Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.09.2021 13:17 - Глава 10 от"Вестители на зората"- НОВАТА ПАРАДИГМА НА СВЕТЛИНАТА - Барбара Марчиняк
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 768 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 26.09.2021 14:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Кои са Вестителите на зората и каква е тяхната роля? Вестителите на зората са тези, които носят слънчевите лъчи и ви дават светлина и познание. Те имат своя древна организация, древно общество, древна духовна връзка, които ги подтикват да вършат определена работа в определена звездна система. Вие сте членове на Вестителите на Зората, ако не беше така нямаше да ви привлече тази книга. Членовете на тази елитна организация идват на Земята в различни периоди, за да вършат своята работа. Това се случва, когато е установен някакъв кръговрат и има идеални условия, за да могат те да позволят енергията от висшия космос и енергията от Земята да се слеят в собствените им същества.



Енергиите от космоса винаги стигат до Земята, а енергиите от Земята винаги се издигат към космоса. Човечеството създава свещения мост между земята и небето, който някои са нарекли мост на дъгата. Вестителите на зората позволяват на тези енергии да се слеят, така че зората или светлината да се пробуди в тях. Тогава те донасят тази зора на цивилизациите. Ето това сте вие. Ето това е, което правите. Така както и много други. Вие сте Вестителите на Зората.



Като Вестители на Зората има определена позиция, която ще ви помогне по-лесно да изпълните поетите задължения.



Тази позиция е да проявявате толерантност и да действате според собствените си желания, без да отдавате голямо значение на изживяванията си. За Вестителите на зората всяка връзка образува цялото, независимо от това как е изградена, независимо от това какви качества или недостатъци има и независимо от това дали ролята й е малка или голяма. Не е задължително качествата, недостатъците или въздействието да се сравняват; те просто представляват позицията, върху която съзнанието, в собствения си танц на действителността, решава да се съсредоточи.



Ние ви учим на вашата същност и ви помагаме да отключите това, което е във вас, а не това, което е извън вас. Като Вестители на зората вие сте в най-тъмния си час преди зората, когато може би се чудите дали слънчевите лъчи ще се покажат. Тогава, почти начаса, светлината ще се появи изневиделица. Откъде ще дойде тя? Как ще промени тя вашето мислене? Как става така, че в един момент съществуването е възможно най-мрачно, а в следващата секунда има светлина? Като Вестители на зората вие със силата на волята си превръщате тази светлина в зора. Вие сте обучени за това; там е вашата сила.



Вие, Вестителите на зората, известни също така като Семейството на светлината, сте се съгласили да преминете през този процес на промяна и да се превърнете умишлено и със съзнателното си съгласие в по-висши същества. Вие връщате светлината на планетата, осъществявате новата еволюция на човечеството и правите възможен космическия еволюционен скок в съзнанието и разума, като установявате най— напред в собствените си тела честотата и живеете с нея.



Семейството на светлината идва от едно централно място на действие — източник в тази вселена, който функционира като излъчвателна станция. Има различни централни слънца във вашата галактическа система и едно централно слънце в тази вселена. Маите са нарекли това централно слънце Алсион. Други народи го познават под различни имена. Слънцето носи светлина, а светлината носи информация. По-просто казано, членовете на Семейството на светлината идват от едно място, което представлява централния склад за информация на Вселената.



Вие се отделяте с кръгови или спирални движения от това централно слънце и носите информацията от него чрез най-различните системи в тази вселена; вие замисляте, правите планове и пътувате. Вие сте единствени по рода си в това отношение и го знаете. Знаете, когато се вгледате в хората, че сте много различни. Вие обичате да разбунвате тълпите и да разбивате системите. Когато някъде пише: “Не влизай”, това важи за всички други, но не и за вас. Отивате навсякъде, където нещо е затворено, за да го отворите. Действате като разделяте себе си на много различни, многоизмерни същности и след това влизате в системите, за да ги промените.



