Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.10.2018 15:03 - Всички профили на Манол Глишев са свалени от Facebook
Автор: mglishev Категория: Политика   
Прочетен: 19172 Коментари: 14 Гласове:
8

Последна промяна: 26.10.2018 15:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Приятели,

преди час ви писах, че един от трите ми профила е свален окончателно от Фейсбук. Проверих останалите си два профила. Досега те бяха "само" блокирани, но сега и те са свалени. В момента изтеглям съдържанието им - снимки, текстове и линкове. Наясно съм, че това се дължи на масирана тролска кампания по докладване на политическите ми постинги.

Ще се опитам да си направя нов профил, защото този канал на комуникация ми е необходим. Възможно е опитът да остане неуспешен, тоест и моят нов профил също да бъде бързо изтрит. За първи път от години оставам без никакъв канал за комуникация с няколко хиляди кореспонденти в социалната мрежа. Но внимавайте! Възможно е тролове да регистрират профили с моето име. Не приемайте в приятелската си листа фалшив Манол Глишев. Всеки Манол, който ви потърси за контакт, трябва да бъде питан за някакъв общ спомен с вас или за нещо друго, типично манолско, за което се сетите. Стилът на отговора би трябвало да ви покаже дали съм аз.

Свалянето на трите ми профила е станало днес, 26 октомври 2018, между 12:30 и 14:30. Това е масирана кампания по тролско докладване и на трите. За мен е очевидно, че е заради политическите ми възгледи. Явно съм достатъчно разпознаваем, за да бъда подложен на заглушаване.

Приятели, трябва да свалим управлението на страната и да го заменим със свое. Партия, която да подкрепим, засега не съществува и вероятно ще може да бъде създадена едва по време на или след успеха на крайно радикални протести, каквито досега не е имало. Няма друг път пред демокрацията и законността в България. Не става дума само за Симеонов, нито само за Сидеров, само за Радев, само за Цацаров, само за Каракачанов или само за Борисов. Не става дума за това да издигаме Нинова, защото и тя е в кюпа на същата криминална власт. Трябва да бъде спряна цялата, многолика и многопартийна, кадесарска корупция и пълзяща русификация на България. Трябва майките, учителите, лекарите, хората от IT-сектора, цялата средна класа и изобщо всички нормални хора в България да се изправим заедно срещу путинизма и авторитаризма у нас. Произволът и пълзящата диктатура са налице. Знаете за мярката, според която арестите могат да бъдат държани в тайна 48 часа. Знаете за убийството на Виктория Маринова и за опита за сплашване на Биволите. Знаете всички прояви на произвол. Знаете и че трябва да се справим заедно, сами, без "помощ" отвън. Подготвяйте се. Няма да е лесно, но отговорността е на всекиго от нас лично. Трябва действие.

Моля, споделете и това мое писмо помежду си в социалната мрежа, която поне временно е недостъпна за мен.

Ще ме намерите на блога ми "Луд на шарено се радва": http://mglishev.blog.bg/   

#ПаветатаТрябваДаПолетят #Лустрация #VкатоВиктория   

Поздрави, 
Манол


Тагове:   манол,   фейсбук,   Facebook,   глишев,


Гласувай:
10



1. vaskoblue - Съвет...
26.10.2018 16:14
Уважаеми, направете си сега вместо профил - пейдж, като предлагам да е страница на вашата поетична натура, там можете да качите и книгите и ако все пак си направите профил ще можете поне да имате място където да пускате разни важни обявления като текущото. Поздрави!
цитирай
2. mglishev - Мерси за съвета,
26.10.2018 16:19
vaskoblue написа:
Уважаеми, направете си сега вместо профил - пейдж, като предлагам да е страница на вашата поетична натура, там можете да качите и книгите и ако все пак си направите профил ще можете поне да имате място където да пускате разни важни обявления като текущото. Поздрави!


