Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.09.2020 11:24 - НА МИТИНГ НА НЕБОКЛУЦИТЕ
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1226 Коментари: 4 Гласове:
10

Последна промяна: 09.09.2020 11:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

               С посвещение на хиперинтелигентния блогър Блекпредатор и на поета ОК3223 по случай днешния ден!

            

                                        НА  МИТИНГ  НА НЕБОКЛУЦИТЕ

    Платените  боклуци навлязоха в третия цикъл – 57-я си ден – на демонстраците, подклаждани от президента и заплащани вероятно от Черепа, Цветан Василев и руското посолство.  Небоклуците не демонстрират агресивно както боклуците, те ще се яват на избори. Изборите са мястото, където хората изявяват волята си кой да ги управлява, а не улицата с платените боклуци, които нищо не могат да правят, не работят и не търсят работа, не се възпроизвеждат, а търсят начини за случайни нетрудови доходи. Към тях се присъединиха техноподобни боклучки - откровени простачки с велосипеди, които бутат на ръце. Боклуците са с раници на гърба и подобни дрехи, боклучките са с раници и с багажници към велосипедите си, униформи вероятно. Към тази простащина се присъединиха и боклуците от Европа, които кесят там на социални помощи, но поради коронавируса ги върнаха в България. В тези боклуци Блекпредаторът, единиятот двата вола, запрегнати да теглят каруцата на страната ни към светлото й бъдеще в ОНД видя бъдещето на България – образованите млади хора, върнали се в България от света да се борят за изваждане на мафията от изпълнителната власт и прокуратурата , а запрегнатият с него втори вол, поетът ОК3223 се вдъхнови от предстоящите промени, които ще се случат и които се свеждат до едно, МАХКВАНЕ НА БОРИСОВ.

   А какво ще стане като го махнат, има отговор, който хората не знаят, но  Блекпердедаторът и ОК-ят го знаят -ПРЕЗИДЕНТЪТ РАДЕВ ЩЕ НИ ПОСОЧИ  КОЙ ДА ГО ЗАМЕНИ!

   Н митинга, състоял се в неделя, на 6. т. м. говориха културни хора и казаха, че това, което прави президентът е пуч, опит за преврат, при който той с помощта на простащината, наричана Улицата, се опитва да турне служебен кабинет с негови хора, какъвто на времето бе напр. един МВР министър, Узунов, сега клиент на прокуратурата ведно с президента, уредил жената на Жоро Свиленски на два щата и две заплати. Няма да мине президентовата простащина обаче, защото исканията му са просташкки:

     1. Да махне „Каскета” няма как да стане.

     2.  Да свали правителството също няма как да стане.

    Това са хора, институции, дошли на власт след избори. Не може заплатени криминогенни протестиращи да решат да ги свалят и заменят с хора като хвърлят яйца по сградите, пръскат червена боя по църквите, блокираат кръстовища., издигат символи на свободата - палаткови лагери, в които замислят Велико народно въстание. Тези простотии вече не вървят. Целта на президента е друга, той е троянски кон на Путин в България и има задача да подронва ЕС, в случая правейски звуци от високия си пост в нашата страна, прикрит зад паравана на натовски генерал и обединител на нацията.

   Една политпроститутка с велосипед се опита да провокира култулните жени, които бяха пред НДК, но те я обкръжиха, извикаха полицай и я питаха носи ли павета в раницата или в багажника на колелото, защого и двете бяха доста обемни. Дойде полиция, поискаха й документи, видяха какво толкоз обемно нещо носи със себе си, отведоха я. По пътя към съдебната палата имаше и други освиркващи протестиращите, искащи оставката на Радев, като всички задаваха един въпрос:    - Видяхте ли какво Борисов държи в чекмеджето си?