Понякога живеете в тези системи стотици хиляди години в подготовка за времето когато може да ви призоват да разбиете системите. Във вас има резюме на всичките ви животи. Например, прераждате се на Земята много пъти, така че, когато се получи призоваващо съобщение, че Земята ще бъде разбита и отворена и парадигмата ще бъде сменена, можете да кажете: „Бил съм там 247 пъти в еди-колко си разновидности и веднъж успях да се издигна в тялото си. Направил съм това, това и това. Ако се включа в този замисъл за разбиване на системата, със сигурност ще мога да възстановя спомените си, да ги събера, да се противопоставя на законите и да изпълня задачата.”



Понякога това не става и планът трябва да бъде изоставен по някаква причина. Това е много отчайващо изживяване за вас. Когато обаче всичко протече според плана и успеете да разбиете системата и да създадете една нова парадигма на светлината, изживяването е като космически оргазъм.



Членовете на Вестителите на зората или Семейството на светлината работят в екипи. Вие не навлизате в системите сами. В тази работа имате нужда един от друг, защото не можете да поддържате честотата самостоятелно. Събирайки се в екипи, вие увеличавате шансовете за успешно изпълнение на плана. Вие сте като лъчи и светлинни спирали на централното слънце, които имат висок интелект, и сте направлявани от един велик интелект вътре в централното слънце.



Светлината е царство на съзнанието и в своето съществуване има определена цел. Историята, която ви разказваме сега, можете да разберете. Всеки път, когато говорим на хората и вие разбирате повече, ние ви даваме повече. Не искаме да си мислите, че светлината е по-благородна от всичко останало. Нещо в природата на вашата душа ви свързва с този светлинен източник и ви привлича към тази професия, но това не прави тази професия по-добра от всяка друга. Има други, които имат различни източници и са движени от различни намерения и те правят играта на топка възможна. Сега вие се учите на нея.



Ние ви напомняме, че Първосъздателят сътворява всичко и надарява всички неща със себе си. Така както вие търсите себепознание, Първосъздателят също овладява този процес. Той се опитва да опознае себе си във всички неща и да надари нещата, в които е, със съзнанието, че е в тях и знае за своето съществуване. Познанието е като огледало, което връща образа между Първосъздателя и всичко създадено от него, като се стигне и до най-нищожната буболечка или мравка, която пълзи по земята. Така както Първосъздателят е в светлината, той е и в така нареченото зло, и знае, че “злото” също носи божествен замисъл.



Съществуват много царства на съзнанието. “Царство на съзнанието” е произволно название на едно понятие, което бихме искали да разберете. В царствата на съзнанието има нещо подобно на енергия и съществуват най-различни царства на съзнанието. Семейството на светлината идва от едно определено царство на съзнанието.



Когато вашето съзнание научи законите на творчеството, манипулацията и управляването на действителността, за вас ще е съвсем лесно да се изявявате във всяка форма, в която пожелаете. Тези от вас, които са събудили своите шамански и древни спомени, знаят добре, че част от ученията на древните култури са били свързани с това как да се навлиза в различни действителности и да се променя формата. Шаманите в съответните култури били почитани точно за това. Те били генетично програмирани и били много малко на брой в сравнение с цялото население. Носели в себе си магията и мистерията и поддържали този процес. Били в състояние да преминават в телата на животни и в най-различни други форми и превъплъщения. Това била наистина доста задълбочена наука.



Тъй като тази наука съществува на планетата, тя, разбира се, съществува и извън планетата. Земята в момента е „място на действието”, гореща точка. Тя е програмирана да започне своя собствена революция — не просто една революция в САЩ за промяна на начина на живот, а смяна на измеренията, която ще промени целия космос около земята.



Много извънземни, които проявяват любопитство към формите на живот, знаят как да преустроят своята молекулярна структура и да дойдат на планетата под формата на хора. В моменти на бурни промени, когато измеренията имат възможността да се сблъскат и слеят — както вие подготвяте в момента Земята — има натрупване на енергии, които идват да участват в голямото шоу.



