Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.11.2014 16:24 - Путин, Путин, Путин, Путин, и Путин отново
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 1562 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Путин, Путин, Путин, Путин, и Путин отново Гледна точка - 17/11/2014
Източник 

Днес големите американски медии почти единодушно демонизират Путин. Американски писател Мъри Polner събрани и анализирани изявленията на президента на Русия, от представители на елита на САЩ.

image


В една скорошна статия за Washington Post, Хенри Кисинджър пише, че Western "демонизиране на Путин - не е политика; тя е алиби за отсъствието й " . Кисинджър смята, че вместо US Целта е да се намерят начини, по които двете Украйна могат да работят заедно, а не в полза на доминиране на всяка от частите. Колко мъдро каза Кисинджър, "ние трябва да търсим помирение, а не да доминира фракция".

За САЩ, Владимир Путин е съвременна чуждестранна дявол. Авторът на тази статия, Мъри Polner, изразява съмнение, че по-голямата част от възраждат американски експерти от Русия са в състояние да премине един прост тест - да се оцени и да обясни влиянието на руската история - империалистически и комунистически - модерен курс на Русия под ръководството на Владимир Путин. Какво експерти знаят за последната достатъчно да напишете подробен есе, например руски, Михаил Бакунин, Дора Kaplan, Александър Херцен, Николай I, генерал Власов, Нестор Махно, Антон Деникин, Вера Figner, Александър Керенски, Serge Witte, барон Врангел, A . К. Колчак Константин Победоносцев, на Decembrists, или дори един американски генерал Уилям Грейвс?

Според автора, не е силата много. На кого му пука за общата история на Русия? Вместо това, медиите говорят US около съживи икономиката, военната и политическата санитарен кордон, или за околната среда в Москва приятели.Междувременно, Кримската преврат в САЩ се разглежда като нападение срещу "свобода" и самоопределение, от време на време прибягват до образа на нацисткия аншлуса на Австрия през 1938.

Коментари за Путин в САЩ е почти универсално враждебно - той е работил за КГБ; а фактът, че Джордж Буш начело на ЦРУ не е обърнато внимание. По-разумен коментар за Путин направи Фиона Хил, който някога е работил в администрацията на Буш и е съавтор на книгата "г-н Путин. Оперативно в Кремъл" Hill стигна до мъдрото заключение, че "това не е глупост, но живее в Руската миналото, той създаде версия на миналото. Тази версия определя настоящето и последователно своята визия за бъдещето не ".

Това се отнася за по-голямата част от съвременните световни лидери.

Виж повеме ТУК



Тагове:   путин,   Пак,   пути,


Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39758103
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031