По-съвършените мутри задаваха същия въпрос от тентовите пиячници по Витошка, но по изключително агресивен начин. Полицай, дебел като кърт и по всяка вероятност с ромски етнос, който може да бъде различен за секунди, защото такова дебело нещо рядко се среща, на няколко  пъти спираше и предупреждаваше по уредбата си, вероятно фалшиво, свои колеги, че към тях наближава една паплач. Това бе провокация от страна на полицая, който може да бъде открит по записите за секунди – дебел като кърт ромоподобен, възприех го като двукрак мех, който говори по уредбата си си, а тя със сигурност е била изключена.

  Поставиха хората плакатите на преградата пред съдебната палата, искайки уволнението на Радев, който цепи нацията, наричайки го руски резидент, български мутропрезидент. Това запомних, но имаше и други такива лозунги. Срещу Нинова имаше  много карикатури и стихове, малка част от тях оригинални, според мен защото една проста жена не може да вдъхнови когото и да било да направи нещо сносно за нея.  След това хората тръгнаха към метрото и трамваите, митингът приключи. Нямаше затваряне на кръстовища, замерване с яйца на сгради, боядисване с червена боя на църкви и други поръчковопрезидентски простащини, защото участниците в митинга бяха небоклуци.

    Едва ли те ще се съберат отново. Мястото не неблоклуците не е на улицата с приматитие, а пред избирателните урни. Хората решават накъде да продължи България, а не Радев, Божков, Василев и Путин. Ще узнаем през месец март следващата година.

   




Гласувай:
11



Следващ постинг
Предишен постинг

1. zaw12929 - ЧУДОВИЩЕТО ГЕРБ СЪЗДАДЕ немската ...
09.09.2020 17:48
ЧУДОВИЩЕТО ГЕРБ СЪЗДАДЕ немската фондация „Ханс Зайдел“- против регламентите на ЕС ( Pan 18 ное 2016 г. Редакцията на News Front откри за вас следната информация)
«Време е някой да Ви го каже високо и ясно. Фондацията Ви носи вина за престъплението наречено „ГЕРБ“ виновна пред германските данъкоплатци, пред едрия баварски капитал.
„Ханс Зайдел“ обаче е виновна най-вече пред българския народ, на който нахлузи яремът наречен „ГЕРБ“- нагло
брутално, арогантно, гангстерско, разсипническо, просташко и убийствено за народа и държавата управление, каквото е управлението при режимът на Бойко Борисов е прецедент в историята на обединена Европа.То въведе манипулирането на изборите с купуване избиратели, преправяне протоколи, налагане със страх и репресии власт натрапена на българския народ с Вашето любезно съдействие. Сега благодарение и на фондация „Ханс Зайдел“ сме изправени пред поредната – трета национална катастрофа. Кога е имало в България отчаяние, от глад и мизерия, от страх пред бъдещето, от невъзможността да погледнат децата си в очите и да им обяснят, защо и тази вечер нямат дори хляб на масата? Това се случва всеки ден. Мизерни пенсии и бедни работещи -95% от населението. Напускащи млади хора над 3 милиона) ненамерили разумни причини да останат в Родината си, пишем ли ги на сметката Ви? А милионите отчаяни и обезсърчени, които не виждат смисъл да живеят? Отговаряте и за незаконните подслушвания на хиляди българи от купените с европейски пари модерни „цецомобили“?
За превръщането на службите за сигурност в гангстерска шайка и гвардия- неграмотните, скудоумни, комплексирани, шизофренни творения Цветанов и Борисов? Защитаващи техните мутренски интереси? С любезно съдействие на германската фондация?
Ще поеме ли фондацията вината за смачкването на свободата на словото, за запушените усти на журналисти и главни редактори (на 111-113 място по свобода са словото) с тоягата на репресия на ДАНС, МВР и НАП, „морковите“ „послушните медии“ европари.
цитирай
2. planinitenabulgaria - РЕПЛИКА КЪМ КОМЕНТАРА НА Г/ЖА БИБЛОТЪРКАТА РАДОСТИНАЛАССА/ЦАВ12929
09.09.2020 18:47
Уважаева Г/жо,
Не си спомням коя от Вас двете помести постниг, че в Русия хората са по-богати от тези в САЩ. Бил съм само в САЩ и не мога да потвърдя тезата Ви, но ако тя се отнася за богатството на Бащицата /Путин/, сигурно е така. От Вас знам и друго, че ракетите му са неуловими, а също и подводниците, интересно от къде черпите тази информация. Помествате данни, който вероятно Шойгу не знае...
На поместеното в коментара Ви вярвам толкова, колкото ако някоя блогърка реши да ме убеждава, че в блога има мъж, надарен природно колкото Товарищ венцИ. Няма как да й повервам, разполагам с много информация.
По темата "Ханс Зайдел" има доста статии от германските учени, които я допълват, отричат, доразвиват. Цитирам част от тях:
Самуел Вагиналенщайн,
Елза Вихзенщок,
Зюси Аршлох,
Ернст Швулер,
Диетер Хурензоон
и много други, които за разлика от мен имат научни титли. Прочетете тези автори и тогава се изявявайте като гимнословник на Радев, за мен, този път прикрита зад паравана на Фондацията. Радев е троянският кон на Путин в България, част от Голямана лъжа, защото той се представи за натовски генерал и обединител на нацията, а не за дървен кон.
Имам съвет към Вс:
Човекът е по-умен от жената, не е допустимо тя да го поучава. Бог е създал жената да стои близо до човека, та когато он реши, да има къде да го муши. Какъв шанс има жена това да й се случи, ако тя има интерес не в тази емоционална област, в която най-първите са Надето Михойлова и Мая Манолова, а вместо да подходи по темата към човека, тя му гимнослови ракетите и подводниците на Путин.

