Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.11.2014 20:13 - Слипъри - четящите мисли
Автор: ednodete1 Категория: Други   
Прочетен: 11109 Коментари: 3 Гласове:
48


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 На нашата планета се раждат уникални хора с паранормални способности. С помощта на изменени състояния те могат да влизат във всякакъв образ, независимо дали става въпрос за животно, предмет или човек. При това тези хора с лекота "четат" мислите на другите и могат да открият в подсъзнанието на човека информация, която самият той не може да си спомни. Освен това уникумът може да "натрапва" на другите изкуствени спомени. Такива хора се наричат слипъри...
На Земята тези феномени са 10-15, не повече. Известно е, че съществуват методи за кодиране на човека за определени постъпки, дори за убийство. При това закодираният изобщо не подозира, че е подложен на такова влияние. Обикновено подобни манипулации над хората се провеждат с помощта на психотропни средства и електроника. В момента, когато сработва "кодът" (набор от цифри, звуци и т.н.), човекът извършва заложената у него програма. Така например слипърите са способни да проникнат в мозъка на "закодирания" и да разбият този код. Но както е известно, нищо не се дава просто така. И заради неумението да контролират своите способности много слипъри изгубват ума си...
Само ако са вербувани от спецслужби, те могат да се научат да управляват дарбата си, но най-често появата на тези способности се заглушава от наркотични препарати и слипърите рядко живеят повече от 40 години. Независимо от външната младост, организмът им се износва още на 30.
Спецслужбите са готови да заплатят огромни пари, само и само да се доберат до един слипър. По време на обучението си феномените се научават да контролират дарбата си, за да не допуснат срив, но най-често настъпва банално потискане на уникалната способност с наркотични вещества. Освен това тези хора страдат от постоянни главоболия и пристъпи, напомнящи епилепсия. Някои от тях не желаят да рзговарят или просто не умеят.
Първият слипър е използван от немските спецслужби през 1943 г. Според разпространената версия той е Мустафа Инхум, роден през 1929 г. Майка му работи като яснвидка в пътуващ цирк. Тя умира, когато синът й е на една годинка. Детето остава в цирка и проговаря два на 6. На 8 години се оказва, че детето може да чете мислите на хората и животните, с които живее заедно.
Веднъж пияният собственик на цирка мислено пожелава скорошна смърт на момчето и е поразен, когато то повтаря на глас това, което той си мисли в момента. Оттогава детето започва да участва в представленията като ясновидец и доходите на цирка се увеличават. Но след няколко години Мустафа започва да получава припадъци, а един от посетителите твърди, че момчето може да внушава мисли на други хора.
Никой обаче не обръща внимание, макар че такива заявления се  чуват все по-често. Скоро след това след сеанс насаме с Мустафа посетител убива съпругата си, като при това мъжът твърди, че ясновидецът го е накарал да го направи.
Атракционът е затворен, а момченцето е отпратено обратно във волиерата. Не е известно какво е щяло да му се случи в бъдеще, но един ден Мустафа е откупен от собственика на цирка от немски офицер срещу солидна сума.
Съществуват сведения, че през 1934 г. при фашистите попада 13-годишна туркиня, умееща да чете мисли. С цел получаване на ценно потомство е решено да бъде проведен експеримент, наречен "Ан Хайм" (Атака на разума), при който девойката трябва да роди дете от съветника на фюрера Ото фон Брей, притежаващ изключителни способности за хипноза и внушение. При успех бъдещото дете трябва да наследи свръхспособностите на биологичните си родители и да се превърне в сериозно оръжие в ръцете на нацистите. От само себе си се подразбира, че след провеждането на експеримента майката трябва да бъде ликвидирана, за да не дава повод за компромат срещу чистотата на арийската раса.
Според други данни истинското име на проекта е "Адам Ан Хайм", тъй като слиперът, заловен случайно през 1944 г. се нарича Адам. Неговите свръхспособности се изучават подробно, но не се използват за военни цели.  Той умира през 1951 г. от крайна степен на изтощение на организма. При аутопсията му са открити тежки вродени аномалии на мозъка ...



Гласувай:
49



1. injir - Горките талантливи хора. . . Винаги ...
09.11.2014 06:46
Горките талантливи хора... Винаги жертва на алчността.
цитирай
2. anin - Според мен,
09.11.2014 10:08
Ако такива дарби се използват с лоши цели,
ще ги загубят, и може както на другите,
така и на себе си да навредят...
цитирай
3. andri - Тези хора са много нещастни
19.11.2014 08:27
помагайки на другите, те вредят на себе си. Защото енергията която използват за да помогнат на депресирания или болен човек, тялото на лечителя се изтормозва, клетките в организма му се преобразуват, пренасочват, енергиите променят структурата си и тези промени съсипват организма на лечителя. Не са за завиждане. Но те така са устроени и тази им "дарба" не зависи от тях, колкото и да се самоорганизират, живота си взима - това което му принадлежи.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: ednodete1
Категория: Други
Прочетен: 1376718
Постинги: 178
Коментари: 778
Гласове: 6064
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031