Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.06.2013 03:50 - Спрете да викате срещу турците!
Автор: mglishev Категория: Политика   
Прочетен: 8713 Коментари: 23 Гласове:
22


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Не са ни турците проблемът. Проблемът ни е ДПС.

ДПС е престъпна партия, клика, клан - и рожба на ченге. Докато турците и помаците в България са точно толкова прецакани от ДПС, колкото сме и ние. Нашата задача е да сгазим ДПС, но инак българските турци са наши съграждани (да не забравяме, че едно от най-страшните престъпления на комунягите беше преименуването и прогонването на български мюсюлмани).

Освен другото, турците в самата Турция сега имат нашия проблем - гадна, самозабравила се власт, която се опитват да разкарат. Там полицията не пипа с бели ръкавици, а пердаши жестоко. Но турците не се плашат и не бягат, а държат здраво фронта. Има на какво да се научим от тях.

Трето - Волен се прави, че бил мразел турците, а всъщност слугува мръснишки на ДПС. Ние пък мразим и Волен, и ДПС, но пък не би трябвало да имаме нищо против обикновения турчин. Турците са само едни съседи, нищо повече. 

Четвърто, в началото на събитията на Таксим и у нас, вече имаше един малък граждански акт пред посолството на Турция: стотина души от двата народа заедно изразихме солидарност с бунтуващите се на Таксим и срещу Ердоган. Това трябва да се повтори. Ние сме цивилизован народ или поне би трябвало да бъдем такъв. Длъжни сме да бъдем способни на такива жестове. 

Ама били ни поробили... От над сто и трийсет години сме свободни. Били сме турците в една война, една сме завършили наравно, а в една сме били дори съюзници и сме я изгубили заедно. Квит сме. Да оставим турците на мира и да си гледаме основния проблем:

долу ДПС!

Долу Доган, Местан и тяхната курва Сидеров!

Впрочем, долу БСП.

И не на последно място - долу ГЕРБ! 

И да живее България!