цитирай
3. missana - Подкрепям напълно споделеното становище в постинга. Поздравление!
10.09.2020 01:19
В никакъв случай не трябва да се допуска един криминален контингент и съпътстваща го шайка лумпени, наброяващи общо няколко хиляди души /в своя максимум/ да свалят чрез метеж законно избраното чрез демократични избори правителство на РБ. Това ще е много опасен прецедент. Освен това останаха броени месеци до следващите избори и ако ГЕРБ е толкова масово отричена от народа, както се опитват да ни внушават, то нищо не пречи тази партия да загуби тези избори. Защо точно в този момент и така внезапно се организира тази акция за бутане на правителството, в която участва червения президент и комунистическата партия. Същата на датата 9 септември 2020г. в парламента изрази недвусмислено носталгията си по комунистическото си минало. Нали уж бе скъсала пъпната си връв с него. Уви, това никога не е ставало и няма да стане. Вълкът козината си мени, но нрава не. Нито връзките си с Кремъл!
цитирай
4. planinitenabulgaria - Благодаря за смисления, интелигентен коментар,
10.09.2020 19:41
missana написа:
В никакъв случай не трябва да се допуска един криминален контингент и съпътстваща го шайка лумпени, наброяващи общо няколко хиляди души /в своя максимум/ да свалят чрез метеж законно избраното чрез демократични избори правителство на РБ. Това ще е много опасен прецедент. Освен това останаха броени месеци до следващите избори и ако ГЕРБ е толкова масово отричена от народа, както се опитват да ни внушават, то нищо не пречи тази партия да загуби тези избори. Защо точно в този момент и така внезапно се организира тази акция за бутане на правителството, в която участва червения президент и комунистическата партия. Същата на датата 9 септември 2020г. в парламента изрази недвусмислено носталгията си по комунистическото си минало. Нали уж бе скъсала пъпната си връв с него. Уви, това никога не е ставало и няма да стане. Вълкът козината си мени, но нрава не. Нито връзките си с Кремъл!


той ме подтикна да напиша постинг негово продължение.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12181813
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031