Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.07.2021 12:16 - Соцмрежите – начин на употреба
Автор: tvmreja Категория: Новини   
Прочетен: 3464 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Как да блеснеш в соцмрежата, да те цитират сайтовете, че и да те поканят в някое предаванийце (ранобудно или пък лайфстайлско) да се изявиш? Ето и Топ 5 на рейтинговдигащите теми, които – доказано – няма да оставят фейсбук-пространството безучастно:

1. При позавяхнал имидж се препоръчва да заклеймиш люто гей-парада. Ако са те позабравили, порция яростни нападки към хора с различна сексуална ориентация несъмнено ще насочи прожекторите отново към креативната ти особа. (Да оплюеш Мария Бакалова, също става.)

2. Върши работа и ако призовеш селяните да се изнесат от София, за да не пречат на елитарната ти столичност. (Само не забравяй да се молиш, когато и ако това стане, да има достатъчно кореняци таксиметрови шофьори и доставчици на пици, родени на жълтите павета, за да се чувстваш удобно в елитарния си столичен офис.)

В пряка връзка с 2. е

3. Езикът – кой колко е неграмотен, кои мърсят речта ни с диалектите си, кой политик как говори. Тема вечна и незаобиколима, носеща порой лайквания, шервания и подобни дигитални благинки. (Лингвистичният патос щеше да е много полезен, ако всеки изказал се го приложи към собствените си изяви.)

4. Пак във връзка с горното – „махат Ботев и Вазов от учебниците“ е хит, съпътстващ всеки опит за промяна в учебното съдържание. (А че въпросното съдържание не е съвършено, няма спор.)

5. Страшен вой по въпроса за изчезналите врабчета в София приковава фейсбук-вниманието като гол фен на пълен стадион! (Разбира се, воят върви ръка за ръка с обясненията – от чайките и враните до 5G-то.)

Без да споменаваме чутовните прояви в стил „и я че изокам некой ден“ на тема КОВИД, климатични промени и телевизия.

Така че давайте смело – изберете си нещо от горепосочените, хвърлете в дигиталното пространство некомпетентното си мнение и чакайте да ви залеят вълните на виртуалната слава.


Тагове:   социални мрежи,


Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: tvmreja
Категория: Новини
Прочетен: 1029980
Постинги: 418
Коментари: 433
Гласове: 1305
Архив