Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.02.2018 17:52 - Трети пол? Дезмънд Наполис – новата звезда на Седмица на модата в Ню Йорк ТОЙ Е САМО НА 10 ГОДИНИ. МАЛКО Е ДА ГИ УБИЕШ. ГАДОВЕ.
Автор: elahikari Категория: Политика   
Прочетен: 788 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 15.02.2018 17:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image 

image

image

Динамиката в модната индустрия винаги е била една от основните ѝ характеристики. Днес нещо е модерно, утре е демоде, на третия ден се завръща, а на четвъртия никой не помни какво е.

Същото се случва и със супермоделите – един ден си обикновено момиче, на втория ден си едно от най-известните лица и всички търсят теб за ревюта и рекламни кампании.
image

И ако преминаването на славата от Кейт Мос към Джиджи Хадид и от Синди Крауфорд към Кендъл Дженър може да се възприеме като приемственост, то оказва се, че наистина всяко правило има своите изключения.
image

Във време на скандали за правата на жените и равноправието между половете, една звезда меко казано открадна вниманието по време на Седмица на модата в Ню Йорк.

Дезмънд Наполис се появи на модния подиум за колекцията есен-зима 2018 година на Gypsy Sport и накара всички да си зададат един въпрос – Кое е това момче?

Дезмънд е едва 10-годишен, но вече е изявен активист и говорител на движението LGBTQIA (лесбийки, гей, бисексуален, трансджендър, ексцентричен, интерсексуален, асексуален).

Роден през 2007 година на първия ден на гей парада, младото момче е по-познато като „Desmond is Amazing“ („Дезмънд е страхотен“).
image

Откакто е на 6-годишна възраст, Наполис изявява страстта си да се облича в женски дрехи, а кариерата му започва след като е забелязан на гей парада през 2015 година.
image

От тогава насам, виждаме Дезмънд във видеоклипове, а очевидно ще свикнем с него и по време на Седмица на модата.
image

Още за новата звезда можете да разгледате в нашата галерия.

image




Гласувай:
2



1. lubovakoniamash - Горкото дете, направо ми става т...
16.02.2018 13:27
Горкото дете, направо ми става тъжно, как са го смачкали, сдъфкалии още не знам какво ...ли. Много ми е любопитно, тези, които в нашата държава искат да се ратифицира Истамбулската конвенция, ако имат деца, които вселдствие на приемането на конвенцията се превърна в Дезмънд как биха се чуствали.
Благодаря за споделената статия!
поздрави,
Дора
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: elahikari
Категория: Политика
Прочетен: 1819780
Постинги: 2299
Коментари: 1477
Гласове: 1565