Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.03.2020 12:05 - Исус и оръжието
Автор: krumbelosvet Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1305 Коментари: 3 Гласове:
2

Последна промяна: 02.03.2020 19:58

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Мнението на Исус е важно, най-малкото защото ДВЕТЕ НАЙ-ГОЛЕМИ РЕЛИГИИ, християнство и ислям го признават, едните за бог, другите за пророк.

"КОЙТО ВАДИ НОЖ ОТ НОЖ УМИРА" са думите на Исус към апостол Петър, който при ареста в Гетсиманската градина вади нож и отсича ухо на един страж.

Доста преди ареста обаче, Исус дава указание на учениците си. КОГАТО ОСТАНАТ БЕЗ НЕГО, който има нож, да го носи!!!

Всички опити на евреите преди Христа и после на християните, всички опити да посрещнат БЕЗ ОРЪЖИЕ въоръжените си враговете, завършват с КЛАНЕ. И те се принуждават да се въоръжат! А Христос го е казал отдавна на своите последователи

А нас ни разоръжиха КАТО УСЛОВИЕ да ни приемат в НАТО.

"Случайно" ни разоръжиха и ИКОНОМИЧЕСКИ като условие да ни приемат в ЕС.


Да обяснявам ли как? Ако задължаваш някого да спре 4 (четири) ядрени реактора, ти осъждаш производствата които тия реактори са захранвали. Ако го задължиш да увеличи с пъти ЦЕНАТА на тока, ти СВИВАШ и цялата останала икономика. Азбучна истина. Като че не знаеха, че и без това сме загубили МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ пазарите си, както и от доставчиците си, както и НИСКИТЕ ЦЕНИ на съветските горива. И т..н.

РАЗОРЪЖАВАТ се П Л Е Н Н И Ц И,  а не съюзници. Азбучна истина.

Не може случайно да са ни разоръжили и военно, и икономически.

Историята на приватизацията е само дребен щрих от разоръжаването. Приватизацията на РАЗОРЪЖЕНА икономика е важна, колкото е важна цената на КОЖАТА на УМРЯЛ кон.

Да, цените при ПРИВАТИЗАЦИЯТА на икономика лишена от П А З А Р И  и  ЕНЕРГИЯ са важни, колкото е важна цената на кожата на УМРЯЛ кон.  

ДА ПОМАГА БОГ.!!!



Гласувай:
3



1. hloris - за голяма съжаление май и Господ вдигна ръце от нас..
02.03.2020 13:00
колко злобни,зли,безчувствени сме станали хората...алчността ще затрие света.

Азбучна истина е,че човешкото око е ненаситно...жаждата за власт,която носи финансова изгода,стои в основата на всички човешки нещастия.
цитирай
2. krumbelosvet - От кои "НАС" е вдигнал ръце Господ?
02.03.2020 13:26
Златото се изпитва в ОГЪН.
Познавам много хора, чието око НЕ е ненаситно, НЕ жадуват власт, НЕ завиждат. А си "носят кръста", ако е кръст ЧЕСТНО да се трудиш за хляба си, да се грижиш за дом и деца, да изпълняваш законите и обществените си задължения. За тия МНОГО хора обаче медиите не споменават. Дай им престъпления и изроди. Това е РЕКЛАМА на престъпленията и изродите. А "няма лоша реклама", и това журналистите го знаят, но важното е, че и ГОСПОДАРИТЕ на журналистите го знаят.
цитирай
3. krumbelosvet - "Нема такава държава"
02.03.2020 23:27
Казано кратко, "промените " у нас се изразиха в това, че нашият национален отбор беше разгонен и оплют като "комунистически". И победителите в Студената война събраха нужния им "национален отбор" от махленските ЗАПАЛЯНКОВЦИ. Да , не даже от махленските ОТБОРИ, а от махленските ЗАПАЛЯНКОВЦИ. И тия махленски запалянковци "играят" от името на България. И Слави вика "Нема такава държава". То, един РАЗВИОЛЕН виолист, кво повече може да види освен повърхността отгоре-отгоре. А за лечение, е нужно по-дълбоко познаване на болестта. Ние сме пленници.
Имаме свобода да хвалим Победителите и да гласуваме за тия, които той лансира с ИЗБОРНИ ТЕХНОЛОГИИ. А той чат-пат лансира и бедните соци, за да операт пешкира на анти-соците...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krumbelosvet
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1954965
Постинги: 1158
Коментари: 3379
Гласове: 3574
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031