Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.09.2021 16:06 - ФАКТОР.БГ ... Враг на РУСИЯ и световното русофилство ...
Автор: getmans1 Категория: Политика   
Прочетен: 1160 Коментари: 9 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 .....
Руското посолство смята българите за втора категория хора – богомолки и хлебарки, които могат да мачкат и газят

Мисията – развъдник на шпиони, хулигани, пътни терористи, лъжци и подстрекатели

  image

 

27SEP2021  

Руското посолство в София освен развъдник на шпиони, прикриващи се с имунитета на дипломати, работещи срещу националната сигурност на България, се превръща и в територия за неприкосновеност на хулигани, пътни терористи, лъжци и подстрекатели на българи срещу българи. 

На 23 септември Faktor.bg публикува  текста „79 дни софиянец чака КАТ да каже, кой е руският дипломат, потрошил мотора му и опитал да го прегази“. Става дума за автентичен разказ на човек, станал жертва на нагло поведение на пътя от представител на Руското посолство. След сблъсък с джипа с червени номера, който се движел в пълно нарушение на правилника, скутерът му е потрошен, а Петър Дечков едвам се е отървал в последния миг да не бъдат прегазени краката му. Повече от 80 дни мъжът не може да си получи застраховката и да ремонтира мотора, защото в протокола, съставен от полицаи, липсва подписът на виновната страна. Дечков е пуснал искане в КАТ  да бъде установен  шофьорът на тъмносин „Нисан-Терано“ с дипломатически червен номер С6811“, но резултат няма. 

Вместо извинение към потърпевшия софиянец и проява на разбиране за деликатната ситуация в Руското посолство явно са

обхванати от  истерия и мания за непогрешимост

На 24 септември на фейсбук страницата им се появи текст, придружен със снимка от публикацията на Faktor.bg и червен печат FAKE NEWS(виж в края на текста, б.р.). Материалът на Faktor.bg е обявен за измислица, изсмукана от пръст лъжа. Медията е обвинена в злоба, русофобство,  блато на простотия, която не се интересува от факти. И още – публикацията била откровена клевета срещу служители на посолството ,идваща от некадърни жълти сайтове. От посолството призовават българите да не четат такива медии, които ги лъжат и манипулират.

Всъщност вместо да признаят за гафа на своя служител и да разследват сигнала, лъжците обвиняват в лъжа медия, която добросъвестно си е свършила работата. В целия пасквил на посолството, който е далеч от дипломатичния и възпитан тон, няма и една дума или факт, с който да оборват публикацията на Faktor.bg и разказа на пострадалия Дечков, а само обиди, квалификации и клевети. 

Не опровергават, че съществува реално лицето Петър Дечков, че имат автомобил със същата регистрация, че въпросния ден колата е била в София, че има протокол на полицаите за инцидента, че има заведено искане в КАТ,  под  номер 72374, с молба да открият водача нарушител, че има жалба от пострадалия до Външно министерство, както и обратен отговор до него. Не опровергават, а само разнасят словесна смрад, защото може би се страхуват, че има свидетели, че макар и необявено на този етап името на хулигана дипломат е известно и ще бъде осветено, а недай си Боже да има и снимка? Но  явно това е руският патент за отстояване на истина – не с факти и доказателства, а със заплахи и обиди – това го могат прекрасно.

Така руската мисия в София си направи  страшна „самореклама“, която и истинските им врагове  трудно биха постигнали. Такава

безпомощност и неадекватност

може да се оправдае само със своеволие на някой препил дипломат, решил да се натегне на др. Митрофанова, но забравил, че така разголва истинското лице на руската дипломация – арогантност, надменност и чувство на недосегаемост, криейки се зад международни спогодби и дипломатически имунитет. Бъркат само, че сме 2021 година, а не бленуваната в имперските им сънища Задунайска губерния от края на 19 век.

Скандалното поведение на Руското посолство в София е потвърждение на усещането, че Русия, независимо дали е царска, съветска или путинова, продължава да смята българите за втора категория хора – богомолки и хлебарки, които може да мачка и гази както си поиска. Дипломатът им дори не е спрял да види, какво се е случило с гражданина.

Най-подлото в целия скандал е, че лъжите и обидите на Руското посолство, поднесени в изтънчен каруцарски стил, са използвани като

хибридно оръжие за настройване на българи срещу българи

Под публикацията в сайта им е е даден знак за унищожителен огън срещу една българска медия, която добронамерено се е опитала да каже истината. Но истината не е важна в случая. Faktor.bg е обявен от услужливи родни „русофили“ за фашистки, жълт, русофобски, пълен с лъжи, издание на Сорос, Свободна Европа, Държавния департамент на САЩ и т.н. Бранителите на Руското посолство настояват за съд, саморазправа, възмездие, а това знаем от историята, че го могат много добре. Тези „защитници“ не са истински русофили, а просто русороби и русопаразити.

