Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.09.2017 09:06 - Грешката е вярна Или
Автор: mikula Категория: Политика   
Прочетен: 561 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 26.09.2017 09:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Из просторите на нета се шири мнение, че мнозина от световния елит са рептили. Обикновено се споменават Рокфелери, британското кралско семейство и други западняци. Но и в Русия - говори се за Путин, че е рептил.
Най-лесното и най-първосигналното е да загърбим тези твърдения като нереални. Обаче аз не си падам по такива доводи като в чеховския разказ - "Това не може да бъде, защото не може да бъде.
Най-последователен в идеите си по въпроса е Дейвид Айк. Веднага поставям скоба - значи, ако след тази моя публикация гоненията срещу Айк се засилят или Айк подозрително замъчи и свие знамената, това за мен ще е сигнал, че той е прав и затова го преследват.
Айк не ми е особено близък по убеждения, но имам склонността да го изслушам. И в определени случаи звучи ако не логично. то поне близко до реалността. От всичките му подробни изследвания на въпроса, аз се заинтересувах само от идеята за рептилството, живеещо между нас и управляващо ни.
И все пак, не Айк ме подтикна към този постинг, а вопълът на човек от нета - защо този човек виждал по телевизията принц Чарлз и други от световния елит като гущери, рептили. Отговорът бързо можеше да бъде даден, че човекът е с повреден акъл. Ами ако не е? Този човек не е единствен, който твърди, че вижда в определени моменти хора от световния елит като рептили. Лейди Гага. Описани са и жертви на преследване, след като са видели истинските лица на маскираните рептили.
Този постинг не е обвинение към рептилите, не е доказване на това, че има рептилочовеци. Този постинг задава въпроси. Отговорите ще покажат каква е истината.
Добре. Да речем, че вярвам в рептиловата теория.
Мили мои, тогава ще трябва да ми отговорите - къде са се дянали тия рептили?
Да вземем примера с принц Чарлз. Добре. Приемаме, че той е рептил. Майка му - също. Децата му - също. Баба кралица Елизабет. По човешките биологични закони тя вече намирисва на пръст. А по рептилските, тя е младо моме, девойче, понеже рептилите, както същият този нет ни уверява, живеели по 10 000 години. За нас Елизабет е баба, но ако е рептилка, тя е безумно млада. Маце. Е? По човешките биологични закони тя може да живее най-много до стотина години и малко отгоре. След това вече хем наследниците и ще напират за трона, хем хората ще почнат да си задават въпроси за неестествената и живучест, виталност, дълголетие. Тя по нашите биологични закони не може да живее и 500 години, камо ли 10 000. Та, къде се дяват рептилите, след като щат - не щат, трябва да умрат за човешкия свят? Ако са си тук, значи си имаме човекорептили, помнещи Френската революция, Абдул Хамид и Джордж Вашингтон. Ако отговоът е, че се крият пак сред нас, значи трябва да търсим център или центрове за организация на това укриване. Ако се предположи, че отиват на друга планета, значи има място или места на земята, които са портали. Всичко това е тук, под носовете ни. АКО теорията за рептилите е вярна.
На мен не ми стигат аргументи за качествата, които определят едно съществи като рептил и показват, че пред теб не е човек, а рептил. Трябва ми тяхната организация на Земята, ако има такава организация, това, което им дава силите и им създава комфорт стред нас, а значи, ги допуска до управлението. Кое ги прави така дълголетни и витални? Щом хората могат да подмамят и да уловят йети /а има из Китай негови части от тялото му!/, то могат да изловят и рептил, да го разпорят и изследват кое го прави такъв, какъвто е - хуманоиден рептил. Крадете технологии от летящи чинии, а не можете да разчовъркате един хуманоиден рептил?!
Докато не получа отговори на тези въпроси, ще смятам, че практически нищо не се знае за рептилите, за които говори Айк. Не оспорвам теорията, но и не я смятам за практически значима.
Добре. Какво от това, че знаем, че сред нас живеят рептили, след като нищо не можем да направим? Кажете ми кое им дава живот и сила, нарисувайте ми тяхното ДНК.
При наличните обстоятелства, ако Айк е прав, то аз пък се учудвам защо изобщо рептилите-управници си дават труда да се крият и не си ходят в рептилския си облик? Кой ще им каже копче?
Ако си прав, Айк, трябва ми още информация. Наблюдавай действията на съществата, определяни от теб като рептили, действията им в миналото и в настоящето. Къде ги боли, от какво се страхуват, кое им дава сила. Не е нужно да си гений. Такъв вид наблюдения се правят във всеки Биг Брадър шоу. Щом може над хора, може и над рептили. Знам, че са страшни. Обаче спомни си приказките, Айк - за юнака, който надвил хала, змей, ламя. За свети Георги. Правено е. Значи може пак! С една дума, като си казал А, кажи и Б.
Если взялся за гуж, не говори, что не дюж.
И апропо, за Русия. Ако теорията на Айк е вярна, то в Русия, като в най-благоприятни условия за терор, гъмжи от гадини-рептили. По принцип, тая държава винаги е на всяка манджа мерудия, руснаци контактуват с всички и с всичко, така че ако има зараза, очаквайте и там.
Айк, ако рептилите използват нас от векове, то е време да им се тропне по масата - полза трябва да има и за нас, имаме права и своя воля! Те не търпят да им се противоречи? Значи трябва да ги обучим да търпят. Айк, ти какво предлагаш? Да седнем и да си завираме главите в пясъка като щрауси? РАЗБИРА СЕ, ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ ТЕОРИЯТА ТИ Е ВЯРНА.
П.С. И като си помисля. че ние разполагаме с едно цяло разкошество! На планетата ни има купища рептилии-животни, които могат да бъдат използвани като от доктор Менгеле! И без това хората мразят влечуги, никой няма да се впечатли. И ще се развикат срещу всеки, дръзнал да защитава змии и друга гадост. Тия животни могат да ни покажат кое ги прави витални например. Което искате да узнаете за хуманоидните рептили, могат да ви го кажат животните-рептилии. Всичко е въпрос на поглед върху нещата. Хайде да го направим!
Айк. Ако си прав, не е достатъчно да знаем, че има хуманоидни рептили. Трябва да се доберем до командния център на ума им, на телата им, на силите им, на живота им.
Хайде да ви видя колко струвате, драги земни мъже-човеци!




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mikula
Категория: Политика
Прочетен: 179933
Постинги: 170
Коментари: 18
Гласове: 80
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031