Гласувай:
25



1. demograph - Прав си
17.06.2013 11:33
Днес разграничителната линия не е между етносите, а между българските граждани от всички етноси, всички религии и всички цветове, срещу мафията.
цитирай
2. mglishev - Точно така,
17.06.2013 11:53
това всички трябва да го разберат.
цитирай
3. sparhawk - уви
17.06.2013 14:44
българските турци обаче гласуват фанатично за ДПС и това показва, че са доста безкритичен и манипулируем електорат.
цитирай
4. alegatora - Малоумниците лаещи като Лумпен Сидеров са най-тъпите и ограничени индивиди, които се поскриха напоследък!
17.06.2013 15:43
Да се псуват турците на ангро и да не се отчита простия факт, че управлаващата камарила на ДПС е изцяло от отрепки вербувани от ДС е все едно оправдаване на комунистите.
цитирай
5. mglishev - Такива са,
17.06.2013 15:47
но докато все пак сме повече от тях, това не е болка за умиране. ДПС е силно не заради турците, а заради нашите слабости.
цитирай
6. aman - "Турци сте" не е скан...
17.06.2013 16:49
"Турци сте" не е скандиране срещу турците - само болните на болен може да го приемат така. "Червени боклуци" също не е скандиране срещу обикновените хора с леви убеждения или членове на БСП даже. Изразни метафори са това и изразяват поведението на разните му там т.н. български политици. Освен това и двата, а други подобни скандирания са лесни и заразителни. Иначе си има и "Волен е капут" и "Волен гадже на Местан" и "Станишев... курво", за Бареков и други подобни да не говорим!
цитирай
7. galin56 - ДПС колкото им да се иска на някои да я ...
17.06.2013 18:46
ДПС колкото им да се иска на някои да я няма ще продължава да я има и дори ще увеличи процента. Колкото и да я изкарват етническа в нея има и българи и то на избираеми позиции и конституционния съд не могат да ги барнат. А турците са умни хора и много добре знаят че ако се разединят позициите им ще изчезнат и тогава никой няма да ги брой за живи. Ако циганите имаха акъл колкото турците, както са повече от тях като бройка и те щяха да имат такава партия. А защо имат нужда турците от ДПС - ами протестите в Благоевград и другите градове които имат нови управители от ДПС го показват. Човека си го каза в интервюто - роден съм в Българив, завършил съм български университет, работил съм в България, със какво съм недостоен и защо да не стана обл. управител само защото имам турско име. Във такива моменти когато всички ги нападат и усвиркват те виждат единствената си защита в ДПС и виждат че това е единствения път за тях да са пълноценни граждани. Тоест дискриминацията ги кара да вярват на такава партия. Ако изчезне дискриминацията и тази партия ще изчезне. Но за сега това е само мираж. Същото като в Америка примерно - преди всички негри са били обединени зад Мартин Лутър Кинг, но те са били дискриминирани дори по закон - сега да сте чули за някой да се изживява като него - не. Не, но избраха негър за президент. Е ние още не сме дорасли да изберем Хасан Адемов за президент и за това ги има и Доган и Местан с ДПС. МОга още да пиша по темата, но в общи линии е това и мисля, че обясних защо според мен го има ДПС. А също така според мен ще го има и доста дълго занапред. Не съм ходил по Кърджалийско и Шуменско, но чувам че има бая турци които скоро няма да се "изпарят"така, че ДПС ще е част от политическия ни модел доста години занапред.
цитирай
8. vmir - Никога не трябва да забравяме, че турците, родени в България са наши съотечественици
17.06.2013 19:01
и България е тяхна родина точно толкова, колкото и наша. Всички "юнашки" викания срещу тях са внесени отвън, за да придават вечни важности на спекуланти и агентите им, работещи неуморно срещу единството на българската нация, част от която са българските турци. Погледнете в Русия, покровителката на православието, смее ли някой в Русия да гъкне думичка срещу техните мюсюлмани и тюрки, (които в следващите 20-на години ще се изравнят с християните в самата им армиия) за да видите користта и лицемерието, с които се насажда разединението в България и верноподаническото престараването на петата колона на Москва у нас, работеща от 1878 г срещу България.

Иначе, ДПС е шайка самозабравили се престъпници, които също работят за етническото противопоставяне на етносите в българската нация и разбиването й в угода на нецивилизовани кандидат-господари.
цитирай
9. thewisdom - Спрете да плюете по българите!!!
17.06.2013 19:34
Спрете да плюете по българите!!!
цитирай
10. vmir - 9. thewisdom,
17.06.2013 20:11
thewisdom написа:
Спрете да плюете по българите!!!


