Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.06.2021 17:01 - Ваксината и обезлюдяването на Covid; Началото на пътеката
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 993 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 18.06.2021 17:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Ваксината и обезлюдяването на Covid; Началото на пътеката

От Джон Рапопорт

Блогът на Джон Рапопорт

15 юни 2021 г.

image


След пускането на ваксините COVID се появиха съобщения за кървене, нередовни менструални цикли и спонтанни аборти.

Детска здравна защита, 3 февруари 2021 г .:  „Здравните служители настояват бременните жени да получават COVID снимки, въпреки известните рискове“  [1]:

„... към 12 февруари системата за докладване на нежелани събития на ваксината (VAERS) вече е получила 111 съобщения за нежелани събития от жени, които са били бременни по време на инжектирането им с Pfizer или Moderna ...“

„Първият такъв доклад беше представен на 22 декември, само 10 дни след разрешаването на ваксината Pfizer. Почти една трета (31%) от жените са имали спонтанни аборти или преждевременно раждане, което се е случило в рамките на един ден от инжектирането - по-голямата част след еднократна доза ваксина. "

„Описанията на спонтанни аборти и преждевременни раждания, придружаващи докладите на VAERS, са трагични и косми.“

„Например, 37-годишно дете, което получи първата си доза от ваксината Moderna на 28 седмици от бременността, веднага след като ултразвукът показа здрава плацента, беше открито, че има„ значителни проблеми с плацентата само една седмица по-късно “. Повторен ултразвук показа, че плацентата е „калцирана и е остаряла преждевременно“, което води до препоръчителна хоспитализация по време на бременността. “

„35-годишно дете, също ваксинирано на около 29 седмици от бременността,„ забеляза намалено движение на бебето “два дни след инжектирането на Pfizer. На следващия ден „бе установено, че бебето няма сърдечен ритъм“.

„Двама получатели на ваксина с Pfizer в по-ранните етапи на бременността (първи триместър) са имали спонтанни аборти, след като са имали„ непоносима “коремна болка и маточно кървене, достатъчно големи, в един случай, за да се наложи„ спешна операция и кръвопреливане “.

„... Световната здравна организация на 27 януари издаде насоки, препоръчващи на бременните жени да не получават ваксината COVID на Moderna - само за да обърнат тези насоки два дни по-късно, както The New York Times съобщава.“

„Документираните рискове от ваксинация по време на бременност включват спонтанен аборт, както и проблеми с невроразвитието, произтичащи от имунната активация на майката (възпалителен отговор на майката, който може да навреди на развитието на мозъка на плода).“

Относно последния абзац: Преди да бъдат разрешени експерименталните ваксини срещу РНК COVID, технологията с РНК е имала неуспехи и сериозни проблеми в клиничните изпитвания - тъй като имунната система е преувеличена. Именно този имунен хипер-отговор може да е отговорен за наскоро съобщените спонтанни аборти и преждевременни раждания; тялото основно се атакува.

Този РНК ефект е документиран в проучвания, публикувани преди 2019 г. Производителите на ваксини и агенциите за обществено здраве са добре запознати с него.

Но това е само началото на историята, защото това, което се случва с ваксинираните жени сега, може да е част от много по-обширна история, включваща обширни изследвания за медицински индуциран контрол на раждаемостта - известен също като намаляване на популацията.

В общността за изследване на ваксините е открита тайна, че Фонд Рокфелер, ООН и други групи подкрепят разработването на ваксини, които действат като агенти за намаляване на популацията. Тази работа продължава от десетилетия.

Следват примери за доказателства. Те посочват Третия свят като цел, но никой не бива да приема това като отвратителен знак, че усилията за обезлюдяване са ограничени до една група държави. Тези усилия са универсални.

Покойният известен журналист, Александър Кокбърн, на публикуваната страница на LA Times, на 8 септември 1994 г., в статията си  „Реална политика на САЩ в третия свят: Стерилизация: Пренебрегване на лака за обувки„ овластяване “- целта е за да не позволят на местните жители да се размножават “  [2] направи преглед на скандалния меморандум за изследване на националната сигурност от 1974 г., поръчан от Кисинджър,„ който разглежда въпросите на населението “:

„... истинската грижа на анализаторите от Кисинджър [в Меморандум 200] беше поддържането на достъпа на САЩ до ресурси от Третия свят. Те се притесняват, че „политическите последици“ от нарастването на населението [в Третия свят] могат да доведат до вътрешна нестабилност ... С глад и хранителни бунтове и разрушаване на социалния ред в такива страни, [бележката на Кисинджър предупреждава, че] „плавният поток на необходимите материалите ще бъдат застрашени. "

С други думи, твърде много хора са равни на прекъсване за транснационалните корпорации, които крадат нации от самите тези хора. Затова намалете населението.

