужва-значи срещу тях не бива да се протестира? Което пък автоматично ни поставя завинаги под тяхна ВЛАСТ.

Защото, нали, те "тая власт с кръв я взеха..."

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28315147
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031