Това - добре, но родените в България турци по национална принадлежност са българи. Следователно, плюенето по турците е плюене по българите и всяко разделение по етнос е плюене и подриване на общата ни родина.
цитирай
11. nikikm - Мъглишеф,
17.06.2013 21:17
знаеш ли кой им дърпа конците на т.н. турци у нас,защото то турци етнос няма,Ататюрк ги направи нация,което е малко по-различно.И бедата не е у нас и го знаеш много добре,българите са толерантни!Никого не сме клали заради етноса му,нито пък сме го наричали гяури.Нас са ни клали и "турци" и цигани и кой ли още не!Не сме им връщали в съответната мяра,което е наш национален недостатък!И днес с цигани и "турци" се работи,навяат им мисли,настройват ги срещу нас!циганите искат да ни колят,у другите има списъци /и оръжие,много,/ кой кого от българите! Тъй че недей дая ни поучаваш,Демограф малко да се взре в истината!Ние изчезваме,малцинствата се плодят!Точка!Какво ми плачеш?Другото е Мъгли-шеф-е!
цитирай
12. dinkov - Динков
17.06.2013 21:26
Мюсюлманите в Република България са точно толкова български граждани, колкото и православните християни, католиците, арменците и всякакви други религии официално регистрирани в комитета по вероизповеданията.
Аз не смятам, че един български турчин е по-малко или повече български гражданин от мен. Всичкото това разделение обслужва БСП и ДПС но не и българските турци. Официално сто хиляди български турци са напуснали нашата обща Родина, България през последните няколко години, поради икономически причини. Всичко това е резултат от политиката на БСП и ДПС на разделение на българските граждани по етнически признак.
Същественото е, че българската икономика е хилава, монополизирана, изкривена, слабопроизводителна с ниска добавена стойност, демографската структура е отчайваща и резултата е изселване от страната както на български християни, така и на български мюсюлмани. Каква ни е файдата от тази политика на нас, редовите български граждани, без значение какво вяра изповядваме. Никаква. Утре дори и да има икономически подем, кой ще работи. Може би ще внасяме китайци...?
Файда имаха през тези години на т.н. демократичен преход единствено т.н. политически елит които посредством различни методи и средства едно от които е и разделение по етнически признак обсебиха, приватизираха (окрадоха) огромната социалистическа държавна собственост и тя премина в ръцете на шайка разбойници начело с БСП, ДПС и производните организации от БКП и се образува криминална олигархия която управлява страната.
Протестите през зимата бяха срещу монополите и олигархията, а БСП и ДПС назначиха олигарх за ръководител на ДАНС. Жалка история. Тези хора толкова са се откъснали от нас, че дори не разбират какви простотии сътворяват.
Никой не е длъжен да се съгласява с моето мнение.
Ицко
цитирай
13. kbalenciaga - mglishev, сега разбра ли и за още една причина
17.06.2013 22:01

заради която Червените олигарси спретнаха този цирк с Делян Пеевски?
Точно така, вечната максима "Разделяй и владей"!
Турци срещу българи.
Анадън му?
цитирай
14. planinitenabulgaria - Точно казано!
17.06.2013 22:38
В момента и аз пиша подобна статия, но по-обемиста.
цитирай
15. schumpov - Заради Ахмет Доган, намразих и к...
17.06.2013 22:40
Заради Ахмет Доган , намразих и комшията Асан. Освободим ли се от БКП(БСП), ДПС ще си отиде с тях.
цитирай
16. kbalenciaga - А точно сега в момента пред офиса на Атака
17.06.2013 23:16

стават ексцесии!
"Разделяй и владей"!
Тука вече агитки(много от участниците в тях вероятно платени) водещи се националисти, атакуват националистите от АТАКА.
Ще има със сигурност и други стълкновения, режисирани по сценария, ръководени от Червените олигарси!
И така ще го отнесат и невинни граждани/протестиращи!

mglishev, нали искаше радикализъм?!
Ето ти радикализъм!

Сега да не вземеш да ревеш, ама що ни бият полицаите и жандармерията?!
Ама като ви е толкова акъла!