Затова разработете ваксина, която върши тази работа.

Журналистът Кокбърн, в статията си от LA Times, продължава, че авторите на бележката на Кисинджър „предпочитат стерилизацията пред хранителната помощ“. Той отбелязва, че „Към 1977 г. Реймарт Равенхолт, директор на програмата за население на Агенцията за международно развитие на AID, казва, че целта на агенцията му е да стерилизира една четвърт от жените в света.“

Ето една изумителна вестник. Ноември, 1993. FASEB Journal, том 7, стр. 1381-1385. Автори - Stephan Dirnhofer et al.  Дирнхофер е бил член на Института за изследване на биомедицинското стареене на Австрийската академия на науките.

Цитат от статията: „Нашето проучване дава представа за възможните начини на действие на ваксината за контрол на раждаемостта, насърчавана от Работната група за ваксини за контрол на раждаемостта на СЗО (Световната здравна организация).“

Ваксина за контрол на раждаемостта? Да. Ваксина, чиято цел е да постигне спонтанни аборти. Тази конкретна ваксина очевидно е само една от няколкото ваксини срещу плодовитостта, които Промоционалната група насърчава.

И да, има работна група за ваксини за контрол на раждаемостта към СЗО. Тази статия се фокусира върху хормон, наречен човешки хорион гонадотропин В (hCG). В статията на FASEB има заглавие (стр. 1382), наречено „Способност на антителата да неутрализират биологичната активност на hCG.“ Авторите се опитват да открият дали състояние на неплодородие може да бъде постигнато чрез блокиране на нормалната активност на hCG.

Този хормон помага за поддържане на бременността. Ако имунната система може да бъде обучена да я атакува, бременността ще се срине и ще настъпи спонтанен аборт.

Друга статия в списанието: The British Medical Bulletin, том 49, 1993 г.  „Контрацептивни ваксини.“  [4] Авторите - RJ Aitken et al. От звеното за репродуктивна биология на MRC, Университет в Единбург, Единбург, Великобритания.

„В момента се прилагат три основни подхода към разработването на контрацептивни ваксини. Най-напредналият подход, който вече е достигнал фазата на клинични изпитвания фаза 2, включва индуциране на имунитет срещу човешки хорионгонадотропин (hCG). Проектират се ваксини ... включващи тетанус или дифтериен токсоид, свързан с различни hCG-базирани пептиди ... Клинични проучвания разкриват, че такива препарати са способни да стимулират производството на антитела срещу hCG ... "

Авторите говорят за създаване на имунен отговор срещу този женски хормон. Обучение на женското тяло да реагира срещу един от собствените си секретирани хормони. Авторите заявяват: „Основният принцип, който стои зад този подход към разработването на контрацептивни ваксини, е да се предотврати признаването на бременност от майката чрез индуциране на състояние на имунитет срещу hGC, хормона, който сигнализира за присъствието на ембриона в ендокринната система на майката.“

Спрете женското тяло да разпознава състояние на бременност. Накарайте тялото да третира естествения хормон hCG като нарушител, причинител на болестта и мобилизирайте силите на имунната система срещу него. Създайте синтетичен ефект, конструиран ефект, чрез който „майчината ендокринна система“ на майката не се задейства, когато настъпи бременност. Резултатът? Ембрионът в майката е пометен от следващия й период - тъй като hGC, който сигнализира за съществуването на бременността и спира менструалния цикъл, сега се третира като болест.

Авторите го формулират по следния начин: „По принцип индуцирането на имунитет срещу hGC трябва да доведе до последователност от нормални или леко удължени менструални цикли, по време на които всяка бременност ще бъде прекратена ...

Тогава спонтанният аборт би бил „нормалното“ състояние на нещата.

„През следващото десетилетие населението на света ще се увеличи с около 500 милиона. Освен това, тъй като темповете на прираст на населението в развиващите се страни от Африка, Южна Америка и Азия ще бъдат много по-големи от останалия свят, разпределението на този драматичен прираст на населението ще бъде неравномерно ... "

Описани са два други метода на ваксинация. Те имат за цел да предотвратят зачеването, като се намесват в сложната каскада от интерактивни събития, характеризиращи обединението на мъжките и женските гамети при оплождането.

