Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.01.2017 17:55 - Ако не беше Ванга, Асен Гаргов щеше да мине под венчило с Лили
Автор: jivko1128 Категория: Тя и той   
Прочетен: 922 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  • Лили беше добра в леглото, признава музикантът • Измисленият от естрадната прима прякор Гари толкова му харесал, че искал да отвори сладкарница със същото име
  •  
  • 27 Юни 2011, 11:58
  • 1000 прочита
  • 2 коментара
image Цели 16 години заедно - на сцената и в живота   1 от 1 • Лили беше добра в леглото, признава музикантът • Измисленият от естрадната прима прякор Гари толкова му харесал, че искал да отвори сладкарница със същото име Каквото и да говори днес, най-романтичната и най-инфарктната част от живота на Асен Гаргов са 16-те години с примата на българската естрада. Години, които биха могли да се превърнат в брак до гроб, ако не беше петричката пророчица.
Началото. “Помня, как да не помня. Забравих само в кой град беше. Тя работеше с музиканта, известен като Личо Стоунса, който духна извън България. Преди един концерт двамата се скараха и Личо напусна сцената. Тогава ме накараха да го заместя на китарата. Казах им, че не съм готов още, но ако бях отказал, можеше да спре турнето на Лили и щеше да има провал. 

Ако днес Лили твърди, че ме е хранила, аз пък ще кажа, че взаимно се хранехме

Откакто тръгна с мен, аз бях човекът, който търчеше и вършеше черната работа по организация на концерти, турнета и всякакви други ангажименти”, изгражда си алиби Асен Гаргов, за да защити присъствието си в дългогодишната си връзка с Лили. 

Парадоксално, но факт, Гаргата се нервира най-много от твърденията на Лили Иванова, че той бил страхотен егоист в леглото 

Нещо, с което много други мъже биха се гордели, и уточнява нещата: “Може би става въпрос за някакъв единичен случай, но има и други жени, които могат да кажат по-различни неща. Тя не е единствената с право на глас. Не съм егоист. Напротив. Аз се раздавам”, протестира мъжът, който създаде доста хитове за примата, и доуточнява по въпроса как беше Лили в леглото: “А, добре беше! Те всички жени са добри, зависи как ги подхванеш. То е като с китарата - или можеш да свириш на нея, или не можеш. 

За толкова години нито веднъж не си казахме обичам те, но мисля, че беше ревнива към мен.”

Най-голямата загадка е какво би се случило, ако Лили и Асен Гаргов бяха се оженили? Според едната мълва родителите на бившия вокалист на “Студио В” поискал разрешение от родителите си, но те го отрязали. “Стига ви и това, че си живеете и така, защо ви е брак”, посъветвали го майка му и баща му, отчитайки шокиращата разлика в годините в полза на Лили. 
Според другата мълва причината за неосъществения брак е Ванга. Асен Гаргов поискал ръката на примата, но тя си спомнила, че лично Ванга й забранила да се жени повече от три пъти  Парадоксално, но факт – най-дългогодишната й връзка щяла да прерасне в четвърти брак с Гаргата, който щял да бъде последният и фаталният.  Иначе Асен Гаргов никога не се е оплаквал от Лили като жена: “А, добра беше в леглото, тя без мъж не може”, признава неузаконеният й спътник в живота и творчеството й, но се оказва, че и той самият не може без жена до себе си. Посреднощ при едно от поредните му отсъствия телефонът в покоите на примата звъни. В слушалката се чува: 

“Ела да видиш своята любима Гарга в обятията на Мери” 

Последвала цветиста псувня, гарнирана с миризлива мръсна дума. Ден преди да го изпъди от дома си, Гаргов сам напуска звездата. Лили за пръв път е изпреварена от поредната си половинка и вероятно затова преживява толкова драматично раздялата. Самият Асен Гаргов лансира своя версия за разпадналата се връзка. Според него първо той се обадил по телефона, за да й съобщи, че я напуска. “Не е за разправяне какво ми каза, въпреки че на първо четене се опитваше да симулира почти всякаква липса на емоции, но после разпери опашка и това, което чух, беше доста злобно”, реанимира спомените си Гаргов. 

Вторият парадоксален факт е, че самият Асен Гаргов също е ползвал услугите на петричката пития, но по друг повод


Според покойната кралица на латиното Снежана Кратовска Асен също е ползвал услугите на петричката пития: “Имала съм много участия с Асен Гаргов и старата си познайница Лили Иванова. Била съм на много участия с Гаргата, познавам цялото му семейство. Когато брат му беше в затвора, няколко пъти го водих при Ванга и тя му даде съвет да се обърне към когото трябва за помощ. Скоро след това брат му го освободиха.  А Лили му викаше на Асен Гари. Той самият много си хареса прякора, понеже му звучеше къде-къде по-артистично от “Гаргата”. Даже разбрах, че толкова го харесал, че искал да отваря сладкарница “Гари”, но не знам докъде стигна с проекта.”


Славей КОСТАДИНОВ



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jivko1128
Категория: Политика
Прочетен: 4397691
Постинги: 1901
Коментари: 943
Гласове: 1926
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031