Голямото шоу се провежда на много нива, не само в триизмерното пространство. Верижна реакция преминава през всички измерения на съществуване и през цялото съзнание. Някои същества се телепортират на Земята под формата на хора или влизат в човешки тела, като по този начин имат възможността да получат билет за тази действителност, за да могат да присъстват на събитието. Може би някои от тези, за които усещате, че не са от тази планета и не са тук като разбивачи на системи, са тук за да наблюдават, да участват и да разберат, за да могат да се върнат с информация в собствените си системи, които непрекъснато се развиват.



Има разумни същества, които могат да се изявяват като хора и да изпълняват ролята до съвършенство; понякога техните спомени са налице, а понякога булото е спуснато. Не винаги е лесно за тези същества да дойдат тук с пълното съзнание за това кои са другаде и причина за това е честотният контрол. В следващите няколко години ще израснете съзнателно като членове на Семейството на светлината, които са в човешки облик. Част от замислената еволюция на човешкия род и замислената промяна на човешкото ДНК се състои в това всеки човек да започне да отваря хранилището на спомените си и да си спомня кой е.



В различните измерения на действителността има, разбира се, различни изживявания и различни закони. В триизмерното пространство където сте били затворени като вид толкова дълго, съществуват ограничения затова, което можете да изживеете. Триизмерният свят е създаден така, че да се съсредоточава в даден момент само върху една съществуваща действителност. Той е създаден по този начин в съответствие с честотата, нервните трептения и скоростта, с която честотите настройват нервните трептения в тялото.



Вие сте магнитно и биогенетично настроени и структурирани. Членовете на Семейството на светлината са много повече от хора. Характерно за вас е, че вие имате върховни постижения в многоизмерната сфера. За място в многоизмерната сфера се кандидатства като член на Семейството на светлината.



Като членове на Семейството на светлината сте се родили на тази планета, за да се подготвите за изпълнението на своята задача. Каква е тя? Вашата задача е съвсем проста: вие внасяте честотата в системи, които имат ограничена светлинна честота, защото честота е информация. Това не е студена информация, изградена от компютърни данни; това е информация, която се пренася по биологичен път чрез електромагнитни сигнали на съзнанието. Именно в това вие сте специалисти. Ако трябва да си направите визитна картичка, когато си спомните напълно своята самоличност, на нея ще пише нещо от типа на: „Бунтовник, член на Семейството на светлината. Разбивач на система. Съдейства за променянето на системи на съзнанието във вселената на свободна воля. На повикване.”



Вие се впускате в приключения. Ето това правите това е обща черта за всички вас и в момента вие сте тук с милиони. Тук сте главно за да си спомните кои сте, да работите многоизмерно в системата и да научите хората — местните на тази планета, които са били под честотен контрол дълго време — как да създадат една нова система. Вие само носите формата на хора. Щом започнете да осъзнавате това, ще се откъснете от Човешката драма и човешките проблема свързани с честотния контрол.



Преди честотният контрол да бъде въведен преди 300 000 години от окупиращата група богове-създатели, местните хора били умни. Те имали много развита система за приемане на информация и можели да осъществяват връзки с космоса. Освен това имали различни начини за разпространяване на полученото познание. Познанието се разпространявало по това време на планетата чрез техника — нещо извън вас. Още една пробутана ви с хитрост стока, която всъщност е средство за упражняване на контрол. Преди много време общуването на тази планета се осъществявало чрез връзка един с друг въз основата на вътрешни механизми, а не чрез техника, която е извън вас.



Повечето хора не могат да разберат, че тяхната история е много по-дълга от няколко хиляди години. Вие ще научите, ще запомните и ще предадете на планетата, че тя има история от милиони години. Най-напред ще откриете и ще усвоите историята на планетата през последните 300 000 години, за да можете да разширите представата си за човешките проблеми. Не забравяйте, че цялата история е вътре във вас, а не извън вас. По сегашната технология, светлинно-закодираните влакна се създават извън тялото ви в символична форма, като олицетворение на разпространяването на интелект чрез влакновата оптика. Човешкият род създава извън себе си това, което трябва да научи вътрешно. Това е част от овладяването на светлината.



Когато във вашата голяма библиотека настъпил хаос, останали известно количество данни, които позволявали вида да бъде контролиран, насочван, управляван и все пак да функционира самостоятелно, да изпълнява задачи и да се поддържа като форма на живот и форма на съзнание, за да поражда определена честота: страх. Този страх се подклажда в продължение на 300 000 години на тази планета като контролирана същност във всяка разновидност, която можете да си представите.