В писмо до The Lancet, стр. 1222, том 339, 16 май 1992 г.,  „Камерун: Ваксинация и политика“  [5], Питър Ндумбе и Емануел Йеншу докладват за усилията си за анализ на широко разпространената резистентност към ваксината срещу тетанус, дадена в северозападната провинция Камерун.

Две от причините жените да отхвърлят ваксината: тя се дава само на „жени в детеродна възраст“ и хората чуват, че във ваксината присъства „стерилизиращо средство“.

Всъщност това са обвиненията, повдигнати срещу минали кампании за ваксини срещу тетанус в Кения и Филипините. В Кения (2014 г.) настъпи интензивно противопоставяне - с Асоциацията на католическите лекари и кенийските католически епископи от едната страна и Кенийското правителствено здравно управление от друга.

И двете страни заявиха, че са тествали флакони с ваксината срещу тетанус. В лабораторния доклад на католическите групи се посочва, че ваксината съдържа hCG; докладът на здравната служба посочва, че не е налице hCG.

„Масова стерилизация: кенийските лекари откриват средство срещу плодородието във ваксината срещу тетанус на ООН“,  [6] 8 ноември 2014 г., от Стив Уедърбе, earth-heal.com: „Кеническите католически епископи обвиняват две организации на ООН със стерилизация на милиони момичета и жени под прикритие на програма за инокулация срещу тетанус, спонсорирана от кенийското правителство. "

„Според изявление, публикувано във вторник от Кенийската асоциация на католическите лекари, организацията е открила антиген, който причинява спонтанни аборти във ваксина, прилагана на 2,3 милиона момичета и жени от Световната здравна организация и УНИЦЕФ. Съобщава се, че свещеници в Кения съветват сборовете си да отказват ваксината. "

„Изпратихме шест проби от около Кения до лаборатории в Южна Африка. Те тестваха положително за HCG антиген “, каза д-р Muhame Ngare от Медицинския център Mercy в Найроби пред LifeSiteNews. „Всички бяха обвързани с HCG.“

„Д-р Нгаре, говорител на Кенийската асоциация на католическите лекари, заяви в бюлетин, публикуван на 4 ноември, „Това се оказа прав нашите най-лоши страхове; че тази кампания на СЗО не е свързана с изкореняване на тетанус при новородени, а с добре координирано упражнение за масово стерилизиране на населението с помощта на доказана ваксина за регулиране на плодовитостта. Тези доказателства бяха представени на Министерството на здравеопазването преди третия кръг на имунизация, но бяха игнорирани “.

В настоящата ситуация имаме ваксини срещу COVID. Те се инжектират по целия свят. Жените правят доклади за кървене, нарушен менструален цикъл, спонтанни аборти, преждевременно раждане.

Има дълга история, простираща се до наши дни, на елитни групи, които изследват и прилагат ваксини, предназначени за прекъсване на бременността, с цел обезлюдяване.

Елитните групи и играчи зад настоящата „пандемия“ - СЗО, ООН, Бил Гейтс, Институт Рокфелер и др. - са същите групи, които разработват ваксини за обезлюдяване.

Това се нарича следа.

Той светва като гигантски знак в началото на разследването на употребата на ваксини COVID за обезлюдяване.

Още в следващата статия ...

ИЗТОЧНИЦИ:

[1] https://childrenshealthdefense.org/defender/health-officials-push-pregnant-women-covid-vaccine/

[2] https://www.latimes.com/archives/la-xpm-1994-09-08-me-35791-story.html

[3] https://faseb.onlinelibrary.wiley.com/doi/pdf/10.1096/fasebj.7.14.7693535

[4] https://academic.oup.com/bmb/article-abstract/49/1/88/279720

[5] https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PII0140-6736%2892%2991151-W/fulltext

[6] https://web.archive.org/web/20150617012415/http://www.earth-heal.com/news/news/29-depopulation/1899-mass-sterilization-un-tetanus-vaccine.html

Препечатано с разрешение от  блога на Джон Рапопорт .

Най-доброто от Джон Рапопорт

Джон Рапопорт пуска „ No More Fake News“ . Автор на взривна колекция, The Matrix Revealed , Джон беше кандидат за място в Конгреса на САЩ в 29-и район на Калифорния. Номиниран за награда Пулицър, той работи като разследващ репортер в продължение на 30 години, като пише статии за политиката, медицината и здравето за CBS Healthwatch, LA Weekly, Spin Magazine, Stern и други вестници и списания в САЩ и Европа.

Авторско право © Jon Rappoport

Предишна статия от Джон Рапопорт: O Канада, имаш медицински нацисти




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39748668
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031