Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.02.2018 20:39 - Комисарките харчат и лъжат като бесни! Вестник ЗОРА
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 415 Коментари: 0 Гласове:
-1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Комисарките харчат и лъжат като бесни!     Вестник ЗОРА Posted on January 28, 2018, 6:30 am     3 secs

Срамно е, бе, Ангелкова, тъпо е, бе, Павлова! България се отказа от своя Григор Димитров

Две от най-големите прахосници в кабинета на лицето Борисов – Лиляна Павлова и Николина Ангелкова опоскаха милиони.

Първата рекламира в сайтовете и билбордовете на Пеевски, че София е домакин на няколко комисии от ЕС. Какво ги интересува това в Пловдив и Търговище, че да се троши народна пара, един Господ знае. И шишитата усвоили тези пари.

В същото време Ангелкова напазарувала чикагски таксита и бостънски трамвайджии да рекламират България като туристическа дестинация. Така сега като сядаш в такси в Чикаго, докато си плащаш, Джон те пита: “А искате ли да ви закарам до България, там има страшни курорти”?

Има и още една дузина глупотевини, за които тези двете похарчиха милиони, ангажираха стотици души, изхабиха хиляди минути телевизионно време. Някой може ли да каже защо в момента има министерство по европредседателството, чиито бюджет за заплати и папкане е умопомрачителен!? Странно какво ведомство ще измислят на Павлова след юни, само и само да е министър.

В същото време днес пресконференция дава Григор Димитров. В София, под носа на двете каки. И от ведомствата на сестрите никой не си прави труда да си заработи заплатката за януари. Хайде на бас, че десетки милиони по света знаят кой е Григор Димитров! И хайде на бас, че и 10 000 извън България не знаят какво се случва в НДК!

Странно, че България не използва, не инвестира в единствения истински наш конвертируем световен продукт! Световният №3 в тениса! Да е българин, да е в София за една седмица в годината и да не направиш нищо!? Това е световна глупост! Ако имахме читави министри, които да знаят с какво разполагаме, Гришо отдавна да е национална индустрия. Такава, в каквато сърбите превърнаха Джокович.

Фандъкова плаче, че въздухът е много замърсен. Ами използвай днес Григор, качи го в метрото, предай своето послание през него. За да стигне до милионите софиянци, които му се радват.

Земеделският министър, който и да е той, каква по-добра реклама да направи на бг-продукцията от онези снимки на Гришо в дядовата градина!? Дойде си момчето, само си ги направи, само си ги качи да ги види целия свят. Дали някой от най-разследваното за корупция ведомство се е свързал с Димитров, как мислите? Друго си е да платим 2 милиона на кравар, дето дори куче няма.

Ангелкова пък и днес учила мормода да завива станиол. Откакто била министър, всяка година туристите се повишавали с един милион! Ама това е така защото първо в Турция е опасно и второ половин дузина нискобюджетни компании изсипват всеки ден по 10 000 души на софийското летище. Къде е тук Ангелкова?

Та тя отиде на изложение в Испания и единственото, което разбрахме, че се снимала с две легенди на Реал Мадрид. Ела се снимай с Григор, отиди утре в Хасково, където баща му е направил академия, покани Никол да направи концерт в културната столица Пловдив, подпиши с Гришо да е рекламно лице на черното ни море. Там си струва да инвестираш милион!

Лиляна Павлова може да се вдигне да отиде в Разград на мач да не троши хатър на авера Домусчиев, но да заведе Григор в НДК, да го използва като лице пред евроинституциите, да го включи поне в клипа, не я търсете. Ако не знае, че това е най-харизматичният българин, да му види пресконференцията днес. Млад, красив, успял, умен, отговорен, респектиращ. Всеки българин иска детето му да изглежда така. Затова и всеки българин е готов да чуе онова, което ще му каже Гришо.

Бащата на Григор Димитров на няколко пъти е признавал, че не една и две страни са се облизвали Гришо да играе под техен флаг. Дори от Щатите! И знаете ли защо? При тях тенисисти бол, но за момента продукт – никакъв! Маркетингов такъв, от който да се печелят пари, такъв, около който да се върти бизнес. Да, зад океана всичко е бизнес. И от там са искали да си напазаруват българчето, както други искат да напазаруват “Кадилак” или “Епъл”. И от трите се вадят пари.

Може би затова малцина си дават сметка колко тъжно му е на Гришо, на хората около него, когато се върнат тук и видят каква ниска топка са управляващите. Тяхната дребна лична далаверка е, ако могат да се сдобият с 2-3 пропуска за финала на “София Оупън”. И то, ако Димитров участва.

ПП: Искрено съветвам Ангелкова, Павлова, Борисов, всички да прочетат биографията на Новак Джокович, написана от…американски автор. И да видят как Сърбия е променила облика си пред света, използвайки своя най-голям спортист за посланик на промяната!




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19701576
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031