Когато едно човешко същество издава електромагнитни трептения и излъчва честотата на страха, се изпраща сигнал, съдържащ съзнание. Къде отива този страх? Къде отиват мислите ви? Къде отиват чувствата ви? Вече казахме, че сборът от съзнание образува храна. Като разбивачи на системите вие сте дошли, за да изкорените хранителния източник или да промените хранителния източник, който представлява страх и хаос. Тези, които се зареждат от този хранителен източник, ще трябва или да променят своя начин на хранене, или да напуснат тази планета. Вие сте тук, за да донесете информация, светлина, разбирането, че има възможности за промяна и един нов хранителен източник, който работи в хармония и трепти в съзвучие със светлината. Това е вашето значение и вашата отговорност е да го постигнете.



Ние разбираме, че някои от вас са много смутени, защото не знаят как да направят това и как да въведат това състояние на безупречност в собствения си живот. Едно от основните неща, които искаме всеки от вас да направи в този момент, е да не базирате бъдещите си изживявания върху миналото. Всички вие обичате да въвличате миналото като извинение за това, което може да ви се случи в бъдещето. Известни сте с това. Но трябва да се държите така, сякаш току-що сте телепортирани на тази планета, невинни като новородено дете и готови да навлезете в обстоятелствата на ежедневния си живот. Когато се събуждате всяка сутрин и навлизате във всеки един ден, заявете с яснота какво смятате да изживеете през този ден. Ако не направите това и не развиете навика да го правите, тогава най-добре е да си отидете! Така е създадена действителността. Както споменахме преди, голямата тайна, укривана от човешкия род, е, че мисълта създава изживявания и мисълта създава действителност. Цялата действителност е създадена от мисълта. Всичко е субективно изживяване. Но по електромагнитен път вие сте контролирани да създавате изживявания в определен сектор на действителността.



Вие, членовете на Семейството на светлината, сте пътували много и сте добре приспособени към възможността за въвеждане на нови честоти. Дошли сте тук, за да станете носители на новите честоти, които ви изпращат от космоса и които ще установят една нова закономерност във вашето тяло. Започвайки да осъзнавате, че това е вашето значение, вие започвате съзнателно да поставяте своите цели, изяснявате си какво искате и го изживявате, независимо в каква област е то. Това е нещо абсолютно.



Всеки от вас по свой начин си създава драматични изживявания. Отегчавате се, ако не ви се случват “разни неща”. За това сте измислили този план — тази окупация. Всъщност, тази действителност или свят е установена от същностите от Семейството на светлината преди много време, преди действителността да бъде окупирана. Като членове на Семейството на светлината вие сте Изначалните автори. Тук имало много богати залежи на съзнание, с които свободно можело да влезете в досег и да използвате. Когато същностите от други семейства, можете да ги наречете мрачни, превзели тази планета, те се справили много добре с недопускането на светлината. Светлината е само толкова, колкото парадигмата ви може да поеме в този момент, но там, в пространството има и други отбори и царства на съзнанието. Засега ще работим само с понятията мрак и светлина. Отборът на мрака се справил добре и не допускал светлината дълго време. Но това време изтече!



Вие сте бунтовници на светлината и сте решили да се върнете и да създадете нова окупация на съзнанието този път заедно с милиони като вас — защото знаете, работейки с енергията на Първосъздателя, че има голяма вероятност всички да станат с по-богато съзнание. Когато започнете да привличате тази светлина в своите тела и на планетата, много хора, които обичат драматизма, може да бъдат засегнати. Възможно е те да бъдат пронизани от светлината и да се получи реакция, защото колкото повече светлина донесете, толкова по-бързо ще се разпространи тя. Светлината определено ще израства на тази планета, щом започнете да си спомняте, че вие сте първоначалният вид тук и работите в тясно сътрудничество с Изначалните автори, за да си върнете своя свят от окупаторите.















Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 657792
Постинги: 1496
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031