И все пак в цялата помия изсипана от слуги на Кремъл има и достойни българи, които са оставили смислени коментари и защитават публикацията на Faktor.bg, защото липсват други доказателства и факти. Искрена благодарност на достойните Захари Захариев и Иван Николов.

На извинение не се надяваме, но ще дадем на Руското посолство да докаже в съда, че срещу  тях са тиражирани лъжи и клевети, само дано не се крият подло зад имунитета си като дипломатическа мисия у нас.


 




Гласувай:
2



1. getmans1 - Българи „юнаци„ ...
27.09.2021 16:17
Rostislav Raykov
Фактор е фашистки сайт.
· Отговор · 2 дни
Фондация БРАТСТВО
Фактор е моралното дъно и върхът на подПлатената русофобия.
· Отговор · 2 дни
Милен Христов
Фактор шит...
· Отговор · 2 дни

Топ фен
Даниел Димитров
Само пълни глупаци биха повярвали, на евтини манипулации.
· Отговор · 2 дни
Върбан Сливо Прасков
Винаги съм казвал,че такива като Фактор ,трябва да отнесат дърво.Отдавна не ги чета,блокирал съм ги и всеки който ми пусне сштатиика от тази кална "медиика" бива блокиран безмилостно също!!
· Отговор · 2 дни
Тодор Панов
Изключително долнопробен сайт,а тази измислица,която са публикували плаче за съд!
· Отговор · 2 дни
Mihaela Ivanova
И моето наблюдение и мнение е че ,прекаляват с гнусни лъжи . Какви ли не глупости измислиха за да обидят или злепоставят някой , който не им е удобен ! Не им прави чест това поведение ! Трябва да бъдат подведени под отговорност за лъжи !
· Отговор · 2 дни · Редактирано
Иван Николов
И какъв е случаят? От публикацията ви нищо не се разбира.
· Отговор · 2 дни
Ira Antonova
Сайтът Factor е създаден с една единствена цел - да ругае Русия. Вероятно той се спонсорира от фондацията "Америка за България", която се финансира от Държавния департамент.
· Отговор · 2 дни · Редактирано
Semes Abramovich
Не за пъряи път упоменатият сайт разпространява "новини" с невярно съдържание. Обективно погледнато, това е дезинформация, при това злонамерена.
· Отговор · 2 дни
Живко Русболов
Браво на руските дипломати в София!
· Отговор · 2 дни
Ивайло Симеонов
На война, като на война. Този сайт е продукт на "свободна европа". На тези сайтове не вярва никой, включително и принудените да го напишат. Те са принудени да напишат някаква лъжа.
· Отговор · 2 дни
Иван Симеонов
фактор.бг е продукт на патологични русофоби и пещерни антикомунисти .
· Отговор · 2 дни · Редактирано
Marin Marinov
Съд за тези.
· Отговор · 2 дни
Aleksandar Hanel
Всички нормални хора четът откровените лъжи на анти руската пропаганда и много добре знаят истината ,но четеме за да сме информирани какво пишат, а истината я знаят всички нормални хора ,никакви лъжи немогат да им влияят.
· Отговор · 2 дни · Редактирано
Maria Malinova
Не обръщайте внимание на русофобските мекерета! Ние обичаме Русия! Надявам се, че с Ваша помо
цитирай
2. blackpredator - не само Гетьо
27.09.2021 16:40
разголва истинското лице на руската дипломация
разголва и истинското лице на президента Радев,
в лицето на Бойко Рашков и КАТ-а Му
цитирай
3. vmir - Гети, ако продължаваш до дърпаш дявола за опашката,
27.09.2021 21:26
току виж си предизвикал 51-ви свидетел да ти обясни най-подробно защо реакцията на посолството не е израз на подценяване, а на дълбока братска любов и уважение към българите. И как иначе може да бъде, щом като българин - русофоб (щеше ли иначе да се оплаква) очевидно е спретнал атентат на най-миротворческата мисия в света. Независимо от тежкото въоръжение на русофоба, макар и невъоръжен, руснакът прилага националните си суперменски качества и за да избегне сянка на съмнение в руските чувства към българите, благородно прикрива леващината на злощастния пишман русофоб, отнема му автоматичното оръжие, бомбите и базуката, и го изпраща по живо, по здраво с приветливото "добро пожаловатъ" или нещо подобно. Нашенеца обаче се оказва толкова сащисан от руската храброст, умения и добродетелност, че се разтреперва от неконтролируем страх, загубва чувство за реалност и ориентация и при опит да се отдалечи бързо от мястото на позорното си грехопадение, започва да блъска всичко по пътя си... Посолството, разбира се, премълчава всичко това за да спести срама на на българите от лузърската изцепка на сънародника си.
цитирай
4. vencivaleri1951 - Гетьо,
27.09.2021 21:52
Явно, че без мен калабалък не става
Дипломати всякакви, но е вярно, че руснаците дипломати са поне в ООН с най много неплатени фишове А и нищо не може да ги накара да ги платят Българските също не плащат. Западните плащат по навик. Нищо не ги грози неплатен фиш, още повече, че колите им са табу. В българия по едно време не те пускаха да излезеш, да вземеш някакъв документ и др, но КС обяви събирането извън установените правила по вземанията за противозаконно. За 30, 50 лв никой няма да образува дело, за 100също
Така , че вземанията и за обикновения българин е мисия невъзможна-след три години изтича давност...
По темата Ами нищо не се разбира. Потрошен скутер и мотористът едва си прибрал краката , да не получи травма , или по лошо!? След това, застрахователят няма как да откаже премия, ако има протокол от КАТ с номера на колата. Ако няма заведена жалба за кражба, то собственикът е отговорен на 100% В случая посолството. Аз съм получавал премия за щета на паркинг в провинцията/морето/ Нито знаех кой ме е забърсал, нито кога. Извиках кат, написаха неизвестен нарушител и ми платиха Разбира се трябва каско .
В случая има неясен момент. Ако камера е засекла дипломатическа кола и няма ПТП което да е със смърт , или тежка телесна повреда последствията са за посолството и не са длъжни да съобщават кой дипломат е карал колата-те са с имунитет, а гражданско дело за щети, посолството няма как да откаже на застрахователите, ако има зафиксирана такава простъпка. Не можеш да съдиш дипломат, но държава/посолство си в пълно право по граждански иск.
Пак да повторя-Руснаците по принцип лошо карат/ние също/-безотговорни и безрасъдни на пътя. Но от Фактор нищо не се разбира по случая и отново сякаш авторът е "легнал за 11 метров наказателен удар"
цитирай
5. getmans1 - ДО - 3. vmir - Гети, ако продължаваш до дърпаш дявола за опашката, 21:26
27.09.2021 21:59
Няма страшно ВМИРе, със сламена шапка се пазя ... от единият се увардих ... за този ще сложа картонени очила...
цитирай
6. getmans1 - . . . Значинка, така, ГЕТЬО НЕ РАЗ...
27.09.2021 22:18
... Значинка, така, ГЕТЬО НЕ РАЗБРАЛ КАК С МАРКС Е ДРУЖКА ... ТУЙ ОТ ТВОЯ ПОСТИНГ ... СЕГА пък ФАКТОР НЕ РАЗБРАЛ ... ИСТИНАТА, ЧЕ 1951 НЕ Е ЧЕЛ фНИМАТЕЛНО ... ПРОТОКОЛ ИМА, АМА ПОДПИС НЯМА ... тъй де във Фактор, идиоти работят ...

