Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.10.2018 09:15 - Сталин - Советские репрессии, обыкновенный большевизм
Автор: kolevn38 Категория: Политика   
Прочетен: 2527 Коментари: 8 Гласове:
5

Последна промяна: 21.10.2018 09:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Сто години комунизъм - сто милиона невинно избити човешки същества

http://kolevn38.blog.bg/politika/2018/10/20/cherveniiat-teror.1631826

http://kolevn38.blog.bg/politika/2018/10/20/cherveniiat-teror-dikaturata-na-proletariata.1631847

http://kolevn38.blog.bg/politika/2018/10/20/stalin-bolishoi-terror.1631892

http://kolevn38.blog.bg/politika/2018/10/20/stalin-zverstva-chk.1631913


Здравейте съблогъри, започвам цикъл от постове, посветени на зверствата и жертвите на комунизма. В поредица от разговори на лични с наш съблогър, поклонник на престъпната комунистическа идеология, изказах своята позиция относно същността на комунистическата идеология и престъпното битие на тази идеология и категорично казах, че не може да се строи "Светло бъдеще" върху костите на милиони невинно убити. На което въпросият блогър реагира с твърдението, че няма доказателства, няма никакви документи за толкова много избити, и ако реално са избити, то костите им щели да се виждат навсякъде, предвид количеството жертви. Разбира се, отговорът на подобни смехотворни твърдения би бил прекалено дълъг и не би могъл да се вмести дори в цяла поредица от десетки томове документи. Именно затова започвам поредицата от свои постове, в които ще извадя всичко което успея, за да ви запозная с истинската същност на чудовището наречено комунизъм. Именно "Чудовище", защото комунизма не е само билетчета по 6 стотинки, кебапчета по десет, безплатно образование и здравеопазване, а преди всичко - избиване, унищожаванене и смазване на инакомислещите, свободомислещите, несъгласните със злодейската комунистическа идеология . Факта, че комунистите направиха опит да създадат някаква форма на "социална държава", в никакъв случай не отменя и не оправдава средствата и методите с които си служеха. А именно - убийства, мъчения, въдворяване в концлагери, психиатрии. Милиони граждани на СССР са унищожени по време на Червения терор след октомврийската революция, милиони са избити в сталинските чистки 30-те години, като убийствата продължават до смъртта на сатрапа Джугашвили, а мъченията и въдворяванията в колонии и психиатрии съпътстват всички години от съществуването на комунистическата съветска държава. Челният пример на СССР е последван в една или друга форма от държавите, тръгнали по комунистическия път на развитие - Китай, Камбоджа, Виетнам, Куба, България и тн и тн. Особено старателни и упорити в своето дело са именно българските комунисти, с което те и до днес се гордеят. Именно на това се дължи моята непримиримост и неуважение към тези хора, именоващи себе си днес социалисти. А те не са никакви социалисти, това са си същите комунисти от едно време, на които и окото няма да мигне отново да избиват българи в името на своята идеология и своето "Светло бъдеще". Огледайте се - те са навсякъде, можете да ги видите из кебапчийниците на Бузлуджа, на митингите на престъпната Червена столетица, опънали плакати "Вън  България от НАТО и ЕС", можете да ги видите и на сборищата на рашизираните паравоенни формирования, които всъщност прикрито призовават "Путин вводи войска", можете да ги видите и прочетете и тук, в бог.бг. Някои от тях са откровено и неприкрито войнстващи, други се правят на света вода ненапита, но дълбоко в душите си са същите чугунени комунисти, които не биха имали нищо против червения терор отново да прочисти омразните им инакомислещи..
Започвам цикъла си с Червеният терор, с пълното съзнание, че веднага ще завалят "опровержения", че ще има подмятания да си припомня кой ме е освободил от фашизма, кой ме е изучил навремето, кой ми е построил язовири, кой ми е построил заводи, фабрики, текезесета и почивни станции, кой ме е хранил и поил без пари и тн и тн. Неуважаеми другари комунисти, ще ви припомня, че когато Шикългрубер взима властта в Германия, за няколко години от тотално разорена страна я певръща в една от най-мощните икономики в Света, а германците са се ползвали с нечувани и невиждани до онзи момент социални придобивки. Което по никакъв начин не отменя престъпленията му към човечеството. Никога не го забравяйте... 
Ще помоля коментиращите да спазват все пак някакъв приличен тон, защото в противен случай ще се сблъскат с моите крайни, но справедливи и точни определения. С една дума - каквото почука, такова ще се обади:










