Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.04.2017 20:51 - КЪДЕ СИ, ЧУМО?
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1551 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Къде си, чумо?

Положението е драматично. Имаме извършени престъпления, но престъпници няма. Героите в историята за свинските черва са Главни прокурори, руски почетни консули, президенти, масони, олигарси, съдии, общински съветници… и прочие високопоставени не-престъпници. Ситуацията е мътна и кървава, като във филм на Куентин Тарантино. Гражданинът Сотир Цацаров отива на гости в офиса на гражданина Георги Гергов. И понеже, за да играят на „руска трупа” им трябва още един човек, те си поканват гражданина Сашо Дончев. Дотук добре. Прозаично, идилично и дори малко меланхолично. Съвсем случайно обаче се оказва, че Сотир Цацаров изпълнява ролята на Главен прокурор на Република България, а пък преди това е бил шеф на Пловдивския окръжен съд. Демек – кокорбашия съдия. Освен това, по думите на пловдивския бизнесмен Петър Станчев, прокурорът-съдия Цацаров и Георги Гергов са другарчета в организираната от Гоце Първанов масонска ложа „Слънце-Ориент” (публикация на „Бивол”).

Такааа… Дотук много добре. Пак, съвсем случайно обаче се оказва, че Георги Гергов е руски почетен консул в гр.Пловдив, член е на висшето ръководство на партията-майка БСП и е свръх успешен олигарх-приватизатор. Възможно ли е юнакът Гергов да открадне над  150 млн. лева от българските данъкоплатци? Разбирам, че този въпрос е малко странен предвид титлите на Г.Г., а и приятелчето му Сотирчо не е кой да е, нали така? Но според общинския съветник от Пловдив Спас Гърневски, това е факт. Гърневски е представител на общината в дружеството „Пълдин Туринвест” АД, чрез което е извършена далаверата. На 21 февруари 2017 г. с вх. № 3322/17, будният общински съветник е подал сигнал до окръжния прокурор на гр.Пловдив Румен Попов, в който подробно описва схемата на престъплението. Няколко месеца по-рано Спас Гърневски е информирал по същия казус Народното събрание и депутатите от област Пловдив, стария-нов премиер Бойко Борисов и… забележете – Главния прокурор Сотир Цацаров!!!

А сега се опитайте да познаете какво е станало? Браво, познахте! Нищо, абсолютно нищо не се е случило. Никой не е реагирал!!! В държавата на свинските черва това е в реда на нещата. Сотирчо и Жорката са приятелчета още от детската градина. Боко-Боко назначава Сотирчо за Главен екзекутор. Е, как… Цацаров и Борисов да накажат Гергов? Няма как да стане. Голяма работа, че бил ощетил държавата с някакви си 150 млн.лева. Държава = народ = балъци = роби. Егати държавата, щом Боко-Боко е премиер, а Сотирчо – Главен прокурор. Робите нали си траят, значи всичко ги устройва.

Иначе, ако ви е любопитно какви ги е вършил Г.Гергов, ето какво пише в сигнала на Гърневски„Съставяне на нелегитимни и фалшифицирани протоколи на базата на които са вписвани измененията в собствеността на дружеството”, „Констатирах внушителна разлика в оценките на апортираните имоти между тези на Общината и частните партньори във вреда на Община Пловдив…”. Напомням, че става въпрос за далавера, която се върти около дружеството „Пълдин Туринвест” АД и за имоти в сърцето на стария град в Пловдив. Същата картинка се наблюдава и при сделката с Пловдивския панаир и не само… Явно схемата е изпитана многократно и работи перфектно. Ето какво пише в сайта „Бивол”: „Десетки пъти е завишена стойността на активите, апортирани от Георги Гергов в смесени дружества с държавата. Това става с активното съдействие на Сотир Цацаров, като шеф на Пловдивския окръжен съд. В ПОС в изключително кратки срокове са одобрени оценките на имотите на Гергов, като са пренебрегнати законовите изисквания. Назначени са експерти, които поименно са посочени от самия Гергов, апортирани са имоти с тежести, недовършени имоти, апортирана е чужда собственост, стократно са завишени цените на земята и др.”. В началото на ноември 2009 г.полицай от Икономическа полиция гр.Пловдив изпраща сигнал в МВР и до Главния прокурор Борис Велчев (предходника на Цацаров). В сигнала са описани престъпните схеми на почетния консул на Русия в гр.Пловдив, чрез който България е ощетена със стотици милиони.

А сега, без да се напъвате познайте какво е станало? Сигналът е смачкан от Министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов. Полицаят е уволнен и по-късно получава и заплахи за живота си. Вместо прокурорска проверка срещу Георги Гергов и съучастниците му , държавата симулира активност чрез търговско дело за собствеността на Пловдивския панаир. Тогавашният Главен прокурор Борис Велчев се прави на глух и сляп и всички са щастливи.

