Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.06.2014 23:49 - Западът обяви война на всичко свято, Автор: insar
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 5581 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Границата вече е ясна, видима е за всички... Православието, етнотрадиционализма и национализма срещу Антихриста, неолиберализма и нихилизма.  А как се стигна дотук? Просто Западът обяви война на всичко свято. Направи го под маската на лицемерието, както всякога е действал при осъществяването на своите политико-икономически амбиции. Успя да ни зарази с идеите за едно непостижимо равенство за чието преследване трябва да дадем привилиегии именно на онези, които мнозинството отрича и осъжда и което е съществена част от имунната система на социума. Така беше прокаран пътя към нахлуването на богоборческите течения и короноването на "общочовешките ценности" като заместител на християнските. Нещо повече, последните дори бяха обявени за опасни от някои представители на западната демокрация. И докато ни обясняваха пред широкоскроените медии как се възбуждат от шестгодишни момиченца и че педофилията и инцеста трябва да получат по-широк обществен фокус с цел тяхното приемане като норма по пътя на новия цивилизационен модел, други решиха, че е настъпило времето да атакуват съзнанието на младото поколение вместо да вменяват чувство на вина у техните родители. Не, не се посвениха да го направят - видяхме как се организират цели детски гей-паради в скандинавските страни, а у подрастващите бива възпитавано чувство, вече не за равноправно отношение към малцинствата и представителите на другите религии, а едва ли не за някакво задължение пред тях и техните потребности. 
Възраждането на фашизма в Украйна от друга страна бе поредният удар, който богомразещият Запад стовари върху отслабената защита на някога християнска Европа. Днес Украйна е потопена в кръв и невинни животи плащат цената за американската жажда за световна доминация. Убийците от Киевската хунта са същите слуги на Новия Световен Ред, като онези, които демагогстват върху темата за носещия разруха неолиберализъм и ни тласкат към един модел, който все повече заслужава епитета "деволюционен" вместо цивилизационен.
Но пък той все по-ясно разкрива лика си и в отричането и унижението на християнските ценности, в обругаването на семейните традиции и в ужасяващата гледка на избитите жени и деца от насъсканите от Запада изроди в Украйна, за нас става все по-лесно да направим своя избор.

"Православието представлява главната заплаха за западната цивилизация"
                                                                                                   Карл Билд




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28314525
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031