Гласувай:
5



1. deleted-4udovi6teto - http://4udovi6teto.blog.bg/poezia/2010/11/12/iosif-stalin.633716
21.10.2018 09:37
Някога, ако ти остане време, отвори този линк и виж какво съм писал по темата "Й. В. Сталин".
Много благодаря.
Чу
цитирай
2. kolevn38 - Прочетох, Валери - силно!
21.10.2018 11:38
Бъди здрав, ти си светъл човек!
цитирай
3. deleted-4udovi6teto - Бъди здрав, ти си светъл човек! ...
21.10.2018 12:48
kolevn38 написа:
Бъди здрав, ти си светъл човек!

Благодаря, Човеко.
Чу
цитирай
4. vmir - Привет,
21.10.2018 17:04
за мен интересния въпрос е защо Сталин е разписвал заповедите за геноцида. Щом 30 години след падането на комунизма все още има хора като ВВ1951, които носят вода от 999 дерета, за да представят черното за бяло и обратно, щом има и хора като неговите фенове, готови да свидетелстват, че анунаките изработват учебниците на децата ни и подменят снимките на Земята за да ни лъжат, че не е плоска, а кръгла, как може да сме сигурни, че бездарната болшевишка номенклатура е докладвала на Сталин истината и не я е изопачавала както ВВ1951 и сие ежедневно я изопачават за да оправдават неутолимите си претенции?

Спор няма, че Сталин носи отговорност за функционирането и адекватността на апарата си, но аз се питам доколко той е бил съзнателен или несъзнателен параван и покровител на още по-кръвожадни и властолюбиви негодници, способни да преиначат всяка истина и да унищожат всеки, който им се явява пречка за докопване до власт или привилегии. Нима отговорността на Сталин за репресиите прави светци онези некадърни болшевишки велможи, които са настоявали за още и още и още по-големи репресии, за да укрепят личната си местна власт? И има ли изобщо начин да се запазят или оправдаят привилегии на кръвожаден червен велможа, освен ако не изкара Сталин виновен за разстрелите, за които сам е настоявал и клеветил без мяра? И дори по-зле - колко подобни изверги, разстреляни заради прекомерната си кръвожадност и безскрупулност, днес не ни се представят от наследниците или сподвижниците им като "дисиденти" и жертви на Сталин? Днес ВВ1951 тръби, че съпругата му е "контра", защото е отроче на разстрелян през 1937 от Сталин, но нима "обективността" му изключва възможността за това? Според мен, точно патологичната лъжливост подсказва, че такава възможност е съвсем обосновано предположение.

А ето и малко инфо по въпроса и мисля, че не е оправдание на Сталин, а важно пояснение за маниерите в болшевишкия ад:

https://www.youtube.com/watch?v=W3Vikf_bQzQ
цитирай
5. get - за мен интересния въпрос е защо С...
22.10.2018 13:55
vmir написа:
за мен интересния въпрос е защо Сталин е разписвал заповедите за геноцида. ... днес не ни се представят от наследниците или сподвижниците им като "дисиденти" и жертви на Сталин? Днес ВВ1951 тръби, че съпругата му е "контра", защото е отроче на разстрелян през 1937 от Сталин, но нима "обективността" му изключва възможността за това?

