Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.10.2014 16:17 - Кабал презира човечеството (Съобщение от Монтагю Киин - 26 Октомври 2014)
Автор: 1apostol Категория: Технологии   
Прочетен: 2740 Коментари: 0 Гласове:
46


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Скъпа моя, това е най-скъпото ни желание да напътстваме и подкрепяме човечеството през многото промени, които трябва да се случат преди началото на Новата ера. Аз съм напълно наясно, че много хора във вашия свят не искат да се подготвят. Те се страхуват. Те все още се придържат към своите 3-измерни вярвания и начин на живот. Необходимо е да се разбере, че когато Кабал е отстранен, цялата инфраструктура, която контролира, си заминава с него. Това не може да бъде по друг начин. Това е факт, с който всички трябва да се примирят. Когато сте предупредени, сте по-малко уязвими.
Всеки път, когато тръгвате на пътешествие, първо се подготвяте. Това е най-голямото пътешествие, пред което човечеството някога е изправяно, така че трябва да се подготвите за всякакви изненади. Трябва да се храните, да пиете, да дишате, за да оцелеете. Ето защо аз ви насърчавам да се включите в Центровете за Обучение, които ние създаваме, където информацията за това, как да създадете всичко необходимо за живот, ще бъде достъпна за всички. Ние събираме заедно всички онези, които са направили проучването, за да научи човечеството как да се справят в Новата епоха на Просвещението, която е на път да започне.
Кабал не иска човечеството да оцелее и много ще саботират преди да се оттеглят от вашата Планета. Те презират човечеството. Те ви виждат като безполезни консуматори, които са само роби. Това робство е към своя край. Сега виждаме окончателните опитите на Кабал да се опитва да се задържи на власт. Атаката за създаване на полицейски държави е започнала; създаването и използването на фалшиви събития, са станали очевидни за тези, които са будни. Това не е време да седнете и да не правите нищо, тъй като това дава разрешение Кабал да продължи окончателния си опит да създаде мечтания си Нов Световен Ред.
Тези от Кабал, искат да живеят живота на Земята без ограничения. Те искат техния начин на живот да бъде изведен на открито, без да има нужда да се крият от това, което правят, за да оцелеят на Планетата Земя. Тяхната нужда от човешка кръв винаги е била скривана от вас. Сега доказателства, че те чувстват необходимостта да излязат на открито за това, излизат наяве. Те смятат, че е време, че вие, човечеството, да ги разбере. Тяхната нужда от постоянна война е все по-очевидна. Промиването на мозъка на младите мъже да се бият в техните войни, е плачевно.
Армиите носят всички отличителни знаци на кърваво жертвоприношение, без изобщо да задават въпроси какво означават те. На тях им е казано, че те трябва да са горди да се превърнат в жертви. Тях ги инжектират с вируси и така ги разпространяват надлъж и нашир. Те са средство за убиване на собствения си вид, но те са все още слепи за този факт. Онези, които вярват в пропагандата по отношение на ваксинациите и ги прилагат, също са инструмент за убиване на собствения си вид.
Тези, които управляват вашия свят, ви използват в различни образи, за да убиете ближния си. Вие не може да продължавате да си затваряте очите за всичко това, тъй като времето изтича. Вие трябва да се събудите. Отказвайте да бъдете подвеждани от тези, които са здраво заключени в 3-измерните си животи, които са като пословичните мишки върху пътечката за бягане - винаги бягат, но никога не стигат до никъде. Това е начина, по който изглеждат от тази страна на живота, когато наблюдаваме живота на Земята.
Всеки ден, все повече пречки са поставяни по пътя ви, изискващи да положите повече усилия във всичко, което никога няма да ви отведе до някъде. Кабал ви дърпа надолу, така че по-лесно да се съгласявате с исканията им и да сте твърде изтощени, за да се борите. Всеки ден оцеляването става по-трудно. Вие трябва да спечелите тази битка между Светлината и Тъмнината, защото е по силите ви да създадете на Земята начин на живот, който е всичко, което бихте могли да пожелаете. Това е причината да сте на Земята в този момент. Вие сте се върнали. Вие идвате заедно, за да гарантирате, че животът на Земята продължава в Мир и Хармония.
Жителите на Атлантида са били подвеждани и така тя рухна, но споменът от това рухване никога не е бил изтрит от съзнанието на човека. Тези Души са се завърнали на Земята, за да гарантират, че няма да попаднат в същия капан. Вие трябва да си научите уроците от миналото и да отказвате да правите същите грешки. Това ще бъде трудно. Никога не съм казвал, че ще бъде лесно, но ще успеете.
Някои предполагат, че очаквам твърде много от Вероника. Тя е живяла твърде много животи, още преди планетата Земя да е създадена. Тя избра този път, преди да се върне на Земята. Това е причината, поради която тя е нападана на много нива. Някои хора са използвани за фалшифициране на факти, за да отвлекат вниманието ви от работата й.
( Аз, Вероника, искам да ви помоля да отидете на нашия уеб сайт. Търсете СЪОБЩЕНИЯ на началната страница. Прочетете доклада на сеанса от 19 Юни 2011 г. През цялото това време той е бил на моят сайт. Той опровергава версията на Кели.)
Нека да се съберем заедно с двете страни на живота, да работим заедно, за да изгрее Светлината върху всичко, което е корумпирано. Научете се да виждате другите като човешки същества без етикети, всички работим за едно по-светло бъдеще за цялото човечество. Опитайте се да видите Светлината във всеки, а след това се свържете с него, тъй като вашето бъдеще зависи от това. Подгответе се за бъдещето. Ние планираме да имаме двадесет центъра по целия свят. Първият трябва да бъде в Ирландия. Причината за това ще стане ясна, когато се разкрие Истината за Ирландия и се разкрие нейната важност.
" ИРЛАНДИЯ Е КЛЮЧЪТ, КОЙТО ЩЕ ОТКЛЮЧИ ВСИЧКО. "
Важни връзки са направени миналата седмица, които ще дадат плод. Всички ще се съберат, когато времето е подходящо за това.
Винаги, твой обожаващ, Монти




Гласувай:
46



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: 1apostol
Категория: Технологии
Прочетен: 96094
Постинги: 40
Коментари: 34
Гласове: 644
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930