Прочетен: 1147 Коментари: 0 Гласове:
Последна промяна: 24.09.2018 10:40
http://recepti.gotvach.bg
Необходими продукти:
1 кг свинско месо
1 и 1/4 кг арпаджик
5 — 6 лъжици мазнина
1—2 натрошени дафинови листа
4 — 5 глави изчистен на скилидки чесън
сол и червен пипер
Свинското месо се нарязва на хапки и се слага в тенджера. Изчиства се арпаджика, слага се върху месото, посолява се със сол и червен пипер, прибавят се 5 — 6 лъжици мазнина, дафиновите листа, изчистения на скилидки чесън. Наливат се 2 ча¬ени чаши вода и ястието се вари на умерен огън. Когато месото полуомекне, се прибавя 1 чаена чаша вино или 1 супена лъжица доматено пюре и ястието се доуварява на тих огън, докато остане само мазнина.
1 http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:UuspIyUm8_oJ:www.bulgarian-kitchen.com/iastia-s-meso-9/iastia-sas-svinsko-meso-108/svinska-popska-iahnia-3693.html+&cd=9&hl=bg&ct=clnk&gl=bgчаена чаша вино или 1 супена лъжица доматено пюре1 кг свинско месо1/4 кг арпаджик
2. Напитки
3. Рецепти от блога - Радост за небцето
4. Литературни рецепти
5. Малки тайни в кулинарията
6. Кулинарно видео
7. Гастроном или лакомия сте?
8. Храната - според характера
9. ДИЕТА ПО ЗНАЦИТЕ НА ЗОДИАКА. ДА ТОПИМ КИЛЦА СПОРЕД ЗОДИЯТА
10. Етикет и протокол в обществото
11. Етикет и протокол в обществото2
12. Нашенска гозба
13. my candy kitchen
14. Мариновани Чушки Капия - Уникално мезе за ракията през зимата
15. Перфектни понички с Donut Maker
16. Кашкавалено Руло с Руска Салата за Новогодишната Трапеза | Olivier Salad | Рулет с Салат "Оливье"
17. Вкусотии