- вв-1951, КАКТО ОБИКНОВЕННО ШИКАЛКАВИ - изкарвайки ДЯДОТО НА ЖЕНА СИ - че е паднал ЖЕРТВА на Сталиновите му репресии в РЕЗУЛТАТ ...?
В резултат, че като ръководител в Наркома по Просветата в Украйна - се е противопоставил НА МОДНИЯТ за 20-те години ПРИ БОЛШЕВИКИТЕ, МОДЕЛ на НЕО-ФРОЙДИЗМА?
- Що е "нео-фройдизъм" ли? Това е СЪЩОТО - се КОЕТО ПРОПОВЯДВА още 1928 г.(В. Райх - комунист) а от 1955 г. и ДО в момента от "нео-МАРКСИСТИТЕ" последователи на Х. Маркузе - ЗА ТРЕТИЯ ПОЛ - за което ВМЕНЯВАТ КАТО ГРЯХ НА "запада" :))) !
- Тоест - ако РОДНИНАТА НА ВЕНЦИ е бил ПРОТИВНИК НА ДЖЕНДЪРИЗМА от 20-те години в СССР ... на практика СТАЛИН КАТО ОТМЕНИТЕЛ през 40-те години на СЪЩИЯТ - няма причини да го УБИЕ а НАПРОТИВ БИ СЛЕДВАЛО ДА ГО НАГРАДИ?

- Определено за ПОДАВЛЯВАЩОТО МНОЗИНСТВО ОТ ДНЕШНАТА ОБЩЕСТВЕНОСТ НЕ Е ИЗВЕСТНО(!) - че МАРКСИСТИТЕ-КОМУНИСТИ те и БОЛШЕВИКИ - са ПЪРВИТЕ КОИТО ЗАСТАВАТ В БОРБАТА ПО ИЗРАВНЯВАНЕ ПРАВАТА НА "ТРЕТИЯ ПОЛ" ... и ВЪВЕЖДАТ СЪЩОТО В УЧЕБНАТА/ПЕДАГОГИЧЕСКАТА ПРОГРАМА НА "СЪВЕТСКИТЕ ДЕЦА" - след идването СИ на власт в СССР през 1918 год. ... А ТОВА СЛЕДВА ДА СЕ ЗНАЕ! ... КОИ ПЪРВИ - ЗАПОЧНАХА ВЪВЕЖДАНЕТО НА "ДЖЕНДЪРСТВОТО" в модерния свят?
- Това не е ПРИСЪЩО ЗА западното общество С ТРАДИЦИОННИТЕ МУ ЦЕННОСТИ - а ЗА РАЗРУШИТЕЛИТЕ НА СЪЩОТО ТОВА, ТРАДИЦИОННО ЗАПАДНО(ЕВРОПЕЙСКО) ОБЩЕСТВО - комунистите и/или по-точно казано МАРКСИСТИТЕ-ЛЕНИНЦИ!

- Това следва да се ЗНАЕ И ПОСТОЯННО НАПОМНЯ - НА ОСКОТЯЛАТА ВСЛЕДСТВИЕ тоталната про-МАРКСИСТКАТА ПРОПАГАНДА, ПУБЛИКА!!?