Тук му е мястото да покажа и обратната страна на другаря Б.Велчев. Не искам да кажа, че е обратен, а че може да бъде и друг, когато му наредят. В случая с Георги Гергов Главните прокурори Борис Велчев и Сотир Цацаров опъват чадър над престъпник. И вместо наказателни дела се завеждат търговски – административни. Обаче в моя конкретен казус е точно наопаки. Вместо административно дело от частно-правен характер, се извърши наказателна операция по нареждане от Главния прокурор Борис Велчев и с мълчаливото съгласие и потулване на наследника му Сотир Цацаров. Вижте писмото-заповед , родено след нарочната среща на руски дипломати с българския Главен прокурор. Какво пише? Да се окаже пълно съдействие на съветските другари – ето това е разпоредено: „Моля определеният наблюдаващ прокурор да предприеме незабавни процесуални действия по изложеното в сигнала. Разпореждам приоритетно да се работи по преписката – провеждани са срещи с г-н Гл.прокурор Б.Велчев по случая с руски дипломати”. Пак и отново, за кой ли пореден път съвсем случайно се оказва, че един от руските дипломати, които са били на раздумка с Главния прокурор е руският почетен консул в гр.Бургас Тонко Фотев. Интересно, нали? Каква е тая мания? Да не е някаква неизвестна болест? Къде-що има руски почетни консули в България, всичките си умират да се срещат с българските Главни прокурори?!? Бре!? Хмм… Има нещо много диво в това. Оказва се, че и този руски почетен консул е престъпник, при това доказан със съдебно решение блудник. Вижте какво пише в решение на СГС от 17.01.2012г. по дело 4540/11, което е окончателно и не подлежи на обжалване и/или протест: „Следва да бъдат споделени правните изводи на първоинстанционния съд за успешно проведено насрещно доказване, като въззивната инстанция намира, че от доказателствената съвкупност, включително обясненията на подсъдимата и разпитаните по делото свидетели, се установява, че частният тъжител Фотев действително е извършил блудствени действия спрямо нея, като я блъснал в тоалетното помещение на спортен комплекс „Лазур”, гр. Бургас, притиснал с една ръка към стената, а другата пъхнал под шортите на подсъдимата и вкарал пръста си в половия й орган, като същевременно я предупредил да не се прави на недостъпна, като я заплашил, че ако не прави това, което той иска, ще съсипе семейството й и ще ги изсели от гр. Бургас”.

Разликата между Тонко Фотев и Георги Гергов е, че вторият е спряган за ощетител на България, а първият е доказан блудник. Общото е, че никой от двамата не е лежал в затвора. Не ви се вярва ли? Така е. Това е факт. Блудникът – руски почетен консул в Бургас все още си е почетен консул. И Русия, и България си го харесват, обичат си го и даже го награждават с медали и ордени за заслуги!? Всъщност, като казвам Русия и България не съм съвсем точен. Руските и българските управляващи, те са влюбени в такива като Георги Гергов и Тонко Фотев, защото са техни подобия, част от свинските черва. В България е без значение коя партия е на власт. Имената на Премиера, на Министъра на вътрешните работи и на Главния прокурор се менят, но любовта си остава. Те всички са част от ДОПГ (държавната организирана престъпна група). Борис Велчев, Сотир Цацаров, Бойко Борисов, Гоце Първанов, Цветан Цветанов, Сергей Станишев, Ахмед Доган, Иван Костов, Симеончо… Всички са част от свинските черва. Затова е напълно нормално в България руски почетни консули с криминални прояви да привикват при себе си на раздумка българските Главни прокурори. Сега разбирам защо бившият държавен обвинител №1 на Бургаска област Емил Христов тичкаше по два пъти в седмицата на килимчето при любимия си блудник Фотев Тонко.

Едно не ми става ясно. От къв зор Георги Гергов си подаде оставката от ръководството на БСП? Що бре, Жорка, какво пък толкова? Я гледай Сотирчо – хич не му пука на него. Той що не си хвърли тогата? Ами Борката Велчев? Кюта си в Конституционния съд, кротува си и само от време на време реже по някой и друг въпрос от референдумите на българските граждани. Каквото му наредят, това ще клъцне. Ами Тоню Фотев? И той си е екстра. Покриват го, не го вкарват в панделата. А ти бре Жоре, каква е тая оставка? Тя за какво става? Яде ли се, пие ли се?

Опааа… като заговорихме за пиене, май е време да си отворя една бира, че нещо химикалката ми е пресъхнала. Разбирам я, горкичката, не й е лесно да пише за тия толкова „почетни” и толкова „главни” боклуци. Никак не й е приятно. Чумата да ги тръшне дано! Да не вземе сега някой да ме обвини, че ги кълна отрепките. Няма такова нещо. Аз не ги проклинам, само им го пожелавам. Ееех, каква чума е имало през Средновековието…

 

Ивайло Зартов, 23 април 2017г.




Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11737873
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031