той никак не е лош, но вече имам такава страница и тя също е недостъпна за мен, тъй като страницата винаги се менажира през профил.
цитирай
3. анонимен - И защо са ти три профила?
26.10.2018 17:23
Не можеш ли да пишеш само от един? Затова ще те блокират, защото имаш няколко профила. Ако дойде някой Глишев да ми иска приятелство, дали ако го напсувам е достатъчно разпознаваемо?
А ти от 10 години само врещиш и сваляш правителства и досега нищо. Търсиш само популярност,
цитирай
4. troina - 3. go4ito - И защо са ти три профила?
26.10.2018 17:37
а, на теб, защо са ти 5 Акаунта в блога..
безполезна дългамаро..
Глишев ще сваля Маскарите,а ти?
ще сваляш негрОта у Пескара..
я тихо там..
и,се скрий,паразитен трол..
цитирай
5. vessy666 - Vessy666
26.10.2018 22:20
mglishev написа:

той никак не е лош, но вече имам такава страница и тя също е недостъпна за мен, тъй като страницата винаги се менажира през профил.

Дано да сте предвидил още поне един админ, защото е много вероятно да сте я загубил...
цитирай
6. barin - Здравей, mglishev. Не е ли по-добре ...
27.10.2018 06:30
Здравей, mglishev. Не е ли по-добре да имаш един профил във Facebook, както и ако има нужда в другите социални мрежи? При наличие на три и повече трудно се поддържат, а и остава впечатление, че човек крие нещо от някой.
Поздрави!
цитирай
7. apostapostoloff - Покойният Божидар Димитров добре ти каза, че
27.10.2018 10:02
си млад задник и иска да ти хвърли един бой. Ти само се хилеше глуповато.

Мръсник си беше ти и мръсник си остана! Но!... Ето че животът ти поднесе сметката- ебаа ти дръндара лелин и толкоз!

Оплачи се сега във вестник “Стършел“! Те ще ти решат проблема.
цитирай
8. nkf - Не всеки, който споделя фейсбук ...
27.10.2018 14:02
Не всеки, който споделя фейсбук приятелство с теб, е личен познат и има общ спомен. При това положение как може да стане точно едно "разпознаване" на евентуално фалшив Глишев във фейсбук? Трябва друг подход.
цитирай
9. vessy666 - to nkf
27.10.2018 15:56
Мисля, че стилът му е достатъчно разпознаваем... Освен това, ако споделяте общи възгледи, имате поне няколко общи приятели - вижте техните реакции. Ако не се познавате лично, едва ли ще сте сред първите, които ще получат покана. Аз поне така бих направила. Мисля си, че по-скоро има вероятност от проникване на троянски коне в неговата листа.
цитирай
10. shtaparov - Това е много неприятно- на мен също ...
27.10.2018 18:31
Това е много неприятно- на мен също ми бяха блокирали профила миналата година и трябваше да си създавам втори,а след около 3 месеца ми го възстановиха но ме караха да си качвам паспортна снимка. Затова смятам,че накрая и твоите ще бъдат възстановени но не е лесно да се каже след колко време ще стане това. Преди време една позната ми каза,че при нея станало същото но дала компютъра на някакво роднинско дете с умения и то бързо направило така,че профила й да бъде възстановен.
цитирай
11. mglishev - Здравейте всички,
28.10.2018 12:02
благодаря за съветите, повечето от тях са разумни. Действам, пък ще видим какво ще стане.

