Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.07.2018 21:31 - Победа срещу джендърската инвазия!
Автор: dokumentalni Категория: Политика   
Прочетен: 4869 Коментари: 0 Гласове:
-1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image


Автор Владимир Николов

Днес съм преизпълнен с патриотичен трепет, защото най-после българският патриотизъм се сдоби със своя печат за автентичност - черно на бяло, документирано, номерирано, класифицирано в редовете на великите ни актове на българщина. Българската култура доказа на света, че е най-старата култура – толкова древна, че пряката й връзка с кроманьонския вид изглежда неоспорима и никакви евроджендър саботажи не могат да я разколебаят. Днес най-после абревиатурата, за която открай време се чудим какво точно означава – КС, намери своето съдържателно покритие - Кроманьонски съд. Не вярвате? Вижте висотите на древнобългарската правна мисъл, която кристално чисто, колкото са очите на българска девойка, опакована в народна носия, ни заявява:

„В действителност в Конституцията недвусмислено се възприема социалното измерение на пола във взаимодействие с биологично детерминираното – чл. 47, ал. 2 от основния закон. В посочената конституционна разпоредба биологичният пол „жена“ се свързва със социалната роля – „майка“, с „раждане“, с „акушерска помощ“.

Аферим на вас съдии, които открихте в този текст определение за пол (нещо непосилно за някоя друга правна школа) и твърдо посочихте на жената нейния осветен от времето на кроманьонците дълг! Раждане, майка, а ако е послушна може и акушерска помощ! Духът на древния примитив е жив! Той се гордее с нас, с нашата правна мисъл и с нашето обществено мнение. Ясно е, че някои злобни джендъри, които искат да насилват нашите кроманьонски деца с права, цивилизованост, самоопределение и други такива гейски ала-бала ще намерят разни кусури в мотивите като например:

„Дистанцирането от понятието „пол“ като биологичен признак – мъж/жена отдалечава Конвенцията от декларираните в нея цели за защита на жените от всички форми на насилие. Вътрешното противоречие в Конвенцията е очевидно при съпоставяне на декларираните в чл. 1 цели на Конвенцията и нейното заглавие с така дадената в Конвенцията дефиниция за „пол“. Впрочем самото определение за понятието „пол“, би било ненужно, ако декларираната цел на международния договор в действителност съответстваше на неговото наименование „…за превенция и борба с насилието над жени…“. Тази двупластовост на понятийния апарат, на смисъла вложен в използваните понятия на практика не води до постигане на равенство между половете, а заличава разликите между тях, с което принципът на равенство изгубва смисъла си.”

Четейки горното някои в гейската си злоба биха стигнали дотам да заподозрат честните, отдадени, високопрофилни юристи от КС в непознаване на тази отвратителна и омерзителна за традиционния ни бит конвенция. Всъщност това не само не е осъдително, но дори е въпрос на дълг един честен съдия, захранен с млякото на православната благодат да се съпротивлява на изкушението да чете и да пипа това нормативно изчадие на сатанинската подлост и докато го прескача като глиган оградата на Порожанов може да хвърли само един бегъл и максимално светкавичен поглед върху подмолния документ (но само след тройно прекръстване и поливане със светена вода, приготвена от лице поне с ранг митрополит, най-добре от Пловдив). Затова не бива да се чудим, че съдиите не са видели пълното заглавие на документа, иначе щяха да знаят, че той е наречен не само „…за превенция и борба с насилието над жени”, а „за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие”, като първата част от заглавието специфицира само насилието над жените, а втората част обхваща насилието в рамките на семейството и дома като цяло (чл. 3, т. а и т. б). И в злобата си даже, тези долни демони на антибългарщината биха задълбали неоправдано към чл. 3, ал. д, в която се прави дефиниция на понятието „жертва”, а в преамбюла се посочва, че „мъжете също могат да бъдат жертви на домашно насилие”. Но само едни злобни джендъри, скъсали с паметта на своите велики деди (а нищо чудно и да нямат никакви деди, а да са най-обикновени цигани, навлекли български кожи) могат да питат КС защо са извадили произволно едни текстове от Конвенцията, буквално са променили заглавието, забили са по кръчмарски на тема жени и са стигнали до гениалното прозрение, че тъй като в конвенцията социалния пол не отговарял на биологичния, то жените като биологична категория нямало да се чувстват защитени от конвенцията. Кроманьонският съд обаче е твърдо загрижен за техните права – както вече стана дума за тези на родилките и майките, защото те са последвали сакрално определената им от природата социална роля на майки и родилки, за разлика от някои други псевдожени, които бягат по социалния тъч като Волен Сидеров от Валентин Касабов. Докато КС е категоричен в своите изводи, за нас остава да разсъждаваме върху мистерията защо една жена дори и да се самообяви за носорог, бидейки член на семейство и преживяла насилие в него, да не може да бъде обхваната от дефиницията „жертва”, съгласно чл. 3, ал. д от злополучната конвенция. Но това са абсолютно ненужни мисловни упражнения, тъй като уважавания президент на кроманьонската република разсече със замах Гордиевия възел от сатанински провокации с едно клинично точно изявление по темата:

„Първо, тази конвенция сама по себе си не може да предотврати насилието. Справка – държавите, в които тя е приета. Нима там изведнъж секва насилието над жени и деца? Можем да предотвратим това насилие само с читави български закони, с адекватни действия на полицията и на съда и най-вече добро възпитание.”

Това твърдение, чиято логика не е просто желязна, не стоманена, а по твърдостта си и по благородството на съдържанието може да бъде определено като диамантено, трябва да бъде гравирано на всяка педя обществена сградна площ и да се превърне в лайтмотив на обновения български дух. В този кроманьонски стил ние трябва да изхвърлим и Наказателния кодекс. Вие виждали ли сте НК, който да е „секнал насилието” и също така да е преодолял убийствата, кражбите или грабежите?! Тъй де, кроманьонците да не би да са си губили времето в разисквания, конвенции, норми и други досадни и предизвикващи тяхната традиционна култура интрузии? Свещеният триадичен стълб на обществото е ясно определен от президента в последното изречение - българщина, адекватност и кроманьонско възпитание!







Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dokumentalni
Категория: Политика
Прочетен: 1384597
Постинги: 125
Коментари: 820
Гласове: 748
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031