Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.12.2020 12:09 - Офицер от НСО: Вече е ясен кандидат-президентът на ГЕРБ – националният чувален погребален агент
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 3317 Коментари: 2 Гласове:
5

Последна промяна: 13.12.2020 12:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image

ДНЕСМНЕНИЯ Офицер от НСО: Вече е ясен кандидат-президентът на ГЕРБ – националният чувален погребален агент


imageОт Admin на 11.12.2020

Полк. Николай Марков отново атакува шайката около Бойко Борисов. Повод за поредния залп срещу управляващата мафия даде пиар акцията на герберастите, при която излезе „новината”, че името на Венцислав Мутафчийски било най-търсеното в интернет тази година, видя репортер на Narod.bg.

Това прави шефа на НОЩ доста вероятен кандидат за президент, издигнат от хунтата, което, всъщност, се върти като мълва още пролетта.

image

Ето целия пост на полк. Николай Марков:

След като ни съобщиха тържествено, че най-търсеното име в нета за годината било на военният хирург и прочут гербер Мутафчийски, значи трябва вече да ни е ясно кой ще бъде следващият кандидат за президент на безличната бандитска територията.

Помните, че същата политическо-олигархична симптоматика се прояви и с името на сегашния Главен прокурор, който сам се състезаваше със себе си в надпревара за големия златен трон.

И след като Мутафчийски е новородения младенец в лабораторни политически условия, образец за човек, лекар, административен апаратчик, всезнайко и национален чувален погребален агент /…ама, яко ще се мре/ – нека да отворим с вас една тъмна и непрочетена страница от нашето многострадално национално житие. Време е.

Първият починал от Коронавирус пациент у нас е през месец септември, миналата година! Много преди да бъде набеден гр.Ухан като дежурен виновник, само защото един китаец изял някакъв прилеп и така станала работата с въпросната биотехнология. Да, ама няма нищо общо със случая и сами виждате, че изведнъж този китайски град потъна в медийно забвение при това напълно контролирано.

Пита се защо след като другарят Мутафчийски и подобни нему апаратчици са знаели много добре, че неизвестен за света „вирус“ присъства вече в България и причинява много лоша смърт, не е имало реакция по задължителна при такива случаи превенция, почти три месеца? Никаква.

Пита се още колко други хора умряха до месец декември м.г. от същият този вирус и защо всички дружно мълчаха – съгласувано с престъпното ни правителство?! А до месец март тази година колко хиляди български граждани бяха погребани набързо, с напълно подменена диагноза за смърт? Как се нарича това длъжностно поведение?

Последва глуповата политическа карантина и безгрижно лятно къпане в тотално и максимално разваваща се вирусна инфекция! Мълчанието на власт и лекари от НОЩ продължи в пълна сила, покрито с медийни полуистини.

И изведнъж, о, чудо? България на първо място в света по смъртност от Ковид и видите ли, тези същите „герои“, които мълчаха цяла година и погребаха с бездействие и грешно действие хиляди невинни хора, ще ни спасявали отново и отново. На всичко отгоре, стигнаха до почти научен извод, че ние гражданите сме били виновни за последствията, само защото не носим маски, каски и не спазваме неадекватните им решения! Въпреки, че и това твърдение не е вярно!

Мога да продължа още дълго и все така конкретно, но ще спра до тук, а вие сами помислете какво ви казвам и защо. Засечете времето и събитията.

Ако искате да живеете, обаче, достойно и да бъдат уважавани вашите граждански права – трябва да ги защитите лично. Досега, вероятно смятате, че мафията ще ви ги даде даром, само защото ви сапунисва, че сте европейци. Груба грешка!

Мафията е ламя, която се храни с хора! Докато умре.




Гласувай:
5



Спечели и ти от своя блог!
1. morskipesni - Баси, т'шака!
13.12.2020 12:43
Муфтаджията е сам за чувал, зашит за по-сигурно с камъни вътре.
цитирай
2. radostinalassa - Според Н. Марков...
13.12.2020 18:59
ние трябва да гласуваме за чисто нови хора, а не за старите хрантутници.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39745775
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031