От тролските мнения коментар заслужава единствено това - защо са ми три профила. За да мога да ви пудря мозъците :) Майтапа настрана, непредубедената част от публиката ще разбере, че когато човек търси да бъде четен, а го блокират и трият, той ще търси нови начини текстовете му да стигат до евентуалните читатели.
цитирай
12. meleager - IP адрес
28.10.2018 13:22
Здравейте, г-н Глишев.
Не съм много наясно, но предполагам, че ако се опитвате да регистрирате нов профил във Facebook от един и същи компютър и са Ви баннали по IP адрес, няма как да успеете. Най-бързо и лесно можете да проверите това с безплатния браузър Opera, в който има вградена VPN услуга. Всъщност това е по-скоро прокси, но то би трябвало да е достатъчно, за да скрие IP адреса ви, така че ако ви е наложен такъв бан, да можете да го заобиколите. Опитайте.
цитирай
13. krumbelosvet - Така както пишете,
29.10.2018 07:18
Така както пишете разбрах, че Путин е гравният виновник. И как български протести могат да свалят Путин?
А ако свалим всички сегашни партии, остава дамо НПО-тата или Слави Трифонов да издигнат свои хора. Тогана всичко ще процъфти.
цитирай
14. mglishev - @meleager
31.10.2018 10:12
meleager написа:
IP адрес
Здравейте, г-н Глишев.
Не съм много наясно, но предполагам, че ако се опитвате да регистрирате нов профил във Facebook от един и същи компютър и са Ви баннали по IP адрес, няма как да успеете. Най-бързо и лесно можете да проверите това с безплатния браузър Opera, в който има вградена VPN услуга. Всъщност това е по-скоро прокси, но то би трябвало да е достатъчно, за да скрие IP адреса ви, така че ако ви е наложен такъв бан, да можете да го заобиколите. Опитайте.


Благодаря, опитах. Първо, с Opera, при това в режим private, после и от различни устройства, та дори и от различни държави :) Мисля, че алгоритъмът вече директно е засякъл всякакви възможни производни на името ми. Любопитно явление, но за щастие все повече хора пишат по въпроса и има раздвижване - включително не само в говорилника.

***

(@krumbelosvet, на луд се правите. Много ясно съм написал какво точно мисля, а вече ако вие сте някакъв партиен тип човек, проблемът си е ваш.)
цитирай
15. kirk - Как изтегляш съдържание от свалени профили
10.09.2020 01:16
Как изтегляш съдържание от свалени профили, които преди това били блокирани? Кого заблуждаваш, бе гнидо??? Аз съм на 70 и съм чувал за тор-браузъри, а ти явно не си, а бе нещастнико? Помниш ли на къф ни се праеше в НаукаБГ??? Хак ти е!!! Много ми е гот!!! Пари давам да те понатупат, така малко, та да помниш кога цензурираше и банваше по IP адрес. Тъпанарчетата от Силистра им обясних, че няма как да ме баннат с втори и трети профил, да го духат, ама вече не подарявам инфо..., щот си перкат като отявлени плагиати особено троянското цигане Путър Голий!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mglishev
Категория: Лични дневници
Прочетен: 8625009
Постинги: 1097
Коментари: 8098
Гласове: 5671
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Всичко, което може да се намери на български за Толкин
2. Който не чете на руски, губи много. Недолюбвам Русията, но обичам безплатните им онлайн библиотеки.
3. За англите и саксите. На английски
4. Най-забавният начин да се учи староанглийски
5. Азам Али - любимата ми певица.
6. Тук може да се играе викингски шах онлайн :)
7. Форумът на списание Бг-наука - много весело място, пълно е с непризнати гении :)
8. Блогът на Венцислав Каравълчев - прекрасни текстове по църковна история
9. Блогът на Владислав Иванов - средновековна балканска (и не само) история
10. Venetian Red - блог за изкуство. Най-вече история на изкуството и впечатления от изложби
11. "Виртуални строфи" - стихотворения от блогъри
12. На Понтис/Стефан блогчето. Има приятни неща.
13. Страхотен блог на нормален човек с умерено елитарно мислене.
14. Зло куче: мисли, ръмжи, хапе.
15. Още един блог на нормално мислещ, интелигентен човек.
16. "Ъплоуднати постинги за делитване" - най-добре осмяната булгарелска простотия
17. Милен Русков, единственият жив български писател
18. "Целият изгубен свят": блог на chris. Отлични стихотворения. Ей, не е мъртъв българският език!
19. Трънки и блогинки
20. В крак с времето!
21. Средновековна и ренесансова музика онлайн!
22. Блогът на Димитър Атанасов - текстове без фризура
23. Една чудесна приятелка пише там и ми се ще да ми е в блогрола :)
24. Кака Сийка - умен тип, бяга от клишетата