Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.01.2016 13:05 - Защо да ходя на Луковмарш?
Автор: lubomir33 Категория: Политика   
Прочетен: 3525 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 20.01.2016 12:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Уважаеми сънародници ,

След като отминаха голямото ядене и пиене по време на празниците и страхотните промоции в моловете, дойде време за нещо много по-тривиално, а именно за почитането на паметта на един български герой от Първата световна война – ген. Христо Луков.

Излишно е да Ви обяснявам кой е ген. Луков, всеки който се интересува може да намери достатъчно информация по темата.

Затова този постинг е насочен преди всичко към хората, които се колебаят или въобще се чудят защо трябва да ходят на някакви маршове и то в такова студено време.

Ще ви дам поне няколко причини за да го направите.

Първо, защото България е  просъществувала досега благодарение именно на герои като ген. Луков, а не на дърдорковците в парламента или на разни мошенници, тарикати и далавераджии.
Именно когато му е най-трудно, един народ има нужда от своите герои - да му служат за пример и да му посочат верният път.
Да вдъхнат сила и кураж на слабите и колебаещите се.

Второ, защото именно на този марш може да  срещнете и да се запознаете с българските националисти, които не са чак  толкова страшни и опасни, както искат да ни убедят либералните медии.

Разбира се, ако се съмнявате в това, за ваше успокоение на марша със сигурност ще присъстват и поне няколко хиляди полицаи, екипирани като робокопи, сякаш ще охраняват едни от най-опасните терористи на света.
Когато бежанците вършат безобразията си, тях обикновенно никакви ги няма, но пък за сметка на това, всяка година задължително посещават това мероприятие.

Трето, в Европа се води война и един геноцид спрямо коренното и население. Излишно е да се заблуждаваме - единствените сили, които могат и искат да променят тази тенденция са именно националистите, тези които отдавна са се определили като такива и другата, много по-голяма част от народа, която все още се колебае дали да се присъедини към нашият лагер или да остане настрана и да гледа какво ще стане.

Ако все още имате някакви съмнения за това какво ни чака, може да изгледате клипчетата с насилието упражнявано от така наречените "бежанци", спрямо западноевропейците, или просто  да излезете от столицата и да посетите някое китно българско селце от Северозапада например.
Картината пред очите ви, много бързо ще се проясни.

В съвсем близко бъдеще днешните либерали, правозащитници и толерасти, които сега ги дават непрекъснато по телевизията и другите медии и които постоянно  Ви плашат с възраждащият се фашизъм и Ви обясняват, че нещата не са чак толкова лоши и че Европа ще се справи с тези "предизвикателства", ще се изпарят като дим и следа няма да остане от тях.

Който може ще избяга, само че къде ще бягат не знам, защото положението в Европа ще е същото, ако не и по-лошо от това тук.

Разбира се, човек трябва да е пълен идиот за да вярва на тези долнопробни лъжи и успокоения”.

Защото, когато един човек или народ е изправен пред една смъртна опасност, да му обясняваш, че няма проблеми, означава да го водиш към една сигурна и мъчителна смърт.

В една такава напрегната обстановка, да твърдиш, че нямаме нужда от армия и от военно обучение на младежите, е все едно да водиш овце на заколение.

По-голямо престъпление спрямо собственият си народ, едва ли има.

На нас така или иначе ще ни се наложи да воюваме, защото такова понятие като вечен мир не съществува, така че много по-добре е предварително да сме подготвени психически и обучени за неизбежното.

Необучените хора не струват нищо, техният живот трае няколко часа на бойното поле, а понякога и по-малко.

Факт, доказан от всички войни водени досега.

Разбира се, войната не се води само с оръжие, но и с пропаганда, икономически и всякакви други средства.

Най-смешно ми става, когато след поредният атентат или престъпление извършено от "пришълците", в телевизиите канят някой експерт по тероризма.

Обикновенно му задават въпроса:
Трябва ли българите да се тревожат от тези неща”, а той със сериозен тон обяснява, че не трябва, защото институциите щели да вземат мерки.

У нас на всеки ъгъл има дюнери, разбираш ли ме ти.

Терорът няма да ни победи!”

 Брей, брей, колко сме смели. А защо когато в Париж след атентатите , гръмна една "пиратка", всички така храбри, скърбящи либерали хукнаха да бягат презглава.

Страхувате ли се от емигрантите?”

Не, разбира се

Е, поне докато проблема не опре до собствената ми кожа.

В съвсем скоро време българите пък и останалите европейци, не само, че ще се тревожат, но ще им се наложи да водят и война, ако не искат да не бъдат сексуално малтретирани и поробени от скъпите си гости, които госпожа Меркел така любезно  покани в собственият ни дом.

Европа всмуква такава отрова в себе си, каквато едва ли ще може да понесе.

Но от днешните "силни на деня" едва ли може и да се очаква нещо друго. Само че, ситуацията във България и в Европа се изменя доста бързо. Но да се върнем на темата.

От това какви примери ще следват вашите деца до голяма степен ще зависи и тяхното бъдеще, както и бъдещето на нашата Родина. Защото бъдещето започва от днес.

И народ с къса памет, го чака дълго тегло.

Така че, замислете се над тези въпроси и инвестирайте така да се каже във вашето бъдеще и в това на вашите деца.
Времето тече и никого не чака.


Ако желаете и имате възможност да подкрепите и по други начини провеждането на Луковмарш, моля заповядайте - www.facebook.com/lukovmarsh/




Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. koshmar - Точно това щях да напиша под пост...
08.01.2016 13:08
Точно това щях да напиша под постинга за Добри Джуров - не тоя комунист трябва да се чества, а достойният българин Луков.
цитирай
2. krumbelosvet - Не е ли
13.12.2019 23:46
Не е ли Луков преди всичко АНТИКОМУНИСТ?
При презрение комунисти НЯМАХМЕ ЛИ най-добре въоръжената армия на Балканите? И наборна служба? И най-добрите ракети, ТополМ, с които държахме в шах Истанбул?
Който иска да защитава България, от унищожението на комунистите ли трябва да започне?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lubomir33
Категория: Политика
Прочетен: 1383636
Постинги: 413
Коментари: 710
Гласове: 1949
Архив