vencivaleri1951 написа:
Явно, че без мен калабалък не става
Дипломати всякакви, но е вярно, че руснаците дипломати са поне в ООН с най много неплатени фишове А и нищо не може да ги накара да ги платят Българските също не плащат. Западните плащат по навик. Нищо не ги грози неплатен фиш, още повече, че колите им са табу. В българия по едно време не те пускаха да излезеш, да вземеш някакъв документ и др, но КС обяви събирането извън установените правила по вземанията за противозаконно. За 30, 50 лв никой няма да образува дело, за 100също
Така , че вземанията и за обикновения българин е мисия невъзможна-след три години изтича давност...
По темата Ами нищо не се разбира. Потрошен скутер и мотористът едва си прибрал краката , да не получи травма , или по лошо!? След това, застрахователят няма как да откаже премия, ако има протокол от КАТ с номера на колата. Ако няма заведена жалба за кражба, то собственикът е отговорен на 100% В случая посолството. Аз съм получавал премия за щета на паркинг в провинцията/морето/ Нито знаех кой ме е забърсал, нито кога. Извиках кат, написаха неизвестен нарушител и ми платиха Разбира се трябва каско .
В случая има неясен момент. Ако камера е засекла дипломатическа кола и няма ПТП което да е със смърт , или тежка телесна повреда последствията са за посолството и не са длъжни да съобщават кой дипломат е карал колата-те са с имунитет, а гражданско дело за щети, посолството няма как да откаже на застрахователите, ако има зафиксирана такава простъпка. Не можеш да съдиш дипломат, но държава/посолство си в пълно право по граждански иск.
Пак да повторя-Руснаците по принцип лошо карат/ние също/-безотговорни и безрасъдни на пътя. Но от Фактор нищо не се разбира по случая и отново сякаш авторът е "легнал за 11 метров наказателен удар"