Казано по "ленински" - СоциализМА е равно на: ЕЛЕКТРИФИКАЦИЯ + ТОТАЛНО РОБСТВО=СЪВЕТСКА ВЛАСТ + ДЖЕНДЪРСТВО!
цитирай
6. vladtepes - За Сталин и чистките
22.10.2018 15:24
Много хора от партийното и военното ръководство са заслужено разстреляни за кражби и разхищения в особено големи размери - примерно Каменев, Зиновиев и др. са построили вили като прогимназии с държавни пари, пазарували са луксозни стоки в чужбина, превеждали са големи суми държавни пари в чужбина и т.н. Друг пример е Блюхер - профукал бюджета на Далекоизточен Военен Окръг за скъпи дрехи и бижута на младата жена, питиета и т.н. и докарал го до небоеспособно състояние с последвалите тежки загуби в пограничен конфликт с Япония включително голям брой жертви. Вавилов и Туполев са похарчили държавни пари за разходки в чужбина и лични покупки на тях и подчинените им вместо съответно за създаване на високодобивни и устойчиви на болести сортове и закупуване на лицензи за самолети и тяхното внедряване и заслужено са попаднали в лагерите.
цитирай
7. get - До 6. vladtepes - За Сталин и чистките ... Мисля за ... ??
22.10.2018 20:57
vladtepes написа:
Много хора от партийното и военното ръководство са заслужено разстреляни за кражби и разхищения в особено големи размери - примерно Каменев, Зиновиев и др. са построили вили като прогимназии с държавни пари, пазарували са луксозни стоки в чужбина, превеждали са големи суми държавни пари в чужбина и т.н. Друг пример е Блюхер - профукал бюджета на Далекоизточен Военен Окръг за скъпи дрехи и бижута на младата жена, питиета и т.н. и докарал го до небоеспособно състояние с последвалите тежки загуби в пограничен конфликт с Япония включително голям брой жертви. Вавилов и Туполев са похарчили държавни пари за разходки в чужбина и лични покупки на тях и подчинените им вместо съответно за създаване на високодобивни и устойчиви на болести сортове и закупуване на лицензи за самолети и тяхното внедряване и заслужено са попаднали в лагерите.


... За Сталин и чистките - нещата много по-добре са обяснени в Златото на Партията - автор Игор Бунич!
цитирай
8. vmir - 5. get, Привет, Гет!
23.10.2018 10:56
get написа:

- вв-1951, КАКТО ОБИКНОВЕННО ШИКАЛКАВИ - изкарвайки ДЯДОТО НА ЖЕНА СИ - че е паднал ЖЕРТВА на Сталиновите му репресии в РЕЗУЛТАТ ...?
В резултат, че като ръководител в Наркома по Просветата в Украйна - се е противопоставил НА МОДНИЯТ за 20-те години ПРИ БОЛШЕВИКИТЕ, МОДЕЛ на НЕО-ФРОЙДИЗМА?
- Що е "нео-фройдизъм" ли? Това е СЪЩОТО - се КОЕТО ПРОПОВЯДВА още 1928 г.(В. Райх - комунист) а от 1955 г. и ДО в момента от "нео-МАРКСИСТИТЕ" последователи на Х. Маркузе - ЗА ТРЕТИЯ ПОЛ - за което ВМЕНЯВАТ КАТО ГРЯХ НА "запада" :))) !
- Тоест - ако РОДНИНАТА НА ВЕНЦИ е бил ПРОТИВНИК НА ДЖЕНДЪРИЗМА от 20-те години в СССР ... на практика СТАЛИН КАТО ОТМЕНИТЕЛ през 40-те години на СЪЩИЯТ - няма причини да го УБИЕ а НАПРОТИВ БИ СЛЕДВАЛО ДА ГО НАГРАДИ?


Интересна и логична констатация.
Според мен, ВВ1951 не прави нищо различно от болшевишката практика да обсебва всяка възможна истина без каквото и да било зачитане на реалните факти. Болшевиките са дотолкова лишени от морални задръжки, че дори аргумента за придържане към добродетели при тях не е нищо повече от "революционна тактика" за унищожаване на опонента със заблуда и изчакване на удобния за целта момент. Неслучайно излизат доказателства, че Сталин е овладял и снижил рязко репресиите от 1937 до 1940 едва след като ги е насочил срещу техните инициатори от партокрацията. Венци днес го играе културтрегер, но това никак не му пречи да използва руските гении като база за възвеличаване на примитивния милиционер Путин и да представя това типично болшевишко кощунство за защита на руската идентичност от зложелатели и "русофоби". Болшевиците са странна порода - след толкова много излишни страдания, те все още нищо старо не са забравили и нищо ново не са научили.

Приятен ден!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kolevn38
Категория: Политика
Прочетен: 4086181
Постинги: 2845
Коментари: 5917
Гласове: 5073
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031