цитирай
17. tikoev - Веднъж Йосиф Висарионович Джуг...
18.06.2013 00:22
Веднъж Йосиф Висарионович Джугашвили,именуващ се Сталин се заял с един много известен хирург: " Нима вие като известен хирург вярвате в съществуването на душата?" "Вярвам." " А като оперирахте намерихте ли я някъде в тялото?" "Не" "Защо тогава трябва да се вярва, че душата съществува?" "А вие вярвате ли, че човек има съвест?" - задал контравъпрос ученият. След мълчание Сталин отговорил: "Вярвам". И тогава хирурга казал: " В телата на оперираните болни също не открих съвест". А вие как мислите - останаха ли по тези земи съвест, чест, достойнство....Лесно е да се плюе, но ако някой ви накара да олижете собствената си храчка най-напред вие самите ще се погнусите...
цитирай
18. freeoldmen - До dinkov - Динков
18.06.2013 00:47
Твърденията Ви са истини, но ако бяха в условията на, как да го наречем, "единная и всепобедилая дэмокрация". Извън тази тема, ако не сте забелязал, имаме за съсед огромен тип, дето трупа мускули, играе на световната сцена и гледа на нас просто като временно загубена територия.
Ако играем играта по неговите / "демократични" / правила, скоро ще бъдем история, ама от тази, дето не се изучава в училище...
цитирай
19. zaw12929 - Да "Не са ни турците пробле...
18.06.2013 08:18
Да "Не са ни турците проблемът. Проблемът ни е ДПС. " но истинския проблем са институциите, които не са определили ДПС като противозаконна - това са кои?! Или вие сте от тях? Докарали сме го така: Какво ще стане, ако тези граждани подадат иск срещу България, заради тази репресия : Тези хора български граждани ли са?
ХОРАТА ОТ ДПС , НАЗНАЧЕНИ ЗА ОБЛАСТНИ УПРАВИТЕЛИ "ХОРА КРАДЦИ И БЕЗ МОРАЛ ЛИ СА?!" Те български граждани ли са с по малко права от вас и мен
Ние не сме президентска република и най важното : По конституция протестиращи имат право само на икономически искания от управляващите Вие какво искате Луд на шарено се радва, а вие си мислите, че правите шоу- м и нарушавате толкова закони, кодекси, даже Конституцията.. остава да го правите за пари вие сте като циганите, дето им плащат да гласуват за ГЕРБ, други- подменят бюлетини- трети- като не са успели ГЕРБ- правят протести- все пак да им дадат властта а трябва да ви арестуват но вече сме в гражданска война...
Имате лек изказ, добре описвате, но... трябва и да мислите, какво правите... народа се задушава в бедност и трябва да работи това правителство и ГЕРБ да се изчисти от престъпници...
цитирай
20. mglishev - Охо, понатрупали са се коментари
18.06.2013 14:28
Браво, четете, радвам се.

междувременно е важно да не ругаем нормалните турци, а овластените мръсници от новата Четириглава ламя.
цитирай
21. blogoblogov - Подкрепям!
20.06.2013 00:11
Български турци, добре сте дошли в редиците ни, заедно да прогони корупцията на ДПС!
цитирай
22. thewisdom - Няма български турци ...
22.06.2013 03:06
Няма български турци ...
цитирай
23. fascindoo - "Спрете да викате срещу турците!"
29.12.2015 20:38
Да!
Но срещу гаджалите Доган и Местан - ДС агентите "Сава" и "Павел" - тотален отпор!
Както и на играта Путин-Ердоган с пионките Доган-Местан!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mglishev
Категория: Лични дневници
Прочетен: 8625622
Постинги: 1097
Коментари: 8098
Гласове: 5671
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Всичко, което може да се намери на български за Толкин
2. Който не чете на руски, губи много. Недолюбвам Русията, но обичам безплатните им онлайн библиотеки.
3. За англите и саксите. На английски
4. Най-забавният начин да се учи староанглийски
5. Азам Али - любимата ми певица.
6. Тук може да се играе викингски шах онлайн :)
7. Форумът на списание Бг-наука - много весело място, пълно е с непризнати гении :)
8. Блогът на Венцислав Каравълчев - прекрасни текстове по църковна история
9. Блогът на Владислав Иванов - средновековна балканска (и не само) история
10. Venetian Red - блог за изкуство. Най-вече история на изкуството и впечатления от изложби
11. "Виртуални строфи" - стихотворения от блогъри
12. На Понтис/Стефан блогчето. Има приятни неща.
13. Страхотен блог на нормален човек с умерено елитарно мислене.
14. Зло куче: мисли, ръмжи, хапе.
15. Още един блог на нормално мислещ, интелигентен човек.
16. "Ъплоуднати постинги за делитване" - най-добре осмяната булгарелска простотия
17. Милен Русков, единственият жив български писател
18. "Целият изгубен свят": блог на chris. Отлични стихотворения. Ей, не е мъртъв българският език!
19. Трънки и блогинки
20. В крак с времето!
21. Средновековна и ренесансова музика онлайн!
22. Блогът на Димитър Атанасов - текстове без фризура
23. Една чудесна приятелка пише там и ми се ще да ми е в блогрола :)
24. Кака Сийка - умен тип, бяга от клишетата