Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.07.2021 03:15 - ГРИГОРИЙ КЛИМОВ: МУАМАР КАДАФИ Е БИЛ ПОЛУЕВРЕИН. МАЙКА МУ Е БИЛА ЕВРЕЙКА"
Автор: modernotorobstvo Категория: Политика   
Прочетен: 1256 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage,,Често четем във вестниците за либийския полковник Муамар Кадафи. Американската преса го представя така: „лудият полковник, враг номер едно на Израел”.
Известно е, че Кадафи е казал: „Дайте ми атомна бомба и аз ще я хвърля над Израел.”
Да. Не зная какво ще се случи на Израел, но тази нещастна страна, Либия, беше вече бомбардирана от американците, заради подобни заявления за „антисемитизъм”. При една от бомбардировките е загинала и дъщерята на Кадафи. Работата е там, че този полковник Кадафи е полуевреин – майка му е еврейка. По равинските закони Кадафи е чист евреин. Брат му живее в Израел. Можете ли де се ориентирате в тази бъркотия? Муамар Кадафи в студентските си години в Кайро е лежал в лудница. Как така, ще попитате вие? В младостта си е бил в лудница, а после става диктатор на Либия. Много е просто. Това се нарича властови комплекс. Затова, че майка му е еврейка писаха и в ортодоксалната еврейска преса тук, в Америка.
Ето още един малко известен, но съществен факт от историята на анстисемитизма. При покушението на цар Александър II са участвали двама народоволци – руснакът Рисаков и полякът Гриневицки. Царят е бил убит от втората бомба, хвърлена от Гриневицки. Гриневицки в действителност е бил полски евреин по фамилия Аппелбаум с фалшив паспорт на името на Гриневицки. Всичко това е подробно описано в прекрасната документална книга на А. И. Лосев „ Описание на живота на руските императори”. Там се описват и призиви във вестниците от онова време за наказване на евреина-цареубиец и описание на първия в историята на Руската империя еврейски погром. След това убийство, цар Александър III издава на 3 май 1882 година закон за уседналост на евреите.
Какво прави днес римският папа? Последният католически Вселенски събор снема от евреите обвинението за разпъването на кръст на Христос. Сега по заповед на римския папа, се счита, че Христос е бил убит от римските войници.
Да, историята се изопачава в полза на евреите." 

- Григорий Климов image



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: modernotorobstvo
Категория: Политика
Прочетен: 911447
Постинги: 953
Коментари: 345
Гласове: 711
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930