... РАЗБИРАМ, НОВИЯТ РАЗГОВОР Е ЗА ПРЕДПОЧИТАНЕ

цитирай
7. getmans1 - Ха, нещо забравих. . . Посетих ФБ...
27.09.2021 22:28
Ха, нещо забравих ...

Посетих ФБ-спраницата на Руското посолство ... бреййй, под тази статия много русофил коментари бе ... Под статията 115 години ШОСТАКОВИЧ, саде 6 ... КОНЕЧНО, РУСОФОБИТи ВИНОВАТИ ...
цитирай
8. vencivaleri1951 - Гетьо, аз не винаги мога да различа Шостакович
27.09.2021 23:02
Какво по точно мога да коментирам за композитора.
При това е сложен автор-от него и Вагнер получавам комплекси Виж за ПТП и коли всеки може да говори вкл и аз
Сменил съм 8 коли Имал съм три ПТП, последното от май-отнех предимство и премията за щетата плюс продажбата ме обезщетиха повече, отколкото ако я бах продал. Лично мнение -Застрахователите са най-коректните платци в сравнение с другите .
Какъв протокол има? Ето тук в твоя блог заявявам , че ако има протокол на Кат с доказана вина /камера, друг свидетел освен потърпвшия/ на кола номер..., то аз се заемам да съдя застрахователя , който отказва премия за щета и ще го осъдя.
Дори и неизвестен да е извършителят, аз се наемам да съдя и осъдя застрахователя, ако истеца има каско. Ако има неоспорими доказателства за вина на водач на кола с номер... и собственикът на колата , или водачът откажат да обезщетят застрахователя, то аз ще осъдя собственикът на колата-в случая посолството
И отношенията на застрахователя с виновникът за ПТП/ако не е пострадалия/ нямат нищо общо с отношенията на застрахования.
Преди години ми тропна картера пред Карлово на една дупка и ми платиха щета-масло и картер, а и носач-знаеш какъв просвет имат Пасатите. После от общината си взели разходите по съдебен път-каза ми го застрахователния агент при който съм
Лично аз не разбирам, какво се е случило в това ПТП, което описваш
Лично аз не вярвам руснаците, които имат сериозен бюджет в мисиите си, да не платят щета при явна щета. Колко да струва един скутер , който сам собственикът не е застраховал напълно, щото ако имаше каско всичко различно от снимката при застраховането щеше да му бъде платено, независимо от неизвестността на извършител

getmans1 написа:
Ха, нещо забравих ...

Посетих ФБ-спраницата на Руското посолство ... бреййй, под тази статия много русофил коментари бе ... Под статията 115 години ШОСТАКОВИЧ, саде 6 ... КОНЕЧНО, РУСОФОБИТи ВИНОВАТИ ...

цитирай
9. getmans1 - . . . ЛИЧНО АЗ, НИЩО НЕ ОПИСВАМ. . . ЩЕ ...
27.09.2021 23:26
... ЛИЧНО АЗ, НИЩО НЕ ОПИСВАМ ... ЩЕ ТЕ СИКТИРДОСАМ ВЕЧЕ, ЧЕ МИ ПИСНА ДА МИ ВМЕНЯВАШ ВИНИ ...

vencivaleri1951 написа:

Лично аз не разбирам, какво се е случило в това ПТП, което описваш


... От мен да мине, ВИНИ МЕ, че се възмутих от тез русофилски откровения, ИЗРОД СЪМ, че не съм такъв русофил..
... ПАК аз СЪМ ВИНОВЕН, че толкова малко русофили под ШОСТАКОВИЧ ... и аз, не мога да го различа но 60 коментара друго щяха да ми говорят ... / и това, какво точно ще ми говорят ли да ти обяснявам /

... Шегите си да обяснявам, разбиранията си също, чуждите писания дето ме впечатляват ... А, защо съм жив още и това ли да ти обяснявам... даго еба..
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: getmans1
Категория: Политика
Прочетен: 6073337
Постинги: 2742
Коментари: 26